Şimdi Ara

Bateri Ritim Programı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gitar çalarken, arkada ritim olarak bateri çalan bir program var mı? İçinde farklı hazır presetler olsa, çeşitli ritimler olsa iyi olur. Gitar pratiği yaparken ritim üzerine çalışmak çok daha iyi olacaktır. Onun için bu tarz bir programa ihtiyacım var. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.

• Aradığın program groovebox
  • EZDrummer diye bir program buldum, da kurmasını bile beceremedim. Bir de senin dediğine bakayım.
  • FL Studio 7
  • Fl Studio'yu daha önce kullandım fakat çok karmaşık geldi. Groovebox'u denedim hakikaten tam işime yarayacak programmış.
  • Ben de hayırlısıyla gitarıma kavuşayım süper olacak
  • GP5'e bas ve davul RSE eklersen, şarkılarda gitarı sen çalabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bas gitar çalmak
    14 yıl önce açıldı
    Bateri seçimi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha önce denedim fakat diğer enstrumanların sesini kapatınca anlamadığım bir şekilde bazen kendi kendie geri açılıyor. Ayrıca şarkıya yönelik değil de, hazır bir çok çeşit ve tür için sample'lardı aradığım. Groovebox hakikaten güzel programmış. Denemediysen sana da tavsiye ederim. 19mb kadar bir büyüklüğü var.
  • Guitar Pro 6 indir direk..
  • Guitar Pro 6 kullanmıyorum. GP5 Kullanıyorum çünkü eski versiyonla editlenmiş bazı dosyaları açarken problem çıakrıyor. *.gp4, .gp3, .gp2 gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

Guitar Pro 6 kullanmıyorum. GP5 Kullanıyorum çünkü eski versiyonla editlenmiş bazı dosyaları açarken problem çıakrıyor. *.gp4, .gp3, .gp2 gibi.

Full versiyonunu indirirsen hepsini açıyor merak etme. Bir de açıcağın dosyada ingilizce dışında bir karakter varsa gene açmıyor adını değiştir yeter.
  • Full versiyonunu indirmiştim. Açamdığı dosya vardı, hata veriyordu. gp3'lerin gp4'lerin tamamını açmama gibi bir durum yok fakat içlerinden açmadıkları oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

Full versiyonunu indirmiştim. Açamdığı dosya vardı, hata veriyordu. gp3'lerin gp4'lerin tamamını açmama gibi bir durum yok fakat içlerinden açmadıkları oluyordu.

Full versiyonunu indirirsen hepsini açıyor merak etme. Bir de açıcağın dosyada ingilizce dışında bir karakter varsa gene açmıyor adını değiştir yeter. (dosyanın ismini kastediyorum yani xxxxxx.gp3 gibi)

Dikkat ettin mi kalın yazdığım söze ? Hala olmuyorsa öğrenmeye çalışırım nedenini. Çünkü bende hiç bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 28 Mayıs 2010; 16:17:14 >
  • Tablar zaten yabancı şarkılara ait olduğu için içinde Türkçe karakter bulunması gibi bir sıkıntı yok. Yine de açmadığı tablarla karşılaştım.
  • Bunun için en iyisi RitimPlayer uygulaması. MP3 formatındaki ritimleri Varyason İntro ve atak şeklinde milisaniye cinsinden kırparak profesyonel org gibi sonsuz döngüde çalabilen bir uygulama. Set yapanlar da var, uygulama için sürekli güncellenen yönetim setide var. YouTube'da RitimPlayer yazarak demosunu izleyebilirsiniz.

RitimPlayer Web Sitesi: https://www.ritimplayer.com/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.