Şimdi Ara

Ekran kartı takılıyken windows açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bugün apex legends oynarken ekranda dikey sarı çizler çıktı ve pc kitlendi görev yöneticisi v.s. hiç bişey yapamadım sonrada pc kendini resetledi. Pc'yi açıp tekrar oyuna girdim, oyunun ortasında yine aynısı oldu ve tekrar pc kendini resetledi. Pc'yi tekrar açtığımda windows başlıyor ama sonra oturum açma gelmeden siyah ekranda kalıyor. Ekranı ekran kartından çıkarıp anakarta takınca windows açılıyor ama ekran kartına takınca windows siyah ekranda kalıyor. Ekran kartım mı bozuldu acaba ?

    Sistem :Windows 7
    Ekran Kartı: Asus r7 265



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achilles06 -- 14 Şubat 2019; 2:56:31 >



    _____________________________
  • geçmiş olsun
    ekran kartın yanmış
    _____________________________
    İşlemci : Intel Pentium G2010 2.8 GHz 3M L3 Cache|Ram : 8 GB 1333 Mhz DDR3 (Karışık marka) |Ekran Kartı : Nvidia GeForce GT 710 1 GB (MSI LP)|Depolama : Seagate Laptop SSHD 1 TB|Anakart : ASUS P8H61M-LX3 Plus R2.0|İşletim sistemi : Windows 7 Ultimate 64 Bit|Monitör : Samsung SyncMaster 732NW 1440x900 16:10
  • Cihazı güvenli modda başlatın. Ekran kartı driveri ile ilgili olabilir bu sorun. Aynı şekilde ekran kartınız arızalanmış da olabilir. Güvenli modda açıp ekran kartı sürücüsünü kaldırın. Sonra normal şekilde başlatmayı deneyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Macbook Air M1//Poco F5//Jabra Elite 3//Axen Kapadokya 32"//Asus Zenpower //Logitech Z323

  • Şu Apex legends i düşük sisten vs sanıyorsunuz ama o oyun yeri geliyor PUBG gibi sistem istiyor en düşük ayarlarda bile kart zorlanıp aşırı güç çekiyor oyunları oynamadan önce özellikle yeni çıkmış Triple gibi oyunları araştırıp o şekilde denemelisiniz. (yine forumdan başka biri apex legends oynarken pc kapanıp açılma sorunları yaşıyor)
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zwanzig

    Cihazı güvenli modda başlatın. Ekran kartı driveri ile ilgili olabilir bu sorun. Aynı şekilde ekran kartınız arızalanmış da olabilir. Güvenli modda açıp ekran kartı sürücüsünü kaldırın. Sonra normal şekilde başlatmayı deneyin.
    Dediğin gibi güveli modda başlatıp ekran kartı driverını sildim ve normal ekran kartı takılıyken pc açıldı ama ekran da yatay yeşil çizgiler vardı. Ekran kartı driverını windows otomatik güncelleyip pc'yi yeniden başlatınca yine aynısı oldu. Siyah ekranda kalıyor.
    _____________________________
  • Birde apex legends oynarken “0x228494414 adresindeki yönerge, 0x412843a0 bellek adresine başvurdu. Bellek, read olamadı. buna benzer hatalar ile oyundan atıyordu, bunada unutmadan belirteyim.
    _____________________________
  • Achilles06 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Ekran kartınız bozulmuş. GPU arızası var. Fırınlama işlemi yapılırsa birkaç ay daha kullanılabilir. Fakat dediklerime %100 güvenmeyin. Aklıma ilk gelen ve en yüksek ihtimal verdiğim durum bu. Emin olabilmek için sizin sisteme başka bir ekran kartı takıp deneme yapılmalı. Ayrıca ekran kartınızı da başta sisteme takıp denemek lazım. Ancak bu şekilde emin olunabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zwanzig

    Geçmiş olsun. Ekran kartınız bozulmuş. GPU arızası var. Fırınlama işlemi yapılırsa birkaç ay daha kullanılabilir. Fakat dediklerime %100 güvenmeyin. Aklıma ilk gelen ve en yüksek ihtimal verdiğim durum bu. Emin olabilmek için sizin sisteme başka bir ekran kartı takıp deneme yapılmalı. Ayrıca ekran kartınızı da başta sisteme takıp denemek lazım. Ancak bu şekilde emin olunabilir.
    Yardımların için teşekkür ederim. Sistemime şuan için başka bir ekran kartı takıp denemek ya da ekran kartımı başka bir sisteme takmak gibi bir şansım yok malesef. Dediğiniz gibi ekran kartım bozulmuş ama belki bilmediğim bir arızadır diye buraya yazma ihtiyacı duydum. Bu arada fırınlama işlemini deneyeceğim. Yardımcı olmaya çalışan herkese tekrar teşekkür ederim.
    _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.