Şimdi Ara

Bilgisayardan vazgeçemiyorum ama açıncada yapıcak birşey bulamıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
1
Favori
13.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden geforce fx5200 ekran kartlı bir bilgisayarım vardı , eski oyunları oynardım , World Of Warcraft oynardım.Yıllarca o pcyi kullandım ama pek sıkılmadım sonra sıkıntı basmaya başladı ... Hiç bir oyunu kaldırmaması , sık sık hatalar vermeye başlaması en sıkıcı olanıda mutfakdan duyulan motorsiklet gibi sesi...

Sonra kendime PsP aldım biraz onunla takıldım ama yine sıkıldım ... Daha sonra GodOfWar vs vs gibi klasik oyunları oynamak için Ps2 aldım biraz oynadım (GoW u fln bitirdim güzel oyundu :) ) Fakat sonra oda sıkmaya başladı ... Sonra bir tane Ps3 Aldım ( Heavenly Sword, Metal gear solid 4 , Cod 4,Cod5 ,Oblivion vs vs...)Gibi bir 10-12 tane oyun aldım bitirdim ... Ama daha bu yaz gelmeden yine sıktı..Bende bu yazın başında yukarda belirttiğim eski bilgisayarı depoya kaldırıp yeni bir pc yaptım..Zaten imzamda yazıyor ( HD 4850 , 4Gb ram , e7400, Win 7 ultimate ) yazın WoW oynadım genelde işten gelince (Onun dışında Batman , Crysis ve Warhead , bionic commando , prototype , nfs shift , cod 4 , call of jaurez , mirrors edge , anno 1404 , ghostbuster , 2k9....) Gibi oyunlar yükledim ama artık yine sıkılıyorum , anlamıyorum bu neden böyle eskiden oyunlar daha zevkliydi şimdi çok sıkılıyorum (Artık Single player oyunlar sadece hazırlanmış görüntüler olarak algılıyorum yani nasıl desem hazırlanmış scriptleri yerine getiriyoruz yapay zeka yani olmayan birşeyle uğraşıyoruz hazırlanan çizgilerden gidiyoruz.. Multiplayer oyunlardan daha fazla zevk alıyorum ama artık onlardanda zevk almamaya başladım) ...

Benim sorunum ne kafayımı yedim yoksa , bilgisayarı açmak istiyorum ama açıncada yapıcak birşey bulamıyorum (mesela şuan bu yazıyı yazmadan önce oyun oynarım veya başka bişeyler yaparım diye açtım bilgisayarı ama yine bişey bulamayınca konuyu açtım) , Oyunlar klasörünü açıyorum simgelere öylece bakıyorum ama hiçbirini oynamak istemiyorum. Çok sinir bozucu , tek zevk aldığım Oyun WoW şuan ama 4 yıl onu oynadım Catalyzm çıkana kadar oynamak istemiyorum.Sizin hiç pcden sıkıldığınız zamanlar oldumu,yada şu sıralar güzel oyunlarmı çıkmıyor anlamıyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 12 Ekim 2009; 13:17:22 >

• Sıkılmasak forumda ne işimiz var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

Sıkılmasak forumda ne işimiz var ?

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

Sıkılmasak forumda ne işimiz var ?

