Şimdi Ara

Bilgisayara yanlışlıkla .exe dosyası indirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu yaptım sanırım .exe virüs dosyası oluyormuş. Bilgisayar kapanıp yeniden başladı. Şimdi ben bu virüsü nasıl temizlicem?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Exe = executable = yürütülebilir. Normal bir dosya da olabilir yani. Ama virüs de olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Astrian kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarı yeniden başlattıgı icin biraz korktum hocam. Nasıl silebilirm bunu?

• Help.

Bu bir virüsse word ve celtx de senaryo yazıyorum o senaryoyu da görebilirler mi 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bogazicili_zekiye -- 15 Ekim 2021; 14:46:4 >
  • dosyayı çalıştırmadıysan bişey olmaz korkma

• Vaayy epsilon nerelerdeydin özledim seni

• Solucan olmadığı sürece o programı sen açmadığın sürece çalışmaz.

Virüslerin kullanıcı tarafından tetiklenmesi gerekir, solucanlar kendi kendilerine çalışabilirler.

Bazı virüsler solucan özelliği taşıyabilir.

Configure defender programını githubdan indirip windows defenderın güvenlik düzeyini high'a çekip full tarama yaptırın.

cmd'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc/ scannow komudunu verin windows sistem dosyalarında bozukluk varsa onaracaktır zaten onarıyorsa %70 ihtimal ile virüs olabilir bilgisayarınız elektrikten yada başka bir sebepten aniden kapanmadı yada mavi ekran vermediyse.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki word ya da celtx de yazdıgım şeyleri görebilirler mi? Bilgisayardaki dosyaları görebilirler mi?

• Bogazicili_zekiye kullanıcısına yanıt
    Yani yazılımda remote access control gibi bir mekanizma varsa evet görebilir.

• .exe özel bir virüs dosya uzantısı artık 7/24 bilgisayarın gözetim altında, format atmadan geçmez üzgünüm..

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    Hocam dalga geçiyosunuz değil mi

• Bilgisayarı nasıl sıfırlıcam ya da virüslüyse bilgisayarda hangi belirtiler olur? Bu tarz şeyler kafama takılıyor benim

• Profil resmindeki adamı tanımıyorsun galiba böyle bir konu açtığına göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0.00025 btcye format atarım

• 52CM kullanıcısına yanıt
    Tanıyorum merak etme Alan Turing hakkında birçok kitap ve makale okudum. Bilmemek de değil öğrenmemek ayıp. Bir cevabın yoksa boş yapmana gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bogazicili_zekiye -- 16 Ekim 2021; 0:17:5 >
  • İki gün önce okulun internetine bağlıyken kaspersky uyarı verdi saldırı engellendi diye. Bi yerden saldırı geldi ağ üzerinden sanırım ip adresi falan da yazıyordu ama karşılık vericek bilgim yok tabii. Kaspersky engellendi dediğine göre ne yapabilirim fazladan bir şey yapmama gerek var mı

• Kasayı yan yatır

• Linux kur

• Yanlış yere tıklarsın dosya indirilir ama senin çalıştırman büyük hata.

cd veya usb ile format at temizlenir.

• Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt

Hahhahshahaha abi çok güldüm bu mesaja karşılık veremedim falan 😂😂😂 rastgele masada yayılmış takılırken bilinmeyen yerden gelen saldırı denemesine kontra atak yapmak fndnsjdkwkjepsks. Yandaki arkadaştan da yardım alıp sanaldan döverdiniz adamı. Ya da ip adresinden tam olarak hangi pc olduğunu tespit edip ağzının ortasına çakacaktın. Afk bırakacaktın herifi ( virüsü)😂

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.