Şimdi Ara

Bilgisayarda elektro gitar çalma programı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
25.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an içi amfim yok kısa bir süre sonra alacağım bu yüzden amifiyi alana kadar bilgisayara bağlayıp çalmak için bir program istiyorum.
    Not:Gitara yeni başlıyorum.

• Buraya bir bak.İşine yarar umarım.
  • bilgisayara bağlayıp çalmak istiyorum derken yani eğer sadece gitarın sesini yükseltmek istiyosan iki ucu mikrofon girişi olan bi kablo bul bide mikrofon girişini jack a büyülten bi zımbırtı var onu bul mic girişi ses sistemine tak jack ı da gitara ama distortion istiosan bilgisayardan onu bilmiorm ben bass gitarı şimdilik öle calıorm tabi arada prosesöre bağlamam gerekiyo onuda bilgisayarın ses sisteminden yapıyorum
  • Benim arkadaşım bir ara öyle yapıyordu ama nasıl yapıyordu bilmiyorum. Öğrenince yardımcı olmaya çalışırım.

Sen yine de é/\/\®é' nin dediğini bir dene.
  • Programın ismi Amplitube Live. (Mutlaka Live olucak diğerleri vst plugini) İçinde bir sürü amfi modellemesi var, çeşitli efektlerde mevcut..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Executioner

Programın ismi Amplitube Live. (Mutlaka Live olucak diğerleri vst plugini) İçinde bir sürü amfi modellemesi var, çeşitli efektlerde mevcut..

Desene o zaman benim 10 Watt' lık Marshall MG10CD' den de iyi.
  • quote:

Programın ismi Amplitube Live. (Mutlaka Live olucak diğerleri vst plugini) İçinde bir sürü amfi modellemesi var, çeşitli efektlerde mevcut..

bass gitar içinde kullanabilirmiyiz bunu gerçi benim efekt prosesörüm var ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gitar tamamen bilgisayara bağlı ama klasik gitar sesi duymak istemiyorum.
    Amplitube Live iniyo bi deneyeceğim.
    Teşekkürler.
  •  Bilgisayarda elektro gitar çalma programı.

Arkadaşlar ben bunun ne olduğunu anlamadım.
    nasıl ses çıkcak şimdi bundan?
    Gitar pc ye bağlı.
    Ne gibi bi ayar yapmam lazım.
    Hala klasik gitar gibi ses çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungle Boogie -- 19 Ekim 2008; 18:01:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sefid.dL

quote:

Desene o zaman benim 10 Watt' lık Marshall MG10CD' den de iyi.
  • Yukarı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jungle Boogie

Yukarı.

bence millet sallıyor. bende yükledim oynuyorum ayarlarla ama hiçbişey olmuyor. tek çözüm amfi o zamana kadar egzarsiz yap sonra zorlanma
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

quote:

Orjinalden alıntı: Jungle Boogie

Yukarı.

bence millet sallıyor. bende yükledim oynuyorum ayarlarla ama hiçbişey olmuyor. tek çözüm amfi o zamana kadar egzarsiz yap sonra zorlanma

Teşekkürler.
  • guitar fx 3 diye bir program var onu indirip kullanabilirsin ben ilk başladığımda onu kullanmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

guitar fx 3 diye bir program var onu indirip kullanabilirsin ben ilk başladığımda onu kullanmıştım

E ama hayatımda daha önce hiç gitar çalmadım ve böyle bir program kullanmayı bilmiyorum.
    Biraz açıklarmısınız?
  • şimdi arkadaşım programı yükleyeceksin sonrasında Start a basıp çalıştıracaksın sonrasında ise aşşağıda açık olan kısımdan kendi beğenine göre ton seçeceksin sonrada çalacaksın

http://img357.imageshack.us/my.php?image=guitarfxyb7.jpg

Edit:Şu imageshack resimlerini burda göstermeyi bi beceremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voilet -- 20 Ekim 2008; 22:49:34 >

• Şimdi bir işi yapamamış olabilirsiniz ama bunu millet atıyor fln derseniz, aciz duruma düşersiniz ona göre..Öncelikle sisteminize ASIO driverı yüklü olmalı(az latency için) yoksa google da ASIO4all diye aratıp ilk sayfadaki driverı çekiyoruz. Sonra amplitube ayarlarına girerek ordan ASIO yu seçiyoruz, diğer ayarlara dokunmuyoruz pek... Sonra gitarı line-in e taktığımıza emin oluyoruz ve ses özelliklerinden kayıt kısmında giriş/line-in in seçili olduğuna emin oluyoruz(bu önemli)...Sonra Amplitube live programından yukarda numaralı olan menülerden istediğimiz efekti seçiyoruz yada kendimiz oluşturuyoruz.
  • Bende bir kac program kullandım processor alana kadar. Ama hatırladığım kadarıyla bilgisayardaki programlar sesleri biraz gec algılıyordu. Yani tele dokunduktan yarım saniye kadar sonra bilgisayardan. Bana kalırsa hiç zorlama tatmin etmeyecektir az para biriktir kucuk bir amfi bir de processor al.
  • Hiçbir program , mükemmel bir ses kartınız olmadan(en az 2 milyar oluyor) size gerçek amfiden gelen sesi aynen veremez.
  • quote:

Şimdi bir işi yapamamış olabilirsiniz ama bunu millet atıyor fln derseniz, aciz duruma düşersiniz ona göre..Öncelikle sisteminize ASIO driverı yüklü olmalı(az latency için) yoksa google da ASIO4all diye aratıp ilk sayfadaki driverı çekiyoruz. Sonra amplitube ayarlarına girerek ordan ASIO yu seçiyoruz, diğer ayarlara dokunmuyoruz pek... Sonra gitarı line-in e taktığımıza emin oluyoruz ve ses özelliklerinden kayıt kısmında giriş/line-in in seçili olduğuna emin oluyoruz(bu önemli)...Sonra Amplitube live programından yukarda numaralı olan menülerden istediğimiz efekti seçiyoruz yada kendimiz oluşturuyoruz.

Dediğinizi eksiksiz yaptım ve olmuyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.