Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.675
Cevap
542
Favori
1.184.185
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CunK

Fileli koltuk düşünenlere:

iyi gibi varmı kullanan?

• Şu meşhur Markus indirime girse de alsak
  • Markus "Dönen Sandalye" slogana bak ya :)

indirim lütfen..
  • www.izmirofismobilyalari.com
    1012B-Bürocci Yönetici Koltuğu
    http://www.izmirofismobilyalari.com/koltuk-grubu/makam-koltugu/1012b-burocci-yonetici-koltugu.html

linkteki koltuk nasıldır sizce yada buna benzer yüksek sırtlı önereceğiniz kumaş koltuk var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkhero

Markus "Dönen Sandalye" slogana bak ya :)

indirim lütfen..

artı 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Adore vlt-400 almayın beyler. daha 3 ay oldu dikişleri açıldı.

Aynen öyle, 2 tane aldımi birinin kolları diğerinin indirme kaldırma arkaya eğilme falan gitti. Adore = çöp 500 lira para verdik birde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Adore vlt-400 almayın beyler. daha 3 ay oldu dikişleri açıldı.

Aynen öyle, 2 tane aldımi birinin kolları diğerinin indirme kaldırma arkaya eğilme falan gitti. Adore = çöp 500 lira para verdik birde..

vlt-400 ü 240tl'ye alıp 3 sene sorunsuz kullandım. 3.yılın sonunda okulum bitti ve 150TL ye bir öğrenciye verdim.

şimdi memleketteki kıytırık koltuğu kullanıyorum ve boyun ağrılarım başladı. İyi bir koltuk almam gerekiyor.
    IKEA Markus dışında bir öneri var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 17 Kasım 2013; 0:38:20 >
  • Arkadaşlar linkteki koltuğun kalitesi hakkında fikri olan var mı? resimde güzel duruyor ama sıkıntı çıkarmasın sonra.

https://www.artelife.net/ART-820-WINNER-FILELI-YONETICI-KOLTUGUSIYAH,PR-58.html
  • Styric kullanıcısına yanıt
    VLT-400 pişmanlıktır. Benimde 3 yıl falan oluyor koltuğun kendine hayrı kalmadı.
  • birkaç ay önce markus aldım indirimdeyken. epey de araştırmıştım. şu an kullanıyorum ve gayet memnunum. bana göre fiyat-performans oranı oldukça iyi. muadilleri bürosit ve bürotime gibi markalar da 600 lira civarı. eğer para sorun değilse grammar, bürosit, bürotime, casella gibi markaların üst sınıf ürünlerine bakabilirsiniz.
  • www.mobilyakeyfi.com
    Bürocci Ofis Mobilyaları, Büro Mobilyaları, Cafe Koltukları - İnternet Mobilyacısı
    http://www.mobilyakeyfi.com/?urun-354-Burocci-Fileli-Makam-Koltugu---1045A.html

burocci diye bir marka. adore nin 380 modeline benziyor. fiyatı şu an indirimde ve 275 lira. düşünülebilir mi acaba? tabi bu fiyat sadece bugüne mahsus anladığım kadarıyla.
    tanıtım videosu falan da koymuşlar.
    ??

• Markus ve porshe koltuk kullananlar, görüşlerinizi alabilir miyim ?

Markus da karak kılmıştım fakat kargosunun 50 tl olduğunu görünce bir adım geri attım ve düşünüyorum.

-Markus (siyah) 450TL
    -porshe (sanırım beyaz) 300TL ' ye patlayacak.

Acaba 150TL fazla vermeye değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 9 Aralık 2013; 1:53:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

Markus ve porshe koltuk kullananlar, görüşlerinizi alabilir miyim ?

Markus da karak kılmıştım fakat kargosunun 50 tl olduğunu görünce bir adım geri attım ve düşünüyorum.

-Markus (siyah) 450TL
    -porshe (sanırım beyaz) 300TL ' ye patlayacak.

