Şimdi Ara

Bilgisayarı açamıyorum Klavyeyi Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaşlar resimdeki hatayı aldım klavyem çok iyi değil bilgisayar açıldıktan sonra geliyordu klavye bu durumda çalışmıyor kaliteli başka bir klavye taktim ondada olmadı bilgisayara önceden hic takmamıştım ondan algılamıyor olabilir bu islerden hic anlamam nasıl kurtulacam su illetten Bilgisayarı açamıyorum Klavyeyi Görmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NobleFighter -- 1 Haziran 2016; 20:44:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NobleFighter kullanıcısına yanıt
    Bütün usb girişlerini denediniz mi? Bir de sorun bende mi bilmiyorum ama resim veya resim linki göremiyorum.
  • gogeta5858 G kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam resmide ekledim telefondan giriyorum bi sıkıntı var forumda
    Peki kasada diğer işlevler çalışıyor mu? Mesela reset tuşu. Eğer diğer işlevler çalışmıyorsa muhtemelen ramlerle ilgili.

Birde biosa girip boot menüsüne ulaştığınızda format için gerekli diski seçip windowsu tamir et yerinden sistem geri yükleme yapılabilir.
    Biosa girmek içinde çalışmıyosa klavye bios pilini çıkartıp 2-3 dk sonra geri takmak işe yarar muhtemelen. Bios pili kasanın içinde saat pili gibi duran zımbırtıdır.
    İşletim sistemi neydi bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogeta5858 -- 1 Haziran 2016; 23:58:13 >
  • gogeta5858 G kullanıcısına yanıt
    Reset tuşu çalışıyor bios pilini of kapalıyken çıkardım bekledim geri taktim açtım ama değişen hicbir şey olmadi kafayı yicem artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NobleFighter -- 2 Haziran 2016; 17:47:52 >
    merhaba, cmos u temizlemeyin ardından bios pilini çıkartıp tekrar takın. sorunun çözüleceğini tahmin ediyorum. nasıl yapacağınız ile ilgili internette video bulabilirsiniz. açıklamaya çalışıp yanlış birşey yaptırmak istemiyorum. cmosun pinlerini tutan jumper denilen kapakçık gibi birşey var. yapacağınız işlem onu çıkartıp sonra geri takmak böylece pinlerin birbiriyle iletişimi kesilecek ve resetlenecek. izleyeceğiniz bir kaç videodan neyi aradığınızı daha iyi anlarsınız. çünkü bu kapakçıkların yeri anakarttan anakarta değişebiliyor. bios pilinizin dibinde de olabilir anakartın bir köşesinde de. dener ve sorun çözülürse lütfen bilgilendirin böylece bu sorunu yaşayan başkalarıda bu bilgiden faydalanabilir.
    iyi günler
  • BIOS'a girebiliyor musun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • denediğim 4 klavye çalıştırdı girebildim bilgisayara çok şükür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.