Şimdi Ara

Bilgisayardaki Dip Gürültüsü (Ses Problemi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bu sorun geçtiğimiz kış ayından beri yaşıyorum. Bilgisayarımdan herhangi bir ses efekti çıkacağı zaman hemen bir dip gürültüsü başlıyor. Mesela klasörden klasöre geçerkenki klik sesinden tutun, müzik-video aklınıza gelebilecek her türlü dışa ses verimin de aşağıdaki videoda verdiğim gürültü meydana geliyor. Kısacık hemen dinlerseniz ne kadar sinir bozucu bir şey olduğunu göreceksiniz.

Bilgisayarcıya götürdüm, tamir ettik dediler taa anasının nikahından bilgisayarı yolladılar gürültü vardı ancak çok daha azdı, ilerleyen günlerde eski seviyesine döndü. Hatta gönderdiğimde mikrofonum gayet temiz çalışıyordu, geri aldım şuan mikrofonumda da garip garip gürültüler meydana geliyor. Vicdansızlar parça mı değiştirdi ne yaptılar bilmiyorum, ben işin içinden çıkamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

• ses kartıyla ilgili bir problem olur veya kablolarda sorun vardır benim telefondada böyle bir sorun var sorun bazı şarkılarda ve şarkıyı bir kere dinleyip tekrarladıgınızda böyle bir ses veriyor

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcılar Platformu

Lenovo Z580-59347084 8 GB Ram 1 TB HDD NVİDİA GT635M
  • Nasıl çözebilirim bu problemi?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.