Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.674
Cevap
541
Favori
1.183.616
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi koltuk hocam?
  • Merhaba arkadaşlar.

Sonlardan itibaren baya bir sayfa geriye gittim ama aradığım tipte bir şeye rastlayamadım ama bir koltuk arıyorum.

1. Beni dik tutacak
    2. Oturma kısmının süngeri bol ve yumuşak olacak, visko da olabilir sanırım çünkü kuyruk sokumu bölgesinde bir uyuşma var, sert koltuklar rahatsız ediyor.
    3. Diz kapaklarının arka kısmına gelen kısımda bol sünger olacak çünkü orası yeterince dolgulu olmazsa bir süre sonra çok inceliyor ve o zaman da oradaki sert malzeme arka bacakların alt kısmını baya sızlatabiliyor uzun oturmalarda.
    4. Mümkünse n11 sitesinden bir ürün olması iyi olur, en azından bir çek kullanarak ucuza maledebilirim ama bu çok da şart değil.
    5. Deri ya da suni deri olmayacak, terletme ya da pişirme yapıyor çünkü evde kullanacağım. Şortla da oturacağım yeri gelince. Kumaş olması gerekiyor.

İşte böyle bir koltuk lazım bana, gözüne çarpan ya da benzer sıkıntılardan muzdarip olup da bir modelle sıkıntılarını çözmüş olan varsa çok makbule geçecek.

Kolay gelsin, iyi çalışmalar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Sizce şu koltuk alınır mı? (Pazar günü fiyat 129 liraya düşüyormuş, yandaki reklam banner'ına göre.)

quote:

Orijinalden alıntı: QuantumMoose

Hangi koltuk hocam?

Link vermeyi unutmuşum. Fotoğrafına bakıp yorum yapılamaz gerçi ama belki bilen vardır sağlam mı ve rahat mı diye.

www.mobilyakeyfi.com
    Bürocci Ofis Mobilyaları, Büro Mobilyaları, Cafe Koltukları - İnternet Mobilyacısı
    http://www.mobilyakeyfi.com/?urun-1528-1037b-burocci-fileli-makam-koltugu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 8 Şubat 2014; 6:12:52 >

• pazar günü takip edelim bakalım.
  • quote:

quote:

Sizce şu koltuk alınır mı? (Pazar günü fiyat 129 liraya düşüyormuş, yandaki reklam banner'ına göre.)

quote:

Hangi koltuk hocam?

Link vermeyi unutmuşum. Fotoğrafına bakıp yorum yapılamaz gerçi ama belki bilen vardır sağlam mı ve rahat mı diye.

www.mobilyakeyfi.com
    Bürocci Ofis Mobilyaları, Büro Mobilyaları, Cafe Koltukları - İnternet Mobilyacısı
    http://www.mobilyakeyfi.com/?urun-1528-1037b-burocci-fileli-makam-koltugu.html

Online Ödeme bakımından pek güven vermiyor gibi ama du bakalım...?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hercul3367

pazar günü takip edelim bakalım.

Deneyen oldu mu mobilyakeyfi.com'u pazr günü indirimleri başlamış...
  • 129 diyordu 170'e inmiş anca,alan varmı.
  • IKEA Markus sahibiyim, koltuk hakkında bilgi isteyen olursa aydınlatabilirim
  • Herkes tutturmuş Markus'da Markus diye, koltuk o kadar iyi mi ya? :D
  • quote:

Herkes tutturmuş Markus'da Markus diye, koltuk o kadar iyi mi ya? :D

Kesinlikle katılıyorum, bnm de koltuk konusunda kafam karışık , yok mu videolu incelemesi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok araştırarak aldım Markus'u, Adore ve diğer markalarla ilgili çok yorum da okudum birebir gözlemde de bulundum ürün başında, tamam Adore'nin koltukları daha işlevsel duruyor olabilir ama malzeme kalitesi beni hiç tatmin etmedi gerçekten.Bilmiyorum imkanınız var mı ama Markus'u inceleme fırsatınız varsa gidip görmenizi tavsiye ederim, fiyatı belki ilk bakışta pahalı görünüyor olabilir ama gerçekten hakediyor bence.Tabi IKEA'daki koltuklar da kalite kalite belli bir fiyatın üstüne çıktığınızda kalite artıyor.IKEA'nın diğer ofis koltuklarıyla da ilgili az çok gözlemim var kendime göre o konularda da bilgi isteyen olursa yardımcı olabilirim.

