< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (532. sayfa)

-
-
Fiyat/performans olarak güzel ürünler, şıklık konusunda da bence gayet iyiler.
koctas.com.tr
Netenya Çalışma Masası Beyazhttps://www.koctas.com.tr/dekorister-netenya-calisma-masasi-beyaz/p/1000218271koctas.com.tr
Meşe Raflı Çalışma Masasıhttps://www.koctas.com.tr/mese-rafli-calisma-masasi/p/1000461180koctas.com.tr
Ganiçe Çalişma Masasi - Beyazhttps://www.koctas.com.tr/tiamob-ganice-calisma-masasi--beyaz/p/1000767593koctas.com.tr
Tunus Metalli Çalişma Masasihttps://www.koctas.com.tr/tiamob-tunus-metalli-calisma-masasi/p/1000767592
-
ikea markus için boyun ve kol yastığı öneriniz var mı?
-
Boyum 1.84 kilom 133. Bana göre rahat ve sağlam koltuk öneriniz var mı arkadaşlar? Şekli vs. önemli değil, sadece daha az terletmesi için kumaş olması tercihim.
Not: Dizlerimdeki rahatsızkıktan ötürü spor yapamıyorum ve değnek kullanıyorum. Lütfen gereksiz yere kilo vb. muhabbete girmeyelim. Ricama rağmen bunu yapanlar üstelik de kırıcı şekilde yazanlar olacaktır. Tartışmayacağım, canları sağ olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amazon
Uzay Ofis Gold File Şef Koltuğu, Plastik - Mavihttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B08B28QCCW/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=12800tl'ye bu ürün alınır mı öneriyor musunuz
-
Arkadaşlar zio marka koltuğumda oturunca çok fazla ses çıkarıyor amortisorden. Ayçiçek yağı sürdüm ama geçmedi
Herhangibir öneriniz var mı? Güncelleme olarak asimetri hala devam ediyor ve sanki biraz da sola yatık oldu koltuk ama hayırlısı bakalım. İkea almadığıma ara ara pişmanlık hissediyorum ama bu kadar işlevselliği de ikea da bulamayacak olduğumu hatırlıyorum.
-
Asimetrik durum sanırım amortisörü tam oturtmadan koltuğu koymaktan kaynaklı. Zamanla yaylanınca da koltuk oturmaya başlıyor ve bir taraf biraz daha yatık oluyor. Anormal değil ama insan hissediyor ufak tefek şeyleri. Mesela masaya yaklaştığımda anlayabiliyorum farkı 1cm civarı hemen hemen ama neden yani :D Bendeki de başka bir marka ama ilk kurduğumda yoktu sonradan oldu. Üşenmesem söküp tekrar takacağım da uzun iş, zamanla kaynıyor bir de namusuz :D Bakır gress sürüp takmak lazım aslında bunları :D
Zio da yarasa mekanizma mı var yoksa normal eski tip mekanizma mı ? Eski tip mekanizmalar zamanla ses yapmaya başlıyor maalesef, normal durum denebilir. Ben koltuk alırken özellikle yarasa tip tilt mekanizması olan koltuklara bakmıştım. Maşallahı var o kadar sallanıyorum, kurcalıyorum sıfır ses. İlk aldığım gün kü gibi hala.
-
HP Omen indirimi bekliyorum ama galiba vazgeçeceğim çünkü kedilerim var ve deriyi büyük ihtimalle ziyan edecekler. Kumaş iyi bir alternatif de yok anladığım kadarıyla. Ofis sandalyesi tarzı istemiyorum zamanla oturma yerleri çok rahatsız ediyor. Şöyle kalın minderleri olan, kumaş, 10k'ya kadar güzel bir sandalye var mı? Zio düşünüyorum ama minderleri sert denmiş ve mekaniksel anlamda Türk markaları pişman edecekmiş izlenimini atamıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam size hawk future önerirdim ama açıkcası onun da minderleri de çok sert. Hatta bu haftasonu çok oturdum sanırım ağrıttı bi miktar. Ama o kadar oturmaya belki her koltuk ağrıtabilir. Taş gibi koltuk aslında ama sertliği bi miktar fazla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
zio da ekstra para vererek işbir'in viscosunu yaptırabiliyorsunuz. Ama kumaş koltuklarda da kalın kaşe kullanıldığı için ne kadar altına yumuşak sünger de koysan kumaş sert olunca yüzey alanı geniş olduğu için totomuzun bir süre sonra ağrı yapıyor. Yumuşak kumaş olarak en güzeli xdrive akdeniz'di.Fakat onunda oturma alanı dar, kalın bacaklar için önermem ve mekanizması çok eski tip. O kadar para verip eski tip ses çıkaran mekanizma almak da saçmalık. Zaten o mekanizmayı dışarıdan tekrar alıp monte edeyim desen 1000tl den aşağı değil, vida delikleri de uymaz zaten.