Demekki yalnız değilmişim
  • Sana gerçek kişilerle oynanan oyunlar lazım. Ama öyle bilgisayarda değil gerçek hayatta. Artık halı sahayamı gidersin basketbol mu oynarsın kız arkadaş bulur eşli pişti mi oynarsın bilemem.
  • @Psikotrex hocam galiba kafayı yemek üzereyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patriot_942 -- 11 Ekim 2009; 21:00:48 >
  • 01. Black
    02. Burnout Dominator
    03. Burnout 3: Takedown
    04. Burnout Revenge
    05. Call of Duty Serisi (4 Bölüm)
    06. Crash Serisi (6 Bölüm)
    07. Def Jam: Fight for NY
    08. Devil May Cry
    09. Devil May Cry 3: Dante's Awakening
    10. Fatal Frame 1-2-3
    11. Fight Night Round 3
    12. God of War 1-2
    13. Gran Turismo 3-A Spec
    14. Gran Turismo 4
    15. James Bond 007 Everything or Nothing
    16. Midnight Club Dub Edition Remix
    17. Yakuza 1-2
    18. Medal of Honor: Frontline ve Rising Sun
    19. Medal of Honor: European Assault ve Vanguard
    20. Metal Gear Solid 3: Snake Eater
    21. NBA 2K9
    22. Onimusha: Dawn of Dreams
    23. Onimusha: Warlords
    24. Onimusha 2: Samurai's Destiny
    25. Resident Evil Code: Veronica X
    26. Resident Evil Outbreak ve Dead Aim
    27. Shadow of the Colossus
    28. Soul Calibur III - IV
    29. ICO
    30. Tekken 5
    31. TimeSplitters 1-2-3
    32. Urban Chaos: Riot Response
    33. Wipeout Fusion
    34. Manhunt 2
    35. Formula One 2006
    36. Mercanerias
    37. Okami
    38. Mercury Meltdown Remix
    39. Lotr Two Towers
    40. Lotr Return of The King
    41. Genji
    42. Bujingai
    43. Blood Will Tell
    44. Way Of The Samurai 1-2
    45. Castlevania 1-2
    46. WRC Rally Evolved, WRC-4
    47. Cold Winter
    48. Dark Watch
    49. Metal Gear Solid 2: Subsistence
    50. Jack&Dexter Serisi (4 Bölüm)
    51. Sly Serisi (3 Bölüm)
    52. Ratchet&Clack Serisi (5 Bölüm)

ps2 de bu oyunları oynamadınsa, ps2 nin tadını çıkarmış sayılmazsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gidin anime izleyin (pc den kalkmazsınz) olmadı ultima online oynayın o da olmadı cs ye girin :P valla ben tam tersi pc ye girmeyşnce sıkılıyorum girince çıkamıyorum :D
  • sürekli bilgisayar başında oturursan sıkılman çok normal biraz dışarı çık ortama gir tv izle yani bilgisayarını programlarını oyunlarını biraz özle o zaman sorun kalmaz her şeye dengeli bir şekilde vakit ayırırsan hiç birşeyden sıkılmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Eskiden geforce fx5200 ekran kartlı bir bilgisayarım vardı , eski oyunları oynardım , World Of Warcraft oynardım.Yıllarca o pcyi kullandım ama pek sıkılmadım sonra sıkıntı basmaya başladı ... Hiç bir oyunu kaldırmaması , sık sık hatalar vermeye başlaması en sıkıcı olanıda mutfakdan duyulan motorsiklet gibi sesi...
    Sonra kendime PsP aldım biraz onunla takıldım ama yine sıkıldım ... Daha sonra GodOfWar vs vs gibi klasik oyunları oynamak için Ps2 aldım biraz oynadım (GoW u fln bitirdim güzel oyundu :) ) Fakat sonra oda sıkmaya başladı ... Sonra bir tane Ps3 Aldım ( Heavenly Sword, Metal gear solid 4 , Cod 4,Cod5 ,Oblivion vs vs...)Gibi bir 10-12 tane oyun aldım bitirdim ... Ama daha bu yaz gelmeden yine sıktı..Bende bu yazın başında yukarda belirttiğim eski bilgisayarı depoya kaldırıp yeni bir pc yaptım..Zaten imzamda yazıyor ( HD 4850 , 4Gb ram , e7400, Win 7 ultimate ) yazın WoW oynadım genelde işten gelince (Onun dışında Batman , Crysis ve Warhead , bionic commando , prototype , nfs shift , cod 4 , call of jaurez , mirrors edge , anno 1404 , ghostbuster , 2k9....) Gibi oyunlar yükledim ama artık yine sıkılıyorum , anlamıyorum bu neden böyle eskiden oyunlar daha zevkliydi şimdi çok sıkılıyorum (Artık Single player oyunlar sadece hazırlanmış görüntüler olarak algılıyorum yani nasıl desem hazırlanmış scriptleri yerine getiriyoruz yapay zeka yani olmayan birşeyle uğraşıyoruz hazırlanan çizgilerden gidiyoruz.. Multiplayer oyunlardan daha fazla zevk alıyorum ama artık onlardanda zevk almamaya başladım) ... Benim sorunum ne kafayımı yedim yoksa , bilgisayarı açmak istiyorum ama açıncada yapıcak birşey bulamıyorum (mesela şuan bu yazıyı yazmadan önce oyun oynarım veya başka bişeyler yaparım diye açtım bilgisayarı ama yine bişey bulamayınca konuyu açtım) , Oyunlar klasörünü açıyorum simgelere öylece bakıyorum ama hiçbirini oynamak istemiyorum. Çok sinir bozucu , tek zevk aldığım Oyun WoW şuan ama 4 yıl onu oynadım Catalyzm çıkana kadar oynamak istemiyorum.Sizin hiç pcden sıkıldığınız zamanlar oldumu,yada şu sıralar güzel oyunlarmı çıkmıyor anlamıyorum....

