Şimdi Ara

BİLGİSAYAR VE YAZILIM MÜHENDİSLERİNE ACIYORUM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
4
Favori
8.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahçesinde çayını yudumlarken kod yazan yazılımcılar gülerek okuyup geçer anca bu konuyu
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Yeni mühendis vizesi denilen bir şey var, kendini pazarlamak denilen bir şey var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    5-6 ay içerisinde halledilebileceğini düşünuyorumdan sonrasını okumadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • antkzmplt58 A kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:15:40 >
  • Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:15:55 >
  • Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:16:11 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:16:26 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    kıskanma ben şu an daha 2. sınıf olmama rağmen en şu 15bin tllik teklif aldım sen doktor olunca 3-4bin alacan diye ağlama burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

.
    Evet kazanıyor. Temmuzda mezun oldum ve aldığım teklifler 5-8.5 arasındaydı. 3-4 yıllık bilgisayar mühendisi cidden en az 7-8 alıyor, isteyen inanır isteyen inanmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: odtücengli

kıskanma ben şu an daha 2. sınıf olmama rağmen en şu 15bin tllik teklif aldım sen doktor olunca 3-4bin alacan diye ağlama burda
    Yeni mezun doktorlar 3-4 arasında almıyor, bunun 2 katı civarında alıyorlar.
    İlk söylediğine ise yorumum...
    BİLGİSAYAR VE YAZILIM MÜHENDİSLERİNE ACIYORUM

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:16:42 >
  • ağla doktorlardan fazla kazanıyoruz diye senin yerinde olsam tıpı bırakıp bilgisayara geçerdim sizler 35 yaşında anca uzman doktor olunca bizim 1-2yıllık deneyimimiz ile aynı maaşı kazanacaksınız ağlayınn laaa
  • quote:

.
    her mühendis değil, bilgisayar mühendislerinden söz ediyorum. Yeni mezunlar arasında şuana kadar duyduğum en düşük teklif 4300, ortalama 5000
    abi doğru söylüyorum geçen sene 2-3 günlük oyun geliştirme projesinde çalıştım türkiyede bulunan taleWorlds entertainment oyun gelişitirme şirketinden ayda 2750 dolar teklif aldım yaklaşık
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:17:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: odtücengli

abi doğru söylüyorum geçen sene 2-3 günlük oyun geliştirme projesinde çalıştım türkiyede bulunan taleWorlds entertainment oyun gelişitirme şirketinden ayda 2750 dolar teklif aldım yaklaşık
    Net mi gross mu?
  • quote:

.
    Neye inanırsan inan :D benim kuzenim de Ankara Tıp mezunu, anlaşılıyor ki herkes aynı kalitede mezun olmuyor oradan :D
  • odtücengli O kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:16:57 >
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:17:42 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.