Ufak bir dipnot olarak şunu söyleyeyim, çoğu koltuğun sırt ve oturak kısmını kolçak kısmı birleştiriyor ve bu koltukların da birçoğunun kolçak malzemesi düşük kalitede.Kolçak vidalama yerlerinde ya da kolçağın yapısında bir bozukluk, kırılma, zorlanma olduğunda koltuk adeta çöp oluyor.Bunu da alırken göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

Dediğim gibi yardımcı olabileceğim her konuda yardımcı olmak isterim.Birtane de IKEA Vilgot almak üzereyiz inşallah :)

Tekrar görüşmek üzere :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogopogo -- 9 Şubat 2014; 20:00:33 >

• Değerli üyeler, okuduğum kadarıyla üyeler genelde Adore'ün ya da benzeri markaların fiyat-performans ürünlerine ya da IKEA Markus'a yoğunlaşmış durumda. Daha önce Adore kullanmış birisi olarak maalesef tekrar bana kimse aldıramaz onları.

Şu an kullandığım IKEA koltuk da tamamen benim hatalarımdan ve kilomdan ömrünü tamamladı. Markus'a yoğunlaştım. Lakin Bürosit ve Bürotime gibi markalar hakkında bir bilgisi olan yok mu? Yani 400-500 civarına kadar çıkacağım. Kocaman vücudu taşıyacak, oturma yeri geniş, ayakları mutlaka ki metal, olabildiğince az Adore tipi poliüretan kullanılan bir sandalye önerisi olan var mı? Bürosit Shadow 9 çok hoşuma gitti mesela ama bütçemin 2 katı. Bürotime'dan Cozy'de bütçemin hemen üstünde, cidden alternatif yoksa onu denemeyi düşünüyorum. Bürosit'e dönersek bir File 9 var, bana uygun gibi. Bu tip yerleri giden, gören, deneyen oldu mu? Benim için tipi, şekli ya da pofuduk olması değil, ergonomik ve sağlam olması öncelikli. Teşekkürler şimdiden :)

• 200-250 tl arasında ne önerirsiniz arkadaşlar ?

92 kiloyum
  • Arkadaşlar linkteki koltuk hakkında bilgisi olan varmı 350 TL ye almayı düşünüyorum boyum 195 denediğim koltuklardan kafa yeri bana uyan ilk koltuk yani birkaç tane daha var ama 550 TL nin üzeri fiyat verdiler onlar için bütçem 300 TL idi az arttırdım mecburiyetten koltuğu gören duyan varsa yada genel yorumda olabilir iskeleti ve ayakları krom arkası file oturma ve kafa yeri deri istediğin noktada sabitleme var aklıma gelen bunlar şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.

http://ekasofis.com/detay.asp?id=67
  • üstadlar 115 kilo 183 boy var. koltuk almamın vakti geldi bel boyun ağrım oluyor. ne tavsiye edersiniz? f/p ürünü olması tercihimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

üstadlar 115 kilo 183 boy var. koltuk almamın vakti geldi bel boyun ağrım oluyor. ne tavsiye edersiniz? f/p ürünü olması tercihimdir

Boy 1,90 kilo 85 yaklaşık 2 aydır kullanıyorum sırt ağrım resmen sıfırlandı hocam..çokta rahat ve estetik görünüyor şiddetle tavsiye ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

üstadlar 115 kilo 183 boy var. koltuk almamın vakti geldi bel boyun ağrım oluyor. ne tavsiye edersiniz? f/p ürünü olması tercihimdir

Boy 1,90 kilo 85 yaklaşık 2 aydır kullanıyorum sırt ağrım resmen sıfırlandı hocam..çokta rahat ve estetik görünüyor şiddetle tavsiye ederim :)
    http://www.hepsiburada.com/liste/adore-vlt-160-style-chrome-profesyonel-seri-fileli-yonetici-koltugu/productDetails.aspx?productId=ofisvlt160&categoryId=15321

bu bana biraz ufak gibi sanki

• quote:

quote:

quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/adore-vlt-160-style-chrome-profesyonel-seri-fileli-yonetici-koltugu/productDetails.aspx?productId=ofisvlt160&categoryId=15321

ufak falan değil..ben oturunca kafamı yaslıyorum yastık gibi oluyor yani..1.90 boyum

• quote:

quote:

quote:

quote:

ufak falan değil..ben oturunca kafamı yaslıyorum yastık gibi oluyor yani..1.90 boyum

hmm kilomu kaldırır mı acaba. o kadar para verip 2 ay sonra parçalanırsa 2 yıl atamam onun acısını içimden

• günde ortalama 5-6 saat oturuyorum ses falan allaha şükür bi sorun yok gayet konforlu..arkası fileli havada alıyor öneririm yani..
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.