+1

Hislerime tercuman olmuşsun hocam acaba yaşla alakalı olan bişimi..

• PS2 GOW'dan ibaret değil, hata etmişin diğerlerini oynamamakla. Gerçi çoğu eskimeyecek ve bulamayacağın kadar harika yapımlar.

Snake Eater oynamayana kafa atıyorlar zaten

Sorununa gelirsek, benim de çok sevdiğim ve zor olan oyunları açasım gelmiyor genelde. Flashpoint oynuyorum, oyunu açınca saatlerce oynarım. Ama "olm şimdi uraşamam nan" diyorum her fare simgenin üstüne gittiğinde.

Senin sorununla bir alakası yok gerçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

PS2 GOW'dan ibaret değil, hata etmişin diğerlerini oynamamakla. Gerçi çoğu eskimeyecek ve bulamayacağın kadar harika yapımlar.

Snake Eater oynamayana kafa atıyorlar zaten

Sorununa gelirsek, benim de çok sevdiğim ve zor olan oyunları açasım gelmiyor genelde. Flashpoint oynuyorum, oyunu açınca saatlerce oynarım. Ama "olm şimdi uraşamam nan" diyorum her fare simgenin üstüne gittiğinde.

Senin sorununla bir alakası yok gerçi

Oynamaz olurmuyum oynadım tabi :P Ama almamda büyük etkenlerden biri GoW serisiydi o manada yazdım :)

• maalesef bu bende de oluyor ama bi arkadaş bahsetmiş hepsini dengeli yapın ben 1 hafta filan bakmadım sadece internet bankacılığı maillerim filan baktım hiç aksiyon oloan şeyler yapmadım...sonra bi baktım ya dedim bi cod4 yapayım multi bi oturdum 4-5 saat oynadım...özlemişim yani hepsini dengeli yapınca iyi oluyor...

ama bi oyun varki batman 1-2 hafta çok iyi gelid %100 bitidim oyunu baya oyaladı beni baya bi zevk aldım...

şimdide modern warfare 2 bekliyorum büyük bi merakla bu oyun başka bi dünya ilkten single bitirirsin sonra multiye takılırım....

