Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.674
Cevap
541
Favori
1.183.669
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

günde ortalama 5-6 saat oturuyorum ses falan allaha şükür bi sorun yok gayet konforlu..arkası fileli havada alıyor öneririm yani..

hocam ben oturunca 8 saat felan oturuyorum. haftada 2 gün 24 saat çalıştığım için diğer günler ya pcdeyim yada tv karşısında xbox başında. o yüzden ince eliyorum zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

günde ortalama 5-6 saat oturuyorum ses falan allaha şükür bi sorun yok gayet konforlu..arkası fileli havada alıyor öneririm yani..

hocam ben oturunca 8 saat felan oturuyorum. haftada 2 gün 24 saat çalıştığım için diğer günler ya pcdeyim yada tv karşısında xbox başında. o yüzden ince eliyorum zaten

valla hocam anlamıosun ki sen..bende çok araştırdım iyiki aldım diyorum bende arada 10 saat oturudğum oluyor gayet başarılı yinede sen bilirsin ne diyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

valla hocam anlamıosun ki sen..bende çok araştırdım iyiki aldım diyorum bende arada 10 saat oturudğum oluyor gayet başarılı yinede sen bilirsin ne diyim

yerimde olsan sende direk alamazsın. tavsiyeleri dinlemem lazım çünkü çooook uzak olduğum bir konu. o yüzden bu işle ilgilenen kafa yoran insanlardan yorum bekliyorum ukalalık olarak görme düşüncemi.

• yok öle demek istemedimde bizde kafa yorduk nacizane fikrimizi söledik sıkıntı yok alırsın almassın beni dertlemez
  • TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    Tekzenden 219 tl ye alıp geri yatmıyor diye iade ettiğim koltuk.

Fakat sonradan öğrendim ki geri yatıyormuş.

Siz keşfedebildiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

Tekzenden 219 tl ye alıp geri yatmıyor diye iade ettiğim koltuk.

Fakat sonradan öğrendim ki geri yatıyormuş.

Siz keşfedebildiniz mi ?

neyi keşfedebildimmi hocam anlamadm..ben en başından beri yattığını biliyordum internet kafede denemiştim burda
    Anladım.

Memnun musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

Anladım.

Memnun musunuz ?

Aynen hocam yukardada belirttiğim gibi 1.90 boy 85 kilo olmama rağmen bel ağrılarım falan dindi gayet mutluyum ve oldukçada kaliteli öneririm
    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar boyum 1,70 kilom 90 bütçem 250TL tavsiyelerinizi bekliyorum.

Benim araştırdıklarım ve aralarında kararsız kaldıklarım;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fl4ming0 -- 18 Şubat 2014; 11:50:30 >

Çok saol hocam tavsiyen için, iyi ki görmüşüm önerinizi...Şuan koltuktan yazıyorum :) kurması çok basit, malzemesi kaliteli, ergonomik, beli tam kavrıyor.İlk oturuşta rahatlığı hissettim.Bende bütçesi bu civarlarda olanlara bu koltuğu tavsiye ederim.(ADORE VLT-160-FD-1) İleride ne olur bilemem ama ilk kullanımda sağlamlık hissi verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kindly34 -- 20 Şubat 2014; 14:18:02 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2 adet Adore VLT-160 siparişi verildi.
  • Hayirli olsun. Ürün geldikten sonra bir de sizden yorum bekliyorum. Bende almayi düsünüyorum ders çalisirken sandalye de oturmaktan mahvoldum.Sart bir tane.
  • Arkadaşlar diğer sayfanın sonunda kaldığı için görülmedi sanırım tekrar sorayım, bu haftasonu almayı düşünüyorum:

"Değerli üyeler, okuduğum kadarıyla üyeler genelde Adore'ün ya da benzeri markaların fiyat-performans ürünlerine ya da IKEA Markus'a yoğunlaşmış durumda. Daha önce Adore kullanmış birisi olarak maalesef tekrar bana kimse aldıramaz onları.

Şu an kullandığım IKEA koltuk da tamamen benim hatalarımdan ve kilomdan ömrünü tamamladı. Markus'a yoğunlaştım. Lakin Bürosit ve Bürotime gibi markalar hakkında bir bilgisi olan yok mu? Yani 400-500 civarına kadar çıkacağım. Kocaman vücudu taşıyacak, oturma yeri geniş, ayakları mutlaka ki metal, olabildiğince az Adore tipi poliüretan kullanılan bir sandalye önerisi olan var mı? Bürosit Shadow 9 çok hoşuma gitti mesela ama bütçemin 2 katı. Bürotime'dan Cozy'de bütçemin hemen üstünde, cidden alternatif yoksa onu denemeyi düşünüyorum. Bürosit'e dönersek bir File 9 var, bana uygun gibi. Bu tip yerleri giden, gören, deneyen oldu mu? Benim için tipi, şekli ya da pofuduk olması değil, ergonomik ve sağlam olması öncelikli. Teşekkürler şimdiden "

• Rica ederim hocam ben 3 ay falan oldu herhangi bi sıkıntısı yok umarımda olmaz yıllarca mutlu mesut geçinir gideriz
  • Adore VLT-160'ı kuralı yarım saat oldu, kurulum çok basit ve rahattı, hiçbir problem yaşamadım. Ürün kolçaklar dışında genel olarak benim tatmin etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fl4ming0 -- 22 Şubat 2014; 9:55:57 >
  • Adore VLT-160 ürünü 120 kilo civarındaki birisi için dayanıklı mıdır arkadaşlar?
  • Ne saçma konu 2010 da açılmış.4 yılda neler değişti neler.
    Yeni güncel fiat-performans listesi lazızm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc basinda oyun oynarken rahat olmasi acisindan koltuk onerirmisiniz bende bel agrisi var boyun destegi de olmali 300 400 lira verebilirim ne onerirsiniz

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssuqunet S kullanıcısına yanıt
    Adore vlt500 tavsiye ederim. hb da hediye çekleriyle istediğiniz fiyata da gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.