Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.674
Cevap
541
Favori
1.183.616
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de markus koltuk almak istiyorum, fakat internette 389+ 51 tl kargo bedeliyle 440 tlye mal oluyor. Bulunduğum ilde de ikea yok. Sizce kargo parası vermeden nasıl alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeremo32

ben de markus koltuk almak istiyorum, fakat internette 389+ 51 tl kargo bedeliyle 440 tlye mal oluyor. Bulunduğum ilde de ikea yok. Sizce kargo parası vermeden nasıl alabilirim?

siyah yerine farklı renkler seçerek fiyatları düşürebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

quote:

Orijinalden alıntı: jeremo32

ben de markus koltuk almak istiyorum, fakat internette 389+ 51 tl kargo bedeliyle 440 tlye mal oluyor. Bulunduğum ilde de ikea yok. Sizce kargo parası vermeden nasıl alabilirim?

siyah yerine farklı renkler seçerek fiyatları düşürebilirsin

teşekkür ederim fakat siyahı çok hoş, mavi ve yeşil rengi 369 tl. kargo olayı çok düşündürücü..
  • Arkaya yatan , terletmeyen 200 tl ye kadar koltuk önerisinde bulunabilirseniz sevinirim.
  • Uzun araştırmalar sonucu Fiyat/Performansda bunu seçtim... kurması kolay sadece tek bir wida kalmisti kol dayamaya ait, yalama yapti, tornaci arkadas wardi getirdim sırt bölümüü we widayi, temizlettim iyice we monte islemi bitti... Herkesin cok hosuna gitti Lamborghini koltuk tasarimlariyla benzerlik tasimasina wuruldum zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim tekerlek kısmı metl bir koltuğa ihtiyacım var nerde bulurum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cecen_01

quote:

Orijinalden alıntı: Section8

quote:

Orijinalden alıntı: cecen_01

Arkadaşlar, online habercilik sektöründe bulunan birisiyim sizlerden ricam bu 3 ürünü değerlendirmeniz, olumlu olumsuz yada önereceğiniz farklı ürünler ile gilgili yorum yapmanızdır.

Ürün1- Porsche Makam Koltugu

Ürün2- Ferrari Model Küçük Olan

Ürün3- Açıkcası favorim. büyük porsche koltuk

Arkadaşın sayesinde koltuklarla tanıştım :D. Tekzen kendi sitesinde satıyordu ancak n11 üzerinde yoktu.Mail attim saolsunlar n11 açtılar ve 100 TL çekle 179 TL ye geldi. Bakalım güzel gibi duruyor :D

hocam :D bende alıcamda artık nasıl olucak bilmiyorum. indirim kuponu nasıl elde ederiz vs bunlar hakkında birde rün hakkın fikir verirseniz memnun olurum

İncelemenizi bekliyorum...

Arkadaşlar 1 haftadan beri koltuk arayısındayım bir türlü kafama yatan bir şey bulamadım.Koltuk kullanma şekli Film,dizi,ve oyun agırlıklı olacagı ıcın nasıl bır şey önerebilirsiniz ?Bütce 200 250Tl arasında da olabılır geçebilirde?
    Benim aklıma şöyşe bir şey yattı ama nasıl uygunmudur sizce?

www.hepsiburada.com
    Evmanya Haus Mesh Ofis Koltuğu - Ferrari Modeli Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=15321&Productid=ofisremcs1052

• quote:

Orijinalden alıntı: major24

ikea markus mu porshe mi derken porshe'nin fiyatını 350TL yapmışlar. (yuh yani) ...kesin kararımı verdim. ocak 20 gibi siyah markus siparişi vereceğim ellerinde varsa.

