Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.675
Cevap
540
Favori
1.184.444
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fileli ortopedik koltuk almak istiyorum.

adroe vlt 500 nasıldır arkadaşlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3-5-2

fileli ortopedik koltuk almak istiyorum.

Rahat ergonomik ve kullanışlı 2 yıldan fazladır kullanıyorum. tavsiye ederim.
    kullanırken oluşan ufak çaptaki deformasyonlarda bile üretici firmaya mail gönderdiğimde parçaların yenisini ücretsiz gönderdiler. başınızda belinizde ağrımıyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar koltuğu önerisi olan n11 ceklerle alsak super olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isok

quote:

Orijinalden alıntı: 3-5-2

fileli ortopedik koltuk almak istiyorum.

Rahat ergonomik ve kullanışlı 2 yıldan fazladır kullanıyorum. tavsiye ederim.
    kullanırken oluşan ufak çaptaki deformasyonlarda bile üretici firmaya mail gönderdiğimde parçaların yenisini ücretsiz gönderdiler. başınızda belinizde ağrımıyor :)

teşekkür ederim . kliksadan 2 tane alıcam en uygun orda 400e .

1000tlyede 150 chip para veriyor . 200 tl ye işe yarar bişey bulabilirsem kliksada çok iyi olacak .koltuklar 315 e falan gelcek avantajixle.

çok seçenek var lakin firmaların ne idiğü belirsiz . en azından bilindik bir markadan almak mantıklı kullanıcı yorumlarıda %80-90 olumlu.

• Klassit Ks- 1020 model koltugu hepsi buradadan siparis verdim. Kargo dahil 154 liraya denk geldi.

Urun elime ulasinca yorumlarimi yazarim.

• takip
  • Hizlial da ferrari müdür koltuğu 199 tl günün fırsatı olarak görünüyor.

Nasıldır ?
  • Orijinalden alıntı: TwiNChiL

bunu aldım ben 2 gün önce oldukça rahat ve kurulumuda basit öneririm geriye doğru yatıyorda :)

sizin memnuniyetiniz inşallah devam eder ama kullanımınız üzerinden bir miktar süre geçsin de öyle önerin bence.
    Ben de neredeyse 1 yıl kullanmış biri olarak kesinlikle ÖNERMEM.Bel ağrılarımın kaynağıdır kendisi

• Orijinalden alıntı: sinan_15

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

bunu aldım ben 2 gün önce oldukça rahat ve kurulumuda basit öneririm geriye doğru yatıyorda :)

sizin memnuniyetiniz inşallah devam eder ama kullanımınız üzerinden bir miktar süre geçsin de öyle önerin bence.
    Ben de neredeyse 1 yıl kullanmış biri olarak kesinlikle ÖNERMEM.Bel ağrılarımın kaynağıdır kendisi

günde 10 saat civarı oturuorm 20 gün falan oldu bel ağrım vardı resmen sıfırlandı şimdilik oldukça rahatım ilerleyen zamanlarda bilemiyorum tabi deneyip göreceğiz..

• Bende koltuk için araştırma yapıyorum, bu modeli beğendim;http://www.sandalyeburada.com/enjoy-fileli-yonetici-koltugu-ky4218.html
    Neden diğer modeli seçtiğinizi merak ettim.
    benim seçtiğim model Raynor ergohuman'ın aynısı, birebir kopyalanmış
  • Birinci nedeni tabi ki fiyat, zaten rakam olarak çok yukarı çıkmıştım,

ikinci olarak linkini verdiğiniz enjoy modelini denedim ama bel destek kısmı ayar konusunda emin olamadım. Deneme esnasında dik oturduğum zaman alt ufak kısım aşağıda kaldı gibi hissettim. Görevli arkadaş en yukarı aldım dedi ama ben yinede emin olamadım.

Üçüncü olarak, tecrübe ettiğim modele göre sırt kısmının tek parça olmasının daha doğru olacağına karar verdim ve bu sebeple enjoy 3 modelini satın aldım. Koltukta kaykılırken felan zırt pırt ayar yapmak zorunda kalmam diye düşündüm.

