Şimdi Ara

bilgisayar yarım çalışsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gece download etmek için bilgisayarı açık bırakıyorum ama çok ses çıkıyor az ses çıkması için ne yapabilirim?

• Egsoz fanları iptal edebilirsiniz ama bu seferde sıcaklık problem olur. Ses ekran kartından geliyorsa onun fan devirini düşürebilirsiniz eğer işlemci fanından geliyorsa aynı şekilde onunda devrini düşürebilirsiniz. Tam olarak sisteminiz nedir ?
  • amd athlon 64 3800+ 2.41 ghz 1gb ram asus extreme ax550 ekran kartı 250 gb hdd

xpnin bekleme modu olayı nedir tam olarak onu kullanaarak yapabilirmiyimki?
  • sesi kuvvetli olan fanları sök boşta kullan biraz (kasmadan) ısı sorunu olmazsa ölece brakırsın downloada sorun olmaz
  • yazılımla bişi yapamazmıyızki??
  • Speedfan programı ile kasanızın ve işlemcinizin fan devirlerini düşürebilirsiniz.

http://www.almico.com/sfdownload.php

Ekran kartınızın fanını kontrol etmek içinse ATI Tool programını kullanabilirsiniz. Sitesinde nVidia kartlarda da işe yaradığı yazıyor.

Komple durdurmayın ama fanları yine de. Rahatsız olmayacağınız şekilde ayarlayın. =)
  • yazılımla bir şey yapmak mümkün değil.
    benim taktiğim ise, p3 bir bilgisayar, kablosuz ağ ile kilerde duruyor.
    24 saat çalışıyor.bütün download işlemlerini o yapıyor.
    USB harici diske sürekli kayıtta.
    ne fazla güç tüketiyor nede gürültüsü var.sadece kasa.
    her türlü müdahaleyi masaüstümdeki pcden yapabiliyorum.
    aynı zamanda mysql ve apache serverları yüklü..web development....
    ağ üzerinden isteğim bütün dosyaları izleyebiliyorum.
    tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim şuan o şekilde yapma imkanım yok bitane bilgisayarım var ama ilerde düşünebilirim
    gece bilgisayarı kullanmadığım için monitörü hopörlörü fln kapatıyorum ekran kartınıda devre dışı bıraksam bişi olrmuki yada fanını kapatsam??
  • Ekran kartını devre dışı bırakamazsın. Ancak yukarıda söylenildiği gibi ekran kartının fan hızını ATI Tool ile ayarlayabilirsin.

Tamamen fanı kapatmamalısın çünkü ekran kartı her daim çalışır ve ısınır. Masaüstündeyken 3 boyutlu uygulamalar kadar ısınmasa da nereden baksan normal fan hızında 40 derece civarında çalışır. Fanı kapatırsan büyük ihtimal sistem bir süre sonra kilitlenir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • speed fan la istediğin sessizliği elde edersin ama bazen kapanma sorunu ile karsılasabilirsin. fan ı yağla tada temzile yada daha kaliteli bi fanla değiştir bunlar daha etkili olur
  • evet bende ayn ıdertten muzdaribim ,galiba çözümü dinlememek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.