İkea - markus (siyah) koltuğumu aldım, kurdum, kullandım. Önceki koltuğum adore vlt 400 idi. Kıyaslama yapacak olursak;

- Markus 'un malzemeleri vlt-400'den daha kaliteli
    - kasayı(çanağı) koyduğumuz yer vlt-400'de daha kaliteli.
    - sırt desteği markusun daha iyi

3 sene vlt-400 kullandım tık demedi, bir yeri yırtılmadı.

eğer benim gibi 60kg civarlarındaysanız...(ağırsanız direk markus :D )
    vlt400 fiyat-performance
    markus editörün seçimi olarak nitelendirebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizguven61

Uzun araştırmalar sonucu Fiyat/Performansda bunu seçtim... kurması kolay sadece tek bir wida kalmisti kol dayamaya ait, yalama yapti, tornaci arkadas wardi getirdim sırt bölümüü we widayi, temizlettim iyice we monte islemi bitti... Herkesin cok hosuna gitti Lamborghini koltuk tasarimlariyla benzerlik tasimasina wuruldum zaten

bunun markası ve memnuniyet durumu nedir acaba.

• Arkadaşlar İkea-Markus çok iyiymiş ama öğrenciyim ortalama 3.5-4 sene kullanacağım, F/P ürünü tavsiyesi verebilir misiniz?
  • ikea - markus gerçekten çok rahat bir koltuk özellikle geriye yatırıldığında, fiyatı 389TL benim bütçemi aşıyordu o yüzden ikea - malkolm tercih ettim, 219TL fiyatıyla tavsiye edebileceğim bir ürün.Mutlaka mağazada ürünü deneyin.Fingal ve torkel ise bana göre çok rahatsız koltuklar sırtın dayandığı yer demire denk geliyor.
  • Bürosit e gidip koltuk bakacam kızımın çalışma masası için. 7 yaşında çocuk için orta yollu bir f/p ürünü önerir misiniz? Başka marka da olabilir.

• hercul3367 H kullanıcısına yanıt
    http://www.koctas.com.tr/ofis-sandalyeleri/yonetici-koltugu-siyah-ch97008/8498-13998/

sanırım bulinkteki ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dukemmmukem

http://www.koctas.com.tr/ofis-sandalyeleri/yonetici-koltugu-siyah-ch97008/8498-13998/

sanırım bulinkteki ürün.

teşekkürler....
  • Fiyat performans ürünü önerebilecek var mı?
  • 2 aydır bende sırtı yüksek omuzları ve kafamı tutacak bir bilgisayar koltuğu bakıyorum. tüm sayfaları okudum, ankara keçiörendeyim, buradakilere baktıktan sonra ve koçtaş, tekzen, konya yolundaki adore ve itfaiye meydanındaki yerleri gezdim en son sitelere gittim( karacakaya ve sarıçam sokak ). 250 civarı bişeyler bakıyorum. ama 300-350 arası süper koltuklar buldum tabi peşin bu fiyata kk. olunca %18 kdv bindiriyorlar. bu hafta sonu birini alacam. casalli gibi bir makam koltuğu markası vardı o iyi birde pilot koltuğu gibi model buldum. alınca paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cink1 -- 4 Şubat 2014; 19:49:32 >
  • www.mobilyakeyfi.com
    Bürocci Ofis Mobilyaları, Büro Mobilyaları, Cafe Koltukları - İnternet Mobilyacısı
    http://www.mobilyakeyfi.com/?urun-354-Burocci-Fileli-Makam-Koltugu---1045A.html

her tarafı ayarlanabilen bir koltuk,videoyu izlerseniz.güzele benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thadcastle

gerçekten verilen parayı hak ediyor,7 8 aydır kullanıyorum.

Hocam geriye doğru ne kadar yatabiliyor.ben çok yatabilen bir model almak istiyorum yani en geriye yatınca ayaklarım yerden kesilmeli bir de yüksekliği nasıl en yüksekte 1.75 birinin ayakları yere değer mi? Son olarak amontisör ve yumuşaklığı nasıl?

• Aşadaki koltugu aldım 50tl çekle 110tl geldi yarın teslim edilir fena değil

Adore ofis koltuğu
  • Sizce şu koltuk alınır mı? (Pazar günü fiyat 129 liraya düşüyormuş, yandaki reklam banner'ına göre.)
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.