Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.674
Cevap
541
Favori
1.183.603
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bayadır bu konuyu takip ediyorum. Hem çalışmak hem de bilgisayar vs. kullanırken rahat edebilmek adına bir koltuk düşüncesi vardı aklımda ne zamandır. Sandalye tepesinde oturmak baya yordu artık. Ikea markus ta karar kıldım. Fiyatını da gözüm görmüyor ama şu kargosu yok mu 51 lira sırf ondan dolayı almıyorum.

Ikea ya yakın olan bir arkadaş yardımcı olsa alıp kargoya verse ne kadar makbule geçer aslında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklasik bir yıldır kullaniyorum ikea markus u adore urunleri ile kıyaslarsan onlardan iyi fakat ben ikea markustan cokta memnun degilim oturulan kısım biraz kısa 5 cm uzun olsa konfor daha iyi olabilir biraz kendini geriye dogru versen koltuk altindan firlayip gidicek gibi oluyor...ama malzeme desen gercekten kaliteli ve saglam duruyor..deneyipte alinabilir bi urun..
  • 1037A-Bürocci Fileli Makam Koltuğu
    www.n11.com
    Ofis Sandalyesi - Çalışma Sandalyeleri - n11.com
    http://www.n11.com/1037a-burocci-fileli-makam-koltugu-P10280371

bunu aldım geçen hafta 210ürün bedeli-100 çek-20 enpara+40çek bedeli=130 liraya geldi.

alt kısmı sunta sanırım, beşik mekanızmasını kilitleyip geriye yaslanırken çok zorlarsam bi kaç tık sesi geliyor. boyun kısmınada lastikle yastık koydum. şimdilik memnunum.

• Arkadaşlar şu koltuğu kullanan yada fikri olan var mı?

www.n11.com
    http://www.n11.com/turksit-maestro-makam-koltugu-P16682019

• quote:

Orijinalden alıntı: MathMad

Arkadaşlar şu koltuğu kullanan yada fikri olan var mı?

www.n11.com

Çok ilkel bir dizaynı var gibi gözüküyor, bzm ofisteki eski koltuklarda bundandı, o zamanın(2000ler) en iyileriydi diyebilirim ancak bu zaman için daha uygun ve daha güzel modeller var.

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

www.n11.com

Çok ilkel bir dizaynı var gibi gözüküyor, bzm ofisteki eski koltuklarda bundandı, o zamanın(2000ler) en iyileriydi diyebilirim ancak bu zaman için daha uygun ve daha güzel modeller var.

Hocam cevap için çok teşekkürler.
    Koltuğu evde bilgisayar sandalyesi olarak kullanacağım, bel desteği düzgün, arkama yaslandığımda başımı destekleyebilecek, sağlam ve bütçeye uygun bir şey bakıyorum.
    O sebepten modeli çok da önemli değil benim açımdan.
    O gösterdiğim ile şu model arasında kaldım, muhtemelen bunu alacağım.
    www.n11.com
    http://www.n11.com/ersit-yatar-mekanizmali-makam-koltugu-P17239826

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

www.n11.com

Hocam cevap için çok teşekkürler.
    Koltuğu evde bilgisayar sandalyesi olarak kullanacağım, bel desteği düzgün, arkama yaslandığımda başımı destekleyebilecek, sağlam ve bütçeye uygun bir şey bakıyorum.
    O sebepten modeli çok da önemli değil benim açımdan.
    O gösterdiğim ile şu model arasında kaldım, muhtemelen bunu alacağım.
    www.n11.com

