Şimdi Ara

BİLGİSAYAR VE YAZILIM MÜHENDİSLERİNE ACIYORUM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
4
Favori
8.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    abi sen nerden biliyorsun ki bu kadar şeyi yoksa sen de mühendisliği bırakıp tıpa mı geçtin
  • odtücengli O kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:17:59 >
  • Yukarıdaki tıpçı arkadaşı dikkate almayın. Dünya üzerindeki tek bölümü tıp sanıyor, bilgisayar mühendislerine sallamak için açılan konuda bile gelip mühendisliği öven bir yazı bulup tartışma çıkarmaya çalışmış
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    özelde mesajıma bakar mısın bölümle ilgili birkaç sorum olacaktı
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:18:15 >
    Canım şöyle söyleyeyim, muhatap olmayayım diye seni etiketlemedim fakat sen kendine tartışma arıyorsun habire. Beni bloklamaya dayanamayıp bu mesajımı okuyacağına da eminim Hadi iyi günler sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

.
    senin tıp bilgini mi kıyasladım ben :D şuan tıpla ilgili bir şey konuşmadım, insan kalitesi demek bu mu demek senin nezdinde :D
    "mezun olamadınız belki de" lafına ise yorum yapmıyorum :D belli ki insanları aşağılamaya çalışmak ve kendini yüceltmek uğruna kurulu bir yaşam düzenin var :D naçizane tavsiyem ön yargılarını ve aşağılama tavrını bırak, bir doktor adayı böyle olmaz.
  • ben de seni blokluyom yksci gençlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odtücengli -- 22 Nisan 2020; 16:47:50 >
  • odtücengli O kullanıcısına yanıt
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:18:30 >
  • Dostum bu dengesize laf anlatamazsın boşa yazmayın şuna :D Kendisi bana bu yalancının videosunu örnek diye attığı an kapattım izlemedim bile :D
  • Kendisi forumun kezbanı oluyor :d muhtemelen normal yaşantısında çirkin bir kız ve etrafında kimse olmadığı için tek eğlencesi foruma girip kazandığı bölümü övmek :D
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Normal yaşantısında ezik sünepe bir kız olduğu için böyle forumlarda kendine eğlence arıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyper1001 -- 22 Nisan 2020; 17:42:27 >
  • BauschLomb B kullanıcısına yanıt
    Üniversite seni geliştirmez sen kendini geliştirirsin istersen MIT'de oku bana göre önemi yok yanlış anlama hiç kimseyi küçük görmüyorum kesinlikle aksine herkesin eşit olduğunu kimsenin kimseden farkı olmadığı ve her kişinin yeteneğinin birbirinden farklı olduğunu düşünüyorum maalesef bizde bu yetenekleri ayırt edebilecek eğitim-öğretim kurumu yok o yüzden her üniversite okuyan kendini üst seviye insan ve her konuda bilirkişi zannediyor keşke bu egolarımızdan kurtulsak
  • Berke_NO kullanıcısına yanıt
    bu mantıktaki birinin kaçırdığı çok önemli bir detay var, sosyal ortam. Örneğin MIT'deki insanların sohbet konusuyla trdeki üniversitemsilerdekin sohbet konusu aynı değil. ayrıca hocaların akademik çalışmaların yer almak gibi pek çok avantaj var. bir de şunu atlıyorsunuz, dandik ünilerdekiler kendini geliştiriyor da hacettepedeki odtüdeki kendini geliştirmiyor mu :D o adamlar da salak değil dimi ama? üstüne onların bir de ingilizceleri daha iyi, haliyle daha iyi kaynaklardan kendilerini geliştiriyorlar. egoyla bir alakası yok realiteden bahsediyorum.
    Yeni mezun kuzenim 7k ile iş buldu(bölümden 3.lük ile mezun oldu)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hyper1001 H kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:18:44 >
  • Hyper1001 H kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:18:58 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.