Acaba 150TL fazla vermeye değer mi ?

bunu aldım ben 2 gün önce oldukça rahat ve kurulumuda basit öneririm geriye doğru yatıyorda :)

• Artelife markasının telefonlara cevap vermemesi nedeniyle o markadan vazgeçtim. Bir süre daha araştırma yaparak Casella markasının Enjoy model (sırt kısmı tek parça fileli model) yönetici koltuğunu aldım.

Enjoy olarak iki modeli var bu markanın. Fiyat olarak biraz yüksek, ama konfor ve kalite olarak mükemmel. Koltuğu en yükseğe alıp sırt mekanizmasını serbest bırakıp yatınca ayaklarım yere değmiyor :)

Koltuğu sandalyeburada.com adlı siteden aldım. Pazartesi sipariş verdim, kendi isteğim üzerine teslimatı cumartesi günü yaptılar. Cumartesi olarak istemeseydim eğer perşembe günü teslim edilecekti.

Tek eksik olan yanı (benim için değil ama genel olarak düşünülebilir), koltuğun bel desteği olmamasıdır. Fakat sırt kısmının eğimli yapısı sebebiyle bel desteğine de gerek yok zaten. İşim gereği bilgisayar başında uzun saatler çalışıyorum, bu yüzden koltuğu seçme konusunda çok hassas davrandım.

Birçok firmadan teklif aldım, bürotime, grammer, nurus vb. bazı modelleri de bayiye giderek bizzat inceledim. Bu modeller arasında Grammer markasının s-line, Bürotime markasının cozy, assist, frame modelleri, casella markasının enjoy ve omega, ikea nında markus modelleri var. Nurus markasının me too serisini eski çalıştığım iş yerinde kullanıyordum, konfor ve rahatlığı çok iyi seviyedeydi ama gördüm ki bu tip bir yönetici koltuğu almak için kesenin ağzını açmak gerekiyormuş, bu işe girişince anladım.

Özellik olarak kısaca anlatmak gerekirse;
    yükseklik ayarı,
    kolçak yükseklik, derinlik ve açı ayarı,
    istenilen pozisyonda kilitlenebilen senkron mekanizma,
    alüminyum ayak ve sessiz tekerlekler,
    fileli yükseklik, eğim ve uzunluk ayarlı başlık,
    fileli ergonomik sırt kısım,
    deri oturak kısım,
    oturak derinlik (ileri geri hareket etme) ayarı,
    sırt eğimi sertlik-yumuşaklık ayarı

Oturak kısmı çok rahat, ne çok sert ne de çok yumuşak. Kendinizi bırakıp geriye yaslandığınız anda bir anlık tüm dertlerinizi unutabilirsiniz

Bu da aldığım koltuğun linki tıklayın

Koltuk hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara elimden geldiğince bilgi vermeye çalışırım.

• Burası tamamen ofis koltuğuna tavsiyelerine dönmüş var mı n11 den bilgisayar koltuğu tavsiyesi verecek olan ???
  • Topkapıya da bak dünya kadar ofis mobilyacısı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2pal

Burası tamamen ofis koltuğuna tavsiyelerine dönmüş var mı n11 den bilgisayar koltuğu tavsiyesi verecek olan ???

Ben sandino defne modelini aldım çek ile beğenmedim ürünü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genckaptan kullanıcısına yanıt
    bir koltuğa 1000 tl. versem bırakın rahat oturmayı uykularım bile kaçar :)
  • Kesinlikle haklısınız, ucuz bir koltuk değil. Çok ürün araştırdım ama istediğim özelliklerde bir tek bu ürüne rastladım. Dolayısıyla koltuk alırken birinci önceliğim fiyat yerine konfor oldu. Hal böyle olunca koltuğun rakamı da bu oldu :)
    @kemal1414
  • ikili koltuk alan oldu mu? en uygun ne tavsiye edersiniz ofis için? ara sıra üzerinde uyunacak türden olması lazım. akademisyenin evi yurdu yok maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.