neyse ben uzattım... kişiye göre değişir bu durum ama dengelersen sorun olmaz biraz özlet kendini pc'ye...
  • Büyüyorsun ya da olgunlaşıyorsun.
    İlkokuldayken,ortaokuldayken,lisedeyken eve geldiğimde ilk işim bilgisayarı açmak olurdu.heyecanla oyunlara dalardım.Ama artık öyle değil.Yine oynuyoruz elbette ama o da sıkıntıdan,stresten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Eskiden geforce fx5200 ekran kartlı bir bilgisayarım vardı , eski oyunları oynardım , World Of Warcraft oynardım.Yıllarca o pcyi kullandım ama pek sıkılmadım sonra sıkıntı basmaya başladı ... Hiç bir oyunu kaldırmaması , sık sık hatalar vermeye başlaması en sıkıcı olanıda mutfakdan duyulan motorsiklet gibi sesi...
    Sonra kendime PsP aldım biraz onunla takıldım ama yine sıkıldım ... Daha sonra GodOfWar vs vs gibi klasik oyunları oynamak için Ps2 aldım biraz oynadım (GoW u fln bitirdim güzel oyundu :) ) Fakat sonra oda sıkmaya başladı ... Sonra bir tane Ps3 Aldım ( Heavenly Sword, Metal gear solid 4 , Cod 4,Cod5 ,Oblivion vs vs...)Gibi bir 10-12 tane oyun aldım bitirdim ... Ama daha bu yaz gelmeden yine sıktı..Bende bu yazın başında yukarda belirttiğim eski bilgisayarı depoya kaldırıp yeni bir pc yaptım..Zaten imzamda yazıyor ( HD 4850 , 4Gb ram , e7400, Win 7 ultimate ) yazın WoW oynadım genelde işten gelince (Onun dışında Batman , Crysis ve Warhead , bionic commando , prototype , nfs shift , cod 4 , call of jaurez , mirrors edge , anno 1404 , ghostbuster , 2k9....) Gibi oyunlar yükledim ama artık yine sıkılıyorum , anlamıyorum bu neden böyle eskiden oyunlar daha zevkliydi şimdi çok sıkılıyorum (Artık Single player oyunlar sadece hazırlanmış görüntüler olarak algılıyorum yani nasıl desem hazırlanmış scriptleri yerine getiriyoruz yapay zeka yani olmayan birşeyle uğraşıyoruz hazırlanan çizgilerden gidiyoruz.. Multiplayer oyunlardan daha fazla zevk alıyorum ama artık onlardanda zevk almamaya başladım) ... Benim sorunum ne kafayımı yedim yoksa , bilgisayarı açmak istiyorum ama açıncada yapıcak birşey bulamıyorum (mesela şuan bu yazıyı yazmadan önce oyun oynarım veya başka bişeyler yaparım diye açtım bilgisayarı ama yine bişey bulamayınca konuyu açtım) , Oyunlar klasörünü açıyorum simgelere öylece bakıyorum ama hiçbirini oynamak istemiyorum. Çok sinir bozucu , tek zevk aldığım Oyun WoW şuan ama 4 yıl onu oynadım Catalyzm çıkana kadar oynamak istemiyorum.Sizin hiç pcden sıkıldığınız zamanlar oldumu,yada şu sıralar güzel oyunlarmı çıkmıyor anlamıyorum....

Bi ara ben de oyleydim. Askere gitmeden hemen evvel diyelim. Arada oluyor ki yasla da ilgisi var aslinda. Yas ilerledikce
    bikiyor insan, farkli seyler ariyor. Bir sey daha var ki o da teknlojinin yarattigi huzursuzluk. Her gun yeni bir sey cikiyor
    donanimin yetmez oluyor KAPITALIST SERMAYE YANI citikca yenisini al yenisin al
    NEREYE KADAR?

• Yapılacak bişey yoksa forum var
  • milletin yaptıgı gibi yap facebook'a gir nekadar video bulursan paylaş
  • valla bende gow oynamak için ps3 aldım :D kenarda duruyor boş boş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

milletin yaptıgı gibi yap facebook'a gir nekadar video bulursan paylaş

Valla ben facebookta milletin fotosuna yorum yapıyorum çıkıyorum
  • tipik bir bilgisayar bağımlısının durumu bu hocam bende de böyle

ama biraz uzak kalmak lazım aslında pc den iyi gelir ama her insan yapamıyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.