Son olarak mekanizma bakımından çok farkları yok. Sol yanda ufak bir ayar kolu daha vardı ekstradan ama ne işe yaradığına bakmadım. Zaten görevli arkadaş teşhir ürününün birkaç fonksiyonunun bozulduğundan bahsetmişti. iki modelin farklarını sorduğumda ise aralarında fark yok demişti. Birkaç bilgi daha verdi ama şuan aklımda değil ne yazık ki.

Toparlayacak olursak genel olarak tek fark sırt kısmı diyebiliriz. oturum alanı aynı ve fonksiyonları birbirine yakın, kolçaklar aynı, ayaklar tip olarak farklı fakat malzeme (aluminyum) aynı, sırt kısmı göreceli kesinlikle denemek lazım.

Linkini verdiğiniz ürünü denediğim yerde 1250 tl civarı bir rakam teklif edildi yanlış hatırlamıyorsam. Aldığım koltuğa ise düz 1000 tl demişlerdi, siteden daha uyguna aldım.

Şimdiden hayırlı olsun.

@buffon77

• En doğru kararı vermişsiniz.Tam bir bilinçli tüketicisiniz

Ben o modeli şu makalede gördüğüm için beğendim; http://lifehacker.com/5941523/five-best-office-chairs
    Koltukta uzun süre oturanlar için idealmiş.
    Test etmediğim için nasıldır bilemicem.Fiyat olarak yüksek ama sağlık ve konfor için paraya kıymak gerek

Sizin seçtiğiniz modelin daha şık olduğunuda söylemeliyim

Ararştırırken öğrendiğim bir bilgi. Dik oturma şeklide yanlışmış. En doğru oturuş şekli şu şekildeymiş; link

Ayrıntılı cevap için çok teşekkürler
    Güle güle kullanın

• Arkadaşlar 50-70 gibi güzel koltuklar var mı? Bel ve oturduğum yer rahat olmalı. Fıtık olacam valla
  • Arkadaşlar, online habercilik sektöründe bulunan birisiyim sizlerden ricam bu 3 ürünü değerlendirmeniz, olumlu olumsuz yada önereceğiniz farklı ürünler ile gilgili yorum yapmanızdır.

Ürün1- Porsche Makam Koltugu

Ürün2- Ferrari Model Küçük Olan

Ürün3- Açıkcası favorim. büyük porsche koltuk

• Teşekkür ederim,

@buffon77
  • var mı yeni* şeyler

• Bu ürünü öneren var mı acaba sizce fiyatını hakediyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Luaz.

Bu ürünü öneren var mı acaba sizce fiyatını hakediyor mu?

Çoooooook kalitesiz bir koltuk, dökülüyor her yeri, elinde kalır ertesi günü, o derece

Forum da ARAMA adaında bir bölüm var, ek olarak 10-15 sayfa geriye dönerseniz defalarca tartışılmış bir ürün.

• Elky kullanıcısına yanıt
    Hocam sayfalar çok fazla okuyamadım kusura bakmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luaz.

Hocam sayfalar çok fazla okuyamadım kusura bakmayın

Orijinalden alıntı: Elky

Arkadaşlar, şuan bana da iyi bir koltuk lazım. Ankarada Adore Fabrika Satiş mağazasını gezdim, VLT-270, VLT-250, VLT-340 DS test ettim. Hiç birisi yatar pozisyonda sabitlenemiyor, geri yatmasını kapattığınızda da hala geriye doğru gıcırdıyarak esniyor. Şuan otuduğum koltuk, Bürosit Maestro VBR, neredeyse 10 yıllık hidroliği hala sorunsuz, kolçakları, tekerlekleri sağlam ama süngeri çok sertleşmiş durumda. Daha konforlu, daha ergonomik, modern bir koltuk bakıyorum. Adore VLT-340 ve 270 güzel görüyor fakat malzeme ve işçilik kalitesiz gözükmekte. Eskişehirde evimdeki Adore VLT-29 ise 3. yaşına girerken otuma bölümünü hidroliğe bağlayan kısımdan sac metal, yırtılarak kırıldı. Kaynak yaptırdım idare ediyor ama ilk yılından itibaren koltuk gayır, gıcır ses yapıyordu. Yine aynı koltuğun sırtlığı 2 kez garantiden değişti, şuanda da alt kısmındaki sünger o kadar ezilmişki, altaki ahşam kısmı tutan vidaların başları hissediliyor.

Sözü daha fazla uzatmadan, IKEA kataloğundan görüp beğendiğim bu koltuğu test etmek için 100KM yol yapıp Anakara Mamak IKEA gittim. Koltuk yatarak sabitleniyor, gıcırtısı vs yok, mekanik yönden de gayet iyi geldi gözüme. Zaten Bu koltuğun mekanik aksam ve gövde parçaları için 10 yıl garanti sunuyor IKEA. Bu koltuk hakkında bilgisi/yorumu olan var mı?

www.ikea.com.tr
    Sayfa Bulunamadı | IKEA Türkiye
    http://www.ikea.com.tr/...kus_donen_sandalye.aspx

Yabancı yorumlar:
    http://forums.overclock...owthread.php?t=18237314

http://www.zug.com/live...mfy-No-Matter-What.html

Kinja.com
    Kinja - 404: PAGE_NOT_FOUND
    http://lifehacker.com/5...ffice-chairs?tag=markus

Buna benzer konforlu görünen ama henüz test edemediğim Bürosit Mistral serisi var. Fİyatı 600TL+
    www.itm.com.tr
    BÜROSIT - SHOP - Güvenli Alışveriş Sitesi : Mağazamızda Nerler Yeni ?
    http://www.itm.com.tr/burosit/index.php?cPath=1_12

120Km yol yapıp IKEA bu koltuğu almaya gittim. Şimdi arabamın bagajında bekliyor, 300 Km daha yapıp, yarın Eskişehire döndüğümde kurup oturacağım.

Günde 10+ saat PC başında, hayatını kazanan birisi olarak, kullandığım bilgisayarın performansından ziyade, kullandığım mobilyalara özen gösteriyorum. Bİr işlemciye 600TL veriyorsak, işlemciden çok daha fazla vede daha samimi bir ilişki içersinde olduğumuz mobilyalara neden 500-600TL vermiyelim?

Orijinalden alıntı: Elky

Şuan sizlere IKEA Markus üzerinden yazıyorum, ilk yorumları madde madde yazayım:

* Montajı, Adore yada benzeri demonte gelen büro koltuklarına göre inanılmaz basit, toplamda sıktığınız vida sayısı 11, tekerlekler, hidrolik aksam vidasız basit geçme sistemine sahip. Montaj sırasında 10sn fazla uğraştığım tek parça alt gövde ile sırtlığı bir birine vidalama kısmıydı. Oda hidroliği erken taktığım için o noktaya erişmek için eğilmek zorunda kalmamdı. Tüm koltuğu 5-6dk içinde tek başıma kurabildim.

* Parça, malzeme kalitesi oldukça yüksek. Basit bir örnek vereyim, tekerleklerle alt hidroliği tutan ayaklık, kolçaklar, TEK PARÇA, DÖKÜM, ALUMINYUM!

* Koltuk geriye doğru yatmıyor onun yerine, neredeyse tümden kayık gibi geriye eğiliyor ve bu pozisyonda sabitliyebiliyorsunuz.

* Tekerlekleri ince değil ve kauçuk benzeri bir temas yüzeyi var. Bu sayede otururken parke zemin üzerinde istemsiz şekilde hareket etmiyor ama siz geri ileri gitmek için belli bir güç uygulayınca sorunsuzca hareket ediyor.

İlerleyen günlerde olumlu ve olumsuz diğer yorumlarımıda eklerim.

Arkadaşlar 1 haftadır bu koltuğu kullanıyorum, 20 yıla yaklaşan Bilgisayar kullanım hayatımda en rahat ettiğim, en konforlu bilgisayar koltuğu bu. Eve gelen arkadaşlarım koltuğa oturup beni eski adoreye itiyorlar, ben misafirim ben oturcam buna muhabetti yaşıyoruz.

Koltuk alacak arkadaşlar eğer maddi imkanları yetiyorsa, bu koltuğu mutlaka bu koltuğuda deneyip, diğer adore, bürosit ürünleriyle kıyaslayıp alsınlar. Koltuğun tümden arkaya yatıp (Oturduğunuz bölümde arkaya yatıyor) istediğiniz yatar noktada sabitlenmesi olayı zaten bitiriyor. Şıklığı ise özellikle tarz, Aluminyum bacaklar çok hoş.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.