Şimdi Ara

Bilgisayarı ilk aldığımda hiç internete girmezdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk bilgisayarımı aldığımda dandik bir araba oyunu yüklemiştim cd'den ve onu oynardım daha sonra vice city yükledim ve oynayama başladım. Çok güzeldi adamları ezip, keserdim falan görevlerini yapardım. Daha sonra aylık 29 TL'ye 3 gb kotalı adsl bağlattık fakat ben internete hiç girmezdim sürekli vice city oynardım. Arada oyunu kapatır google girip vice city şifrelerine bakardım google kapatırdım. ve tekrar oyuna girerdim. Arada çıkıp msn adresime girerdim 5-6 tane arkadaşım olurdu Msn'den yakınımdaki komşumla konuşunca çok sevinmiştim hayret etmiştim Bazen google.com diye yazarken kaçtane o olduğunu unuturdum gooogle diye yazdığım olurdu daha sonra öğrendimki 2 tane o var ve unutmamak için heceleyerek yazıyordum go-og-le Ulen o zamanlar oyunlardan ne kadar zevk alırdım çok güzel günlerdi. İnternette hiçbirşeyi bilmezdim siteleri vs böyle sohbetlerin olduğunu falan sonradan öğrendim. Şimdiki durumum oyun oynamak istemiyorum. İnternette takılmak daha zevkli geliyor nedense.

Öle yazmak istedim okuyan okur

• Ben PC'yi ilk aldığımda CoD 2 yüklüydü.Başta eğitim de bomba atma eğitimin de patates atıyorduk.Nedense çok seviyordum ben sürekli patates atardım
  • Eskiden bende aynıydım emin ol. Vice city hayatımızı küçüklükte sarmıştı. Şimdiyse oyundan çok arkadaşlık ön plana geliyor çünkü çevrendekiler bunu yapıyor genelde. Arkadaşlarınla oyun oynamak farklı bir zevktir benim için. Fakat sohbetin yeri ayrı tabi. Konu dışında takılmak insanı güldürüyor bile :D İlgilerin değişiyor uzun lafın kısası.

bu arada "go-og-le" iyiymiş :D
  • Bızde aldığımızda nfs vardı fzr 2000 falan baya eğlenceliydı Sonra cod 2 yi yükledim sonra vice city i keşfettım,vice city yokken sıef vice city oyniym diye internete giderdim saatlerce takılırdım,internete hiç girmezdim bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama şimdi omegle senin connected benim geziyorsun.

• Ben pcyi ilk aldığımda disket vardı. Oyunlar diskette olurdu. Prince of Persia vardı muhteşemdi deli gibi oynardık abimle. Aslan Kral vardı çok güzel çok sinir ederdi. İnternet minternet yoktu. Adventure oyun denen şey vardı. Monkey Island Broken Sword falan oynardı abimler hep ben de hep izlerdim. Grim Fandango vardı ölümcül korkuyodum o oyundan bikere abimler evde yokken açmıştım o gün uyuyamamıştım. Oyunda korkunç falan değil hatta ironik komik falandı sanırım ama ordaki tiplerden korktuğum kadar hiçbir şeyden korkmadım hayatımda etkisinden çıkmam 1 ay sürmüştü. Halada tırsarım rahatsız olurum, googlea girip grim fandango yazamam. Sonra Sanitarium vardı, o oyundan da çok korkmuştum ama o kadar etkilememişti.Sonra internet çıktı, paket alıyodun o zamanlar. Ttnetten alıyoduk, ultima online oynuyoduk. Öyle bir oynuyorduk ki 500 liradan fazla net faturası geldiğini bilirim. Ne günlerdi o günler ultima online neydi öyle ne zevk alırdık hayatımda o kadar eğlendiğimi hiç hatırlamıyom fenaydı. O zamanlar da tek online oyun oydu sanırım. Öyle Ko falan yoktu paşalar gibi uomuzu oynardık herkes uo oynardı o zamanlar, Bitirdiler oyun piyasasını bitirdiler ne oyunlar vardı eskiden be. Oyun olsun diye yapmıyodu adamlar sanat gibi yapıyoalrdı oyunları. Lore denen şey önemliydi. Oyunlar film gibi oluyodu. Artık çok az öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 7 Ağustos 2012; 7:31:34 >

• Biz de babamla Medal of Honor : Allied Assault oynuyorduk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayar benim bebekliğimden beri vardır bizim evde. O yüzden bilgisayarı ilk aldığımda değil de interneti ilk aldığımızda yaptıklarımı söyleyebilirim

Birgün ben herzamanki gibi internetsiz bilgisayarımda oturmuş CD'den yüklediğim oyunları oynuyordum büyük zevk alıyordum halimden memnundum İnternet aklımın ucunda bile değildi. Sonra kapı çaldı bi baktım internet getirmişler (2004 senesiydi, 11 yaşındaydım). Apartmanda birisi bağlatmış 4 kişi ortak kullanıyormuşuz ortaklardan biri de bizmişiz. Babam anlaşmış konuşmuş falan adamla Neyse internet bağlandı hızı da 128 kbit Ben utanıyorum internete girmeye Neyse sonra annemden izin alıp () internete giriyorum flash oyun sitelerinde oyun falan oynuyorum Ara sıra girip flash oyun oynayıp sonra normal oyunlara geri dönüyorum. Sonra Level dergisinin verdiği Ragnarok Online' diye bir oyuna başladım (hala oynarım). Ondan sonra o oyundan çıkmaz olmuştum. Daha sonra işine falan el attım. Sonra Ogame'e başladım (Bunu da gizli gizli oynardım niyeyse ) Sonra Ogame forumlarında takılmaya başladım. Daha sonra Level dergisinin forumlarında takılmaya başladım ama üye değildim sadece okuyordum. Daha sonra DH'yi keşfettim falan öyle yani

• Vice city nin sehir haritasını yaşadığım şehirden daha iyi bilirim.
  • ilk pc mi aldığımda vice city yoktu. midtown madness le takılırdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leak_55

Ben PC'yi ilk aldığımda CoD 2 yüklüydü.Başta eğitim de bomba atma eğitimin de patates atıyorduk.Nedense çok seviyordum ben sürekli patates atardım

[simage]images.wikia.com/callofduty/images/a/ae/Commissar.jpg[/simage]

bunun kafasına az patates atmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 7 Ağustos 2012; 9:26:35 >
  • bizde internette yoktu vice city'nin görevlerni tam çözümünü internet cafeye gidip,araştırıp kağıtlara yazıyordum eve gelip görevleri öyle yapıyordum.
  • pc yi ilk aldığımızda babamla birlikte delta force(2002-2003 yıllarında çıkanı) diye oyun vardı onu oynardık.

2004 yılında babamın korsan cd ciden call duty1 i alışını çok iyi hatırlıyorum.

Babam oyunu yükledi ama çalışmadı.çünkü crack yapılması gerekiyor ve biz de crack yapmayı bilmiyoruz. Babam bu oyunu o kadar oynamak istiyorduki cd ciyi arayıp crack in nasıl yapılacağını öğrendi.

2008 de de 30 tl ye call of duty 1 i ve ek paketi olan united offensive i aldık.

Babam o günden beri hala cod united offensive i multi oynuyor

Efendime söyleyeyim Midtown madness 1 i çok oynardım.

Nfs underground 1 i de çok oynadım.

Daha çok oynadığım oyun var ama aklıma gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 7 Ağustos 2012; 9:41:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.