Şimdi Ara

Bilgisayarım ekran kartımı tanımıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Windows XP SP' kullanıyorum. NVIDIA GeForce 2 MX/MX 400 marka bi ekran kartım var.
    Ekran kartımın driver ını yüklemeye çalıştığımda ürün kimliğinden geçemedi, yüklerseniz sistemi bozar gibisinden uyarı veriyor. Ben bu uyarıyı es geçip yüklemeye devam ettiğimde aygıt yöneticisinde ekran bağdastırıcım olarak geforce2 mx/mx 400 ü görüyo fakat üzerinde ünlem işareti var. Ve aygıt durumu olarak da kod10 hatası olduğunu söylüyo. bunu nasıl düzeltebilirim? Kendi orjinal cd si de dahil NVIDIA nın yeni çıkan tüm driver sürümlerini de yüklemeyi denedim hep aynı uyarıyla karşılaştım.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• ben denediğim driver sürümlerini size söyleyim
    56.64
    66.93
    77.72
    91.31
    91.37
    93.71
    malesef bu da benim deneyip de basarılı olamadığım bi driver.
    saol dostum yinede
  • Formatı denedinmi. eğer cvb ın evet se format dan sonra ilk olarak ekran kartı driver larını yükle diğer driverlarla çakışma tarzı bişey olabilir.

bende aynı ekran kartını kullanmıştım ama böyle bi problem çıkartmıyodu???
  • cevapları okudum ama hiçbiri tam olarak doğru çözümü vermez sana.Kod 10 hatası windows un donanımı desteklemediğini gösterir.ama kartın doğru çalışır merak etme.
  • windows sp ile mx400 ü kullandım zaten kendisi tanıyor formattan sonra. driverde yükledim sorunsuzdu. bence format çözüm getirir. ilk olarak ekranı tanıt.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.