Şimdi Ara

Bilgisayarım klavyeyi görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bloody klavye ve mouse'um vardı. Mouse için bilgisayarımda Bloody5 programı yüklüydü, sitesinden 2017 sürümü Bloody6'yı indirdim kurdum. Ayarlar kısmından geçiş yaparken bir anda klavye bağlantısı gitti.

Asıl ilginç kısmı burada.Bilgisayarım mouse'u görüyor fakat klavyeyi hiçbir şekilde çalıştırmıyor. Aygıt yöneticisinde klavye ve mouse direk mousea bağlı halde görünüyor, (aygıt yöneticisinde klavye sekmesini açınca 2 tane HID klavye görünüyor mouse bölümünde 1 tane HID mouse görünüyor) klavyeyi sökütüğümde, aygıt yöneticisinde klavye bölümünde değişiklik olmuyor. Mouseu sökütüğümde aygıt yöneticisindeki hem mouse hem klavye bağlantıları gitmiş görünüyor. Yani sanki bilgisayar mouse'u hem klavye hem mouse gibi görüyor. Fakat klavyeyi hiç görmüyor. Mouse'u söküp taktığımda usb bağlantı sesi geliyor fakat klavyede hiçbir tepki yok. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CreedDain -- 26 Mart 2017; 10:36:37 >

• Aygıt yöneticisinin klavye ve mouse bölümünü ss olarak atarmısınız ? Teşekkürler.

Bilgisayarım klavyeyi görmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında mouse ve klavyenin çalışması için sürücüler şart değil normalde. İki sürücüyü de kaldırıp denedim ona rağmen çalışmadı. Acaba klavyenin içinde bir işlemci var onda mı bir sıkıntı çıktı acaba diye düşünüyorum.
  • arama kutusuna rstrui yaz (sistem geri yükleme) sistemi klavye arızalanmadan önceki zaman geri al daha sonra uninstal proğramları ile klavye ve mousenin proğramlarını tamamen sil ve proğramını yükle
    Hocam ilk denediğim şey buydu fakat defalarca denememe rağmen sistem geri yüklemede problem çıktı. C klasöründen bir dosyayı çıkaramadık dedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.