Şimdi Ara

Bilgisayarım ÇOK Fazla Sıcak Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler daha düne kadar en fazla 75 derece ısı alırken bugün bi baktım 90'a kadar çıktı. Bilgisayarı sabah açtığımda ısısı 50 dereceydi. CubeWorld isimli oyuna girdim ve ısı 15dk'da 80'i buldu. Bunun sebebi nedir acaba? MSI GE60 notebook kullanıyorum ve daha önce hiç bu kadar ısınmamıştı. Aşağıdaki resimde CPU kullanımı ve ısı değerleri mevcuttur.

Edit: link yenilendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usame Bin Potter -- 10 Temmuz 2013; 1:19:49 >

• CPU heatsink yerine tam oturmuş mu bak. Termal macuna da dikkat et.

Edit: Kuzey köprüsü sanırım 90 dereceyi görüyor. Oha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 10 Temmuz 2013; 1:24:12 >
  • hocam o da bişey mi benim pc hep 100 derece üstü çalışıyor
  • Ha pardon laptopsa normal 120 derece gördüm ben
  • Hocam yan yatır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

CPU heatsink yerine tam oturmuş mu bak. Termal macuna da dikkat et.

Hocam notebook kullanıyorum ve garantisi bitmedi, içini açamam. Ayrıca şu resimdeki hangi değer neyi gösteriyor hiç bilmiyorum özelden mesajla hangisinin ne olduğunu söyleyebilir misiniz? Isıyı nasıl düşürebilirim lütfen yardım edin, notebook daha 1 yılını doldurmadı. Bilgisayarı 1-2 günde 10 saat kadar kapalı kalıyor (uyku saatime denk geldiği için, genelde uyumuyorum)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok acil yardım lazım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de i5 2430 ve gt540m var. şuan boşta 53-55 derece civarı. Oyunda coşuyor tabi. Geçen yaz CMRally oynarken 99-100derecelerde geziyordu. Hatta makinanın kendini kapattığı bile olmuştu. Sıkıntı olmaz merak etme. Bu sene oyundayken 90 derece civarı genelde.

Birde arka plan çalışan uygulama veya virüsün varsa çok etkiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexeorsie

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

CPU heatsink yerine tam oturmuş mu bak. Termal macuna da dikkat et.

Hocam notebook kullanıyorum ve garantisi bitmedi, içini açamam. Ayrıca şu resimdeki hangi değer neyi gösteriyor hiç bilmiyorum özelden mesajla hangisinin ne olduğunu söyleyebilir misiniz? Isıyı nasıl düşürebilirim lütfen yardım edin, notebook daha 1 yılını doldurmadı. Bilgisayarı 1-2 günde 10 saat kadar kapalı kalıyor (uyku saatime denk geldiği için, genelde uyumuyorum)

Hocam virüs olabilir. Bana olmuştu geçtiğimiz aylarda virüs cpu'mun %100 ünü kullanıyordu ve hangi programın kullandığını göremiyordum. Görev yöneticisini açınca inaktif hale geliyordu virüs neyin kullandığını görememem için. Bütün virüs programlarını denedim olmadı. Tek yol format atmak oldu bi deneyin derim. İlk olarak fan sesinden anladım sonra cpu göstergesini açınca %100 de kilitlendiğini gördüm. Kolay gelsin şimdiden.

• bu da SS

Bu arada benim makina 13" ve notebooklara göre bi hayli ince. Haliyle heatsink ufak ve biraz daha sıcak çalışıyor yük altında. Arkadaşıma da geçen MSI GE60 aldık. Fanı tuşla açınca gram ısınma yoktu makinada. İşlemci 3230qm ve gpu gtx660m idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 10 Temmuz 2013; 1:49:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.