ama sert minderin çözümü var, n11 den falan tekerlekli sandalyeler için kare visco şilteler satıyorlar 100 150 liraya bir tane 5 6cmlik şilte alıp konabilir. Zaten benim aklımda kumaş kirlenmesin diye yazın böyle bir şey yapacağım. Otur otur kumaş da olsa 30 35 drece sıcakta terler kıçımız.
-
Ben srıtlık olarak arabaya aldığım fileli sırtlığı taktım. Çok daha iyi oldu :D Kendi sırt minderi bir süre sonra rahatsız etmeye başladı. Koltuk güzel de sırt kısmına boş minder yerine arabalardaki gibihafif şekilli sünger tasarımı yapsalarmış çok daha iyi olurmuş. Bütün firmalar düz sırt yapıyor minder koyuyor. Bence gereksiz. Nasıl arabanın koltuğunu kendimzie göre seçemiyor ama her kkoltuk rahatsız etmeden her boya uyabiliyorsa o standartta yapmaları lazım.
Secretlab ın bire bir aynısı bu koltuk ama secretlab da sırt kısmında minder değil, yandan ayar mekanizması var, onu yapsalarmış bir de tadından yemezmiş :D
-
1000 tlye kadar akşam evde rahatça oyun oynarken, çıtır video izlerken rahat tutacak bir ürün önerebilir misiniz ? Artık rahatsızlık veriyor oturduğum sandalye. Şimdiden teşekkürler.
Benim aldığım modelde yarasa var hocam. Hocam bunu sökmek zor mu sizce? Video izledim direk çekiyorlar çıkıyor ama ürün epey ağır tek yapamam gibi geliyor. Bir de bir yerlerde okumuştum bunlara özel bir makine yağı gibi bişey varmış onlardan sıkılmasını öneriyorlardı.
-
Eğer sırt mekanizmasından ses geliyorsa yaslanırken makine yağı yerine yandaki kapağı söktükten sonra o sargı gibi olan zemberek yayı WD40 ile temizleyin. Elinizle altına kap koyun ve wd40 sıkıp akıtın çok az. Sonra fırça ile temizleyip, bir bezle de kurulayın. Koltuğun sırt mekanizmasının çok daha rahat ve pürüzsüz çalıştığını göreceksiniz. Makine yağı, sıvı gress, silikon sprey ya da gress vs.. Kalın bütün yağlar bu zemberek yayının çalışmasını bozup, tak tuk ses çıkmasına sebebp veriyor.
Aynı şekilde yarasa mekanizmanın oynar millerine de wd40 sıkarsanız rahatlayacaktır ve oralara bir iki damla makine yağı sıkabilirsiniz. Ama zemberek yay mutlaka kuru olsun ya da wd40 gibi çok ince yağlayıcı sonra da uçan bir yağ.
Amortisörere yağ sıkmayın neyse onu kullanın. class4 amortisörler sert olur.
Yarasa mekanizmasının iç kısmı için yağa gerek yok bence. Merak edip kapağını söktüm ben, bendeki vidasız geçmeli tarzda. Hafif hafif plastik manivela ile kaldırdım. Ama kesinlikle bakım yapılsın denilen bir mekanizma göremdedim şahsen ama bir fırça ve wd40 ile oralarda temizlenip sonradan bir iki damla makine yağı sıkılaiblir fakat oraya şişe sokmak zor tabiki de. Elde silikon gress varsa bir çubuk ile sürülmesi faydalı olur sadece.
Amortisör mekanizmasını sökmek için mecbur çekiçle vurmak gerekiyor. