Şimdi Ara

Bilgisayarda Donma ve Ekranda Renkli renkli karelerin çıkması (Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bir kaç ay önce Notebook'u servise vermiştim baya sorunlar yaşamıştım, servisten aldıktan sonra bu hatayı almaya başladım. Özellikle bir iki gündür sürekli olmaya başladı tabi bunun yanı sıra notebook'ta aşırı derecede ısınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGGA -- 26 Ekim 2010; 13:31:26 >

• Az önce yine oldu. Bu sefer kendiliğinden restart attı, başladığında ise ekran gitmiş.

Bende İçini komple söktüm kablolara fln baktım ama bi problem göremedim.. Şimdi yeni çalıştırdım şu an için sorun yok ama yine ısınınca olabilir..
  • Fazla ısı ekran kartınıza zarar vermiş olabilir.Garanti yolu gözükmüş size sanırım :(
  • Sorun tam olarak neyden kaynaklanıyor bilemiyorum ama Çok ısınıyor Notebook.

Bir türlü soğutmayı başaramadım. BIOS'u güncelledim, Fanları temizledim ama olmuyor. Serviste ne yaptıysalar Fan yeteri kadar çalışmıyor ve soğutmuyor..
  • Güncel..
  • Servise danış öyleyse, ne yaptınız laptopuma çok ısınıyor restart atıyor allah belanızı versin diye :)
    Onun dışında fanların çalıştığına eminmisin, laptopu açarken fanların çalışıp çalışmadığını ve güç bağlantılarını kontrol et. Bunları yapıpta bir sonuca ulaşamazsan sanırım senin yapabileceğin pek birşey kalmıyor bu durumda.
  • Baya servisle sorun yaşadım zaten demediğimi bırakmadım. Para iadesi istedim geri ödeme yaptılar.

Fanlar çalışıyor fakat yeteri kadar çalışmıyor. Genellikle en düşük derecede. En çok ısınan bölgede Hardiskin orası. Olmadı bugün yine açıp bir daha kontrol ediyim. En son çare servis..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi SpeedFan indirip ana durumu SSlermisin bakalım bi. Birde kullanmayı biliyorsan Fanın RPM hızlarıyla oynayabilirsin. Bilmiyorsan oynamanı tavsiye etmem gerçi o program kullanıcı hatalarını 0 a indirmek için baya uğraştı ama yinede dikkatli olmakta fayda var.

Onun dışında teknik servisten vs. cevap alamaz sorunu çözemezsen soğutucu tabanlar var laptop için onlara araştırmanı ve göz gezdirmeni tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.