Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.675
Cevap
542
Favori
1.184.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Adore vlt-400 almayın beyler. daha 3 ay oldu dikişleri açıldı.

Peki garanti konusunda sıkıntı yarattılar mı?

Daha vermedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: Milithian

Dovi Porsche modelini yeni satın aldım. Doğrusu bana rahat gelmedi. Bel desteği baya önde dolayısıyla insanı hep dik oturtmaya zorluyor. Ofiste kullansam muhtemelen çok memnun olacağım ama ben evimde bilgisayar karşısında koltuğa iyice yayılıp nerdeyse yatarmış gibi oturmayı seviyorum, bu koltuk buna izin vermiyor. Tipi çok hoş ve kaliteli bir görüntüsü var ama denemeden koltuk almamak lazım işte.. Herkesin rahat edeceği koltuk aynı değil nede olsa.

Bu arada Porsche koltuktan almak isteyen varsa sıfır olarak İstanbul Beşiktaştan kısmen uygun fiyata verebilirim :)

Keşke daha önceki mesajları okusaydınız. Ben 2 tane aldım ve bu durumu yazmıştım. Zaten bu koltuk makam koltuğu olarak geçiyor ve genelde bu kategorideki koltuklar bu şekilde oluyor. Yani oturma kısmıyla sırt kısmı arasındaki açı sabit ve birlikte yatıyor. Ben evde bilgisayar başında kullanıyorum. Yatma kilidi açık sallanan sandalye oalrak kullanıyorum. İnşallah yakında kırmam.

gelen koli kaça kaç geliyor acaba ebat olarak Porsche Black Çalışma Koltuğu için?

• em_tlg E kullanıcısına yanıt
    hangi ürün hocam bu söylediğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

İkea Marcus tabiki
  • Hepsiburada dan 150ye kadar çalışma koltuğu Yada yönetici koltuğu farketmez tavsiye edebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxtreme

quote:

İkea Marcus tabiki

baya sağlam bişeye benziyor hocam..

arkaya yaslanma özelliği var mı sallanma gibi hocam?

altında 3 tane kol var biri önde diğerleri yanlara doğru onlar ne işe yarıyor?

cevaplar için şimdiden teşekkürler hocam..
  • quote:

quote:

quote:

İkea Marcus tabiki

İkea da gördüm biraz denedim ve hoşuma gitti, ama öyle pek sağına soluna bakmadım almayı düşünmemiştim lakin gerçekten oturması ççok çok rahat diyebilirim, sonra forumda gördüm araştırdım gerçekten iyibir ürün olduğunu tespit ettim, muhtemel bende almayı planlıyorum . . .

• quote:

quote:

quote:

quote:

İkea Marcus tabiki

İkea da gördüm biraz denedim ve hoşuma gitti, ama öyle pek sağına soluna bakmadım almayı düşünmemiştim lakin gerçekten oturması ççok çok rahat diyebilirim, sonra forumda gördüm araştırdım gerçekten iyibir ürün olduğunu tespit ettim, muhtemel bende almayı planlıyorum . . .

eyw hocam daha uygun fiyata bulabileceğimiz bi yer yok dmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: chengineer
    gelen koli kaça kaç geliyor acaba ebat olarak Porsche Black Çalışma Koltuğu için?

Ben iki tane almıştım şuan tam boyut veremeyeceğim ama tek kapılı buzdolabı kutusu kadar vardı 2 tane koyunca.
  • quote:

quote:

Ben iki tane almıştım şuan tam boyut veremeyeceğim ama tek kapılı buzdolabı kutusu kadar vardı 2 tane koyunca.

Anladım teşekkürler. Merak ediyorum, ürünü kullanırken alt minderi diz kapaklarımızın arka kısmına değmiyor değil mi tam oturduğumuzda?
  • quote:

quote:

quote:

Anladım teşekkürler. Merak ediyorum, ürünü kullanırken alt minderi diz kapaklarımızın arka kısmına değmiyor değil mi tam oturduğumuzda?

Benim boy 1,80. Ayaklarım normal durursa değmiyor ama yere tam dik oalrak durursa ayağım az bişey değiyor. Benim açımdan tek sorun geri yatırınca en alt seviyede bile ayaklarımın yere değmemesi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim boy 1,80. Ayaklarım normal durursa değmiyor ama yere tam dik oalrak durursa ayağım az bişey değiyor. Benim açımdan tek sorun geri yatırınca en alt seviyede bile ayaklarımın yere değmemesi.

Hmmm, bek cazip gelmedi şuan :D

• IKEA Markus herşeyiyle çok rahat,yazda kullandım terleme sıfır onun dışında malzeme olarak zaten dağlara taşlara çok iyi,bence alan kişi asla sonradan pişman olmaz bende alırken acaba verdiğim paraya değer mi diye almıştım ama iyi ki almışım şimdi sonuna kadar hak ediyor.
  • Valla 30TL indirim koduyla avansas'dan aldım. 4*5 ay oldu çokda memnunum arkadaşlar.

www.avansas.com
    Ofis Sandalyesi ve Ofis Koltuğu Modelleri Avansas'ta
    http://www.avansas.com/adore-vlt-380-fs-techno-yonetici-koltugu.html
  • İndirime girmişken Markus almadığıma çok pişmanım çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

İndirime girmişken Markus almadığıma çok pişmanım çok.

Ne kadara satıldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • intercorem kullanıcısına yanıt
    %20 indirim vardı, sanırım 320 ye geliyordu. 60 lira fark var yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

%20 indirim vardı, sanırım 320 ye geliyordu. 60 lira fark var yani

Koltuk çok şık duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün 389 lira ödeyerek marcusu almış bulunuyorum ve kendime diyorum, daha önce neredeydim ben
  • Fileli koltuk düşünenlere:

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.