Şimdi Ara

Bilgisayardaki şarkıyı İTunes üzerinden İPhone a nasıl yüklerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İTunes da ki bazı şarkılar maalesef her ülkede de bulunmuyor.Mesela bu albümde ki şarkıları Türkiyeden indiremiyorum
    https://itunes.apple.com/us/album/formica-blues/id385284354

Bende bu yüzden bir tane internetten kopya indirmek zorunda kaldım yapabiliceğim bir şey yok.
    Telefonumdaki bütün şarkıları ücretini vererek zaten İTunesdan satın aldım.

Alttaki ekran görüntüsüne göre ne yapmam lazım şimdi?Şarkıyı telefona yüklerim?
    USB kablosu ile bilgisayara bağlamam lazım sanırım.Peki bundan sonrası ne olacak?

(Not:Ben internet cafeden giriyorum yani evde bilgisayarım yok.Bu yüzden İTunesu ilk defa kullanıcam için bir bilgim de yok şarkı atma konusunda )

• takip
  • Bunun için rehberler bulabilirsin ama kabaca yaziyim. Orda müziklerim yazan kısma tıklayıp müziği oraya sürükliyceksin. Sonra telefonu bağladıktan sonra itunesdan telefonu seçip müziklere giriceksin. Ordan müzikleri eş zamanla diyip taşıdığın müziği seçiceksin. Sonra da eşzamanla diyiceksin. itunes u yetkilendirmeni isteyebilir. Ayrıca bu konuda youtube videoları vardır. Onlara bakıp daha rahat halledebilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Bunun için rehberler bulabilirsin ama kabaca yaziyim. Orda müziklerim yazan kısma tıklayıp müziği oraya sürükliyceksin. Sonra telefonu bağladıktan sonra itunesdan telefonu seçip müziklere giriceksin. Ordan müzikleri eş zamanla diyip taşıdığın müziği seçiceksin. Sonra da eşzamanla diyiceksin. itunes u yetkilendirmeni isteyebilir. Ayrıca bu konuda youtube videoları vardır. Onlara bakıp daha rahat halledebilirsin

Dediğini yaptım olmuyor..
    Şöyle oluyor
    En sol tarafta üstte müzikler var
    Orayı açıyorum oraya yüklüyor.
    Şarkının adı Formica Blues Mono yazıyor zaten

Diğer türlü olmuyor
    Başka yükleyeceğim yer yok.İnternette de videola izledim.ŞArkıyı sürükleyip İTunesa bırak diyorlar ama olmuyor.

Ayrıca önemli bir şey daha soracam.
    Mesela ben yeni bir İPhone alacağım zaman mevcut telefonumda ki bütün verileri şarkı-resim-uygulama-numaralar... gibi verileri yeni İPhone aktarmanın bir yolu yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 4 Şubat 2016; 21:07:03 >

• Yedek ile yada icloud ile hiçbirşey değişmemiş gibi yeni cihazda devam edebilirsin. Müziği oraya attıktan sonra itunes dan kendi cihazını seç. Cihazın altmenülerinden müziğe gel. Müzikleri eş zamanlamayı açıp müziğini seçiyorsun. Sonrada eşzamanla diyorsun o kadar. Aslında baya kullanışlı birşey ama biraz alışmak lazım ve sabit bir bilgisayarda kullanman gerekiyor.

Edit: Resmi yeni gördüm. İlk resimde müzikleri eş zamanla yazan kutucuğu seçip sağ alttan eşzamanla diyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Melkor -- 4 Şubat 2016; 21:13:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Yedek ile yada icloud ile hiçbirşey değişmemiş gibi yeni cihazda devam edebilirsin. Müziği oraya attıktan sonra itunes dan kendi cihazını seç. Cihazın altmenülerinden müziğe gel. Müzikleri eş zamanlamayı açıp müziğini seçiyorsun. Sonrada eşzamanla diyorsun o kadar. Aslında baya kullanışlı birşey ama biraz alışmak lazım ve sabit bir bilgisayarda kullanman gerekiyor.

Edit: Resmi yeni gördüm. İlk resimde müzikleri eş zamanla yazan kutucuğu seçip sağ alttan eşzamanla diyebilirsin.

O bahsettiğim şarkıyı şimdi yükledim oldu

İCloud yedekle dedim alt taraftaki resimde ki gibi.
    En alttan da 256kb yi de seçtim müziklerin galiba kaliteli olması için bu ayar.
    Bir de sol tarafta ki müzikler-uygulamalar-podcastlar e tıklayıp hepsini sırasıyla sağ alt taraftan eşzamanla dedim.
    İcloud Yedekle deyince bütün bilgiler resimler numaralar-müzik ... gibi hepsi dahil mi?
    Başka yapabileceğim bir şey var mı çünkü internet cafeden yapıyorum bu işi tekrar tekrar kurması zor oluyor.
    Ayrıca yeni İPhone aldığımda bu verileri yeni İPhone a nasıl aktarırım?

Ayrıca bu telefon şarj oluyor nasıl oluyo bu?USB ile bağladığımda 70 lerde filandı şarjı şimdi 82 ye çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 4 Şubat 2016; 21:50:01 >

• Diğer cihaza icloud bilgilerini girdiğin zaman otomatik herşey eskisi gibi gelir ama satın almadığın müzikler gelmez. icloud ile ilgili ayarları telefon içinden de yapabilirsin. 256kb seçersen daha yüksek kb olan şarkıları 256 ya düşürür. Normalde de usbden şarj oluyor zaten:)

• Müziği itunes üstüne sürükle daha sonra itunes a sürüklediğin müziği kendi cihazının ismi gözükür orda oraya sürükle. İşlem tamamdır.

• Şöyle bir şey fark ettim.
    İPhone daki fotoğraflarım klasörüne bakarken "Resimlerim" başlığı altında yeni bir klasör oluşmuş.
    Bunun içinde 2 yeni resim var ama bu resimler bu konuya aktardığım İTunes un ekran görüntüleri.Nasıl oldu anlamadım?
    Bu klasörü bir türlü silemiyorum
    Ne yapmam lazım?
  • Burada yazılan şeylerin hiçbirine gerek yok. iTunes'u aç telefonu tak. Özet kısmında Müzikleri ve Videoları Elle Yönet seç Uygula de. Sonra Cihazım kısmındaki Müzikler kısmına gel. USB'ye dosya atarmış gibi şarkıları direkt olarak sürükle, şarkılar iPhone'a atılmış olur. Eşzamanlama ile uğraşmazsın USB'ye şarkı atarmış gibi şarkını atarsın. Her telefonu taktığında abuk subuk eşzamanlama saçmalıklarıyla uğraşmazsın beklemezsin.

Ve iTunes ayarlarından Aygıtlar kısmından Eşzamanlamayı Engelle'yi seçmeyi unutma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.