Hcm eğer n11den fayda sağlamayacaksan bence şu ürünü almak daha mantıklı ama yinede karar senin..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam gönderdiğin linkteki koltuk daha kaliteli gibi ama kargo ile 157 liraya geliyor. Gidip alsam desem, Ankara'da ikea çok ters bir yerde benim için. Ufak ufak arttırıyorum bütçeyi ama sonu yok onun
    n11 de biraz daha avantajlı gibi. Normalde bilmediğim konularda bilenin tavsiyesine uyarım ama bu sefer diğerine yöneleceğim gibi. Kilo sıkıntım da yok, bu konuyu epey inceledim, genelde kilo sebebiyle sıkıntı çıkmış koltuklarda.
  • Denemeden alınmaz. En azından hayal kırıklığı yaratmaması adına denemek gerekiyor. Neticede sayfadan resme bakıp aldanmamak lazım. Kaliteli gibi gözükebilir ama kalitesiz olabilir veya rahatsız olabilir. Ben yaklaşık 200 TL burosit 'den almıştım memnun kalmadım. Üstüne birde daha yarım sene bile olmadan gıcırdaması cabası.. Denemediğim için kendim kaşınmıştım, kaşıdılar sağolsunlar :) Bu yüzden bir denemek, oturmak, yaslanmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mR.Hoppala -- 11 Ocak 2014; 20:23:27 >
  • ikea markus mu porshe mi derken porshe'nin fiyatını 350TL yapmışlar. (yuh yani) ...kesin kararımı verdim. ocak 20 gibi siyah markus siparişi vereceğim ellerinde varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Özelliklerini okuyarak değil, 2 tane almış biri olarak yorum yaptım. O kadar güzel yapmışlarki ben metal zannettim bikaç gündür kullanıyorum. Şimdi tekrar baktım ve plastikmiş. Ancak sizin resmini koyduğunuz şeylerle alakası yk. Çok sert ve pürüzsüz metal gibi bir yapısı var. Zorladım ama esnemiyor bile. Resmini koyduğunuz ürünle kesinlikle alakası yok. Onlar daha yumuşak oluyor genelde. Bunu kırabilirsem bana helal olsun gerçekten.

Dinamik yük altında malzemenin/kesitin gerilme dayanımı çok düşebilir,

- bahsettiğin kolçak en zayıf kesitinde misal 500 kg yüke dayanırken
    - Bin defa oturduktan sonra 250 kg 'da, 10 bin defa oturduktan sonra 100 kg'da kırılabilir.

Polipropilen gevrek bir malzemedir, soğuk şekillendirilmiş metale göre elstikiyeti yoktur dolayısıyla şekil değiştirerek yükü absorge edemez, dağıtamaz.
    yüksek meblag veriyorsanız plastik aksamdan uzak durun.

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Özelliklerini okuyarak değil, 2 tane almış biri olarak yorum yaptım. O kadar güzel yapmışlarki ben metal zannettim bikaç gündür kullanıyorum. Şimdi tekrar baktım ve plastikmiş. Ancak sizin resmini koyduğunuz şeylerle alakası yk. Çok sert ve pürüzsüz metal gibi bir yapısı var. Zorladım ama esnemiyor bile. Resmini koyduğunuz ürünle kesinlikle alakası yok. Onlar daha yumuşak oluyor genelde. Bunu kırabilirsem bana helal olsun gerçekten.

Dinamik yük altında malzemenin/kesitin gerilme dayanımı çok düşebilir,

- bahsettiğin kolçak en zayıf kesitinde misal 500 kg yüke dayanırken
    - Bin defa oturduktan sonra 250 kg 'da, 10 bin defa oturduktan sonra 100 kg'da kırılabilir.

Polipropilen gevrek bir malzemedir, soğuk şekillendirilmiş metale göre elstikiyeti yoktur dolayısıyla şekil değiştirerek yükü absorge edemez, dağıtamaz.
    yüksek meblag veriyorsanız plastik aksamdan uzak durun.

Epey zaman geçti aradan ama cevap için yine de teşekkürler. Hem evde hem iş yerinde aynısını kullanıyorum. Memnununiyetim %80'e düştü gibi. Oturma kısmı çok rahat değil. Bende sinir sıkışması var o yüzden daha rahat edermiyim diye aldım ama yok yine aynı. O dikişler, bükümler daha çok rahatsız etmeye başlıyor şimdi. Bir dahakine tek parça ve bükümsüz az kıvrımlı bir model tercih edeceğim. Ayak mayak hiç umrumda değil rahat edemedikten sonra. Ama şunu söyleyebilirimki kollar vidaların dibinden esnemeye başladı. Kolun kendisi çok sağlam duruyor kırmak için ciddi çaba gerek. Ama artık bağlantısı tam rijit değil. Ayaklarda ise şuan için bir sıkıntı yok. Yükseklik ve geri yatmada ise tasarım hatası var. Az bişey geri yatırsam bile ayakalrım yerden kesiliyorki kısa biri değilim. 3. bir koltuk almam gerekirse sanırım başka bişey alacağım.

• kesbi kullanıcısına yanıt
    ürün tecrübesi için teşekkürler, ben de koltuk almaya niyetliyim bu aralar, sıcak fırsat çıkar mı diye bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cecen_01

Arkadaşlar, online habercilik sektöründe bulunan birisiyim sizlerden ricam bu 3 ürünü değerlendirmeniz, olumlu olumsuz yada önereceğiniz farklı ürünler ile gilgili yorum yapmanızdır.

Ürün1- Porsche Makam Koltugu

Ürün2- Ferrari Model Küçük Olan

Ürün3- Açıkcası favorim. büyük porsche koltuk

Arkadaşın sayesinde koltuklarla tanıştım :D. Tekzen kendi sitesinde satıyordu ancak n11 üzerinde yoktu.Mail attim saolsunlar n11 açtılar ve 100 TL çekle 179 TL ye geldi. Bakalım güzel gibi duruyor :D

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Section8 -- 16 Ocak 2014; 21:43:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Section8

quote:

Arkadaşlar, online habercilik sektöründe bulunan birisiyim sizlerden ricam bu 3 ürünü değerlendirmeniz, olumlu olumsuz yada önereceğiniz farklı ürünler ile gilgili yorum yapmanızdır.

Arkadaşın sayesinde koltuklarla tanıştım :D. Tekzen kendi sitesinde satıyordu ancak n11 üzerinde yoktu.Mail attim saolsunlar n11 açtılar ve 100 TL çekle 179 TL ye geldi. Bakalım güzel gibi duruyor :D

hocam :D bende alıcamda artık nasıl olucak bilmiyorum. indirim kuponu nasıl elde ederiz vs bunlar hakkında birde rün hakkın fikir verirseniz memnun olurum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Section8

quote:

hocam :D bende alıcamda artık nasıl olucak bilmiyorum. indirim kuponu nasıl elde ederiz vs bunlar hakkında birde rün hakkın fikir verirseniz memnun olurum

Çek vardi bende siz alışveriş ve kuponlar bölümünden temin edebilirsiniz. Ürün elime ulaşınca bilgilendiririm :). Onun dışında bir arkadaşın incelemesinde baya övmüş koltugu :)

• hem bilgisayar hemde tv.izlemek için koltuk tavsiyesi olan varmı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luaz.

Bu ürünü öneren var mı acaba sizce fiyatını hakediyor mu?

ikea da ki bir çok ürünün fiyatı saçmalık boyutunda abartı.

• Bilgi danışmak için geldik, bir de bilgi verelim
    Şu koltuğu aldım, 1 hafta kadar oldu.
    www.n11.com

Öncelikle markus yada ayarı koltuklarla kıyaslamak yanlış olur, o sebeple söyleyeceklerim uygun fiyatlı koltuk olarak değerlendirmek gerek.
    Pazar günü sipariş verdim, salı günü elimde oldu, içerisinden kurulum kılavuzu çıkmadı bir tek, genelde de öyle geliyor galiba. Kurulumu kolay. Yıllardır mutfak sandalyesinden bozma sandalyede oturduğumdandır muhtemelen ama çok rahat ettim. 1 haftadır keyifle oturuyorum, hiçbir sıkıntısı yok. Sağlam izlenimi verdi bana, epey zaman dayanır gibi.
    Ama şunu belirteyim, 65 kilo, 1,75 boya sahip biriyim. Koltuk geniş ama eğer cüsseniz biraz fazla ise paraya kıyıp daha kaliteli bir koltuk almak daha mantıklı olur.

• Bu konuyu takip etmeye başladığım zaman "bu markus ne pahalı böyle saçma sapan" diye yorum yapmıştım kendi kendime.

Birçok ofis koltuğuna oturmuş, birçok markanın modellerini kullanmıştım.

En son kullandığım koltuk ömrünü doldurunca ve yeni eve taşınınca tekrar koltuk arayışına girdim.

Gidip ikea markus aldım. Önce çok tedirgindim ya beklediğim gibi çıkmazsa diye. Eşim baya mırın kırın etti pahalı olması sebebiyle.

Koltuk 2 gün önce geldi. Kurduk birlikte. Şu an televizyon izlerken bile kanepe yerine ikea markusa oturmak istiyoruz. Hatta ciddi ciddi problem olmaya başladı kim oturacak konusu.

Demem o ki; evet pahalı mı? Pahalı. Ama inanın diğer koltuklara verdiğiniz paraya acıyorsunuz gelince. İnanılmaz derecede rahat, konforlu ve esnek. Sonuna kadar tavsiye ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.