Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.674
Cevap
541
Favori
1.183.898
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alijchan

quote:

Orijinalden alıntı: canverse

quote:

Orijinalden alıntı: alijchan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Temet Nosce

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Temet Nosce

Klassit Ks- 1020 model koltugu hepsi buradadan siparis verdim. Kargo dahil 154 liraya denk geldi.

http://www.hepsiburada.com/liste/klassit-ks-1020-yuksek-sirtli-yonetici-koltugu-suni-deri-siyah/productDetails.aspx?productId=ofisklaseko1020&categoryId=15321

Urun elime ulasinca yorumlarimi yazarim.

hocam selamlar.

ürün nasıl memnun kaldınız mı?

Urun konfor olarak iyi ama ayaklari saglam degil hocam. Sirf o yuzden almayin diyorum.

:( indirimler ile kargo dahil 93 liraya aldim gece. iptal mi etsem

hemen iptal et aynısı bende var hatta aynı fiyata 1.5 sene önce aldım. tekerlekleri kırıldı 85 kilo olmama rağmen. ayakları sağlam değil. adamlara ulaşamadım bile telefonları bozuk. hepsi burada bile yardımcı olmuyor. 2 yıl garanti olmasına rağmen çöp oldu.

peki bunlarin teker kismi degisiyor mu acaba hocam?

değiştiriliyor gibi ama uygun olanı almak lazım ben 4 tekerleği kırık şeklinde oturuyorum hala :)

su yuzden sordum hocam, evin altinda hirdavatci var. 1-1,5 lira arasi lastik fiyatlari. standart ise degistirmeyeyim siparisi diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hepsiburada.com'da çekler var ayın 14'üne kadar. vlt 500'u kaldırmışlar, tam da alacaktım yaa..
  • Konuyu baştan sona doğru okudum. İstikbal empoli koltuğa sahibim. 3 senedir kırılma yaşamadım ancak artık gıcırdıyor, amortisör bazen sapıtıyor ve döşemesindeki suni deri pul pul dökülmeye başladı. Tamir ettirip kullanayım dedim sonuçta memnunum ancak hiç bir döşemeci kaplamaya yanaşmıyor nedense yenisini al daha iyi diyorlar.

Koltukların fiyatlarına baktım uçmuş fiyatlar bir koltuğa 400tl vermek evlat acısı gibi koyar bana. Ne yapacağımı bilemedim. 200e almıştım bunu araştırdım yine aynısından alayım diye ancak üretimden kalkmış malesef. Adore konusunda çok fazla olumsuz yorum var o nedenle düşünmüyorum, ikea markus çok pohpohlanmış ancak koltukta tasarım diye bir şey yok çok kaba ve itici sokmam odama öyle bir ucubeyi artık mecbur kaldım porsche makam koltuğuna. Alıp almama konusunda çekimserim. Kol destek yerleri de masamdaki klavye kısmını kullanmama zorluk yaşatacak gibi görünüyor şuanki koltuğumda içeri doğru girebiliyor boşluk olduğu için.. Bir de didimde yaşıyorum, yazın fena terletir farkındayım ancak bir şekilde çözümü bulunur onun sanırım.

Kısaca porsche makam koltuğu parasını cidden hak ediyor mu onu merak ediyorum. 3 seneyi aşkın kullanan var mı döşemesinde sıkıntı yaşayan, gıcırdama yaşayan?

• http://www.koctas.com.tr/ofis-sandalyesi/yonetici-koltugu-krem-ch87113/8494-13994/

bu tarz ürün ve fiyat grubu için tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viskolove

http://www.koctas.com.tr/ofis-sandalyesi/yonetici-koltugu-krem-ch87113/8494-13994/

bu tarz ürün ve fiyat grubu için tavsiyelerinizi bekliyorum.

Geçen baktım mağazada, rahat ama dayNıklı olmayabilir. Özellikle suni derisi eskir gibi geldi.
    Markusun oturma yeri gerçek deriymiş sanırım ondan alacagım.

Kullanan yok mu ?

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    dün akşam conforama ümraniyeye baktım sadece küçük pratik çalışma masası için kumaş döşemeli kalmış 24liraydı
    arayıştayım. dedğn gibi deri aşınınca hiçbir işe yaramıyoır
  • quote:

Orijinalden alıntı: viskolove

dün akşam conforama ümraniyeye baktım sadece küçük pratik çalışma masası için kumaş döşemeli kalmış 24liraydı
    arayıştayım. dedğn gibi deri aşınınca hiçbir işe yaramıyoır

Koçtaştaki krem sandalye

Dün detaylı inceledim sakın alma 250tlyeyazık. Ayakları kolçakları siyah plastik, griye boyamışlar. 3 ayda atar boyası.

• Arkadaşlar pc başında çok oyun oynuyorum. Akşamları iş çıkışı en az 4 saat diyelim. Rahat ve geriye yaslanabilen bir koltuk arıyorum önerisi olan var mı? ( 1.72 boy ve 65 kiloyum ). Adore'nin VLT-160 koltuğunu beğendim bunun geriye yaslanabilen olanı var mı? Ya da şöyle diyim Bürosit koltuklarda geriye yaslandığımda zorlanma olmuyordu. Adorenin esneme özelliği var ama benim için yeterli gelip gelmeyeceğini anlayamıyorum.
    Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrettin75 -- 17 Mart 2014; 10:27:24 >
    ben gri kısımları alüminyum sanmıştım . hem hafif olur diye düşündüm. plastikse hiçbir işe yaramaz. o parada etmez ozaman. bu iyi oldu tşk.
  • hocam bende adore vlt 160 var..oldukça güzel sırt ağrılarım falan kalmadı..ayrıca arkaya doğru yaslanma özelliğide mevcut bilgine..
  • Markus aldım. Eşek ölüsü gibi eve getirene kadar zaten bel mel kalmadı. Her tarafı metal ve deri, kalitesi belli oluyor kurarken. Fetişi olana tavsiye ederim ama arabayla gidip alın

Doğru seçim.

Parasının hakkını veren tek koltuk bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • graphys G kullanıcısına yanıt
    Aynen hurdacıya satsam 250tl'si var

Oturma kısmında biraz kullanımdan sonra potluk oluşabilir.

Yani bende öyle oldu. Sizde de olursa haberleşelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://shop.baumax.com.tr/Deri-Ofis-Koltugu,PR-1849.html Buna ne dersiniz? Ucuz ve güzel bir alternatif gibi duruyor.
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
  • bende bunu aldım çekle 140 tl ye geldi bakalım nasıl birşey çıkacak.
  • Arkadaslar bende belden ve boyundan sakatlanınca artık paraya kıyıp düzgün bi bilgisayar koltuğu almaya karar verdim
    Limitim 500tl ye kadar ortopedik olması lazım 2model buldum iyimidir kullanan arkadaslar fikir verirse bide bel boyun ortopedik olayı nasıl yada başka model tavsiyesi olan da makbule geçer
    1-ikea markus
    2-adore vlt-380

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancancan23

Arkadaslar bende belden ve boyundan sakatlanınca artık paraya kıyıp düzgün bi bilgisayar koltuğu almaya karar verdim
    Limitim 500tl ye kadar ortopedik olması lazım 2model buldum iyimidir kullanan arkadaslar fikir verirse bide bel boyun ortopedik olayı nasıl yada başka model tavsiyesi olan da makbule geçer
    1-ikea markus
    2-adore vlt-380

bende vlt-380 i araştırıyorum en uygun veren yer su an tekzen sanırım 360 TL ye veriyor çekle daha ucuza alabileceğimiz yer varmı acaba
  • Arkadaslar dun Ikea Markus aldim
    kucuk yapisi sabitlenme ozelligi ve ergonamisi etkiledi parca kaliteside iyidi birtek oturulan yer daha yumusak olabilirdi yurtdisinda 3.cu secilmesi ve satis giyatida 200dolar olmasi 1.ci hermen miller aero Bu arada.adore vlt-380 birkac olumsuz yorum ergonomi yapi konusundaki ve burda deneyemedigimden vazgectim Alan arkadaslara bit fikir olmasi acisindan bilgi olsun

• Yeni file sırtlı koltuk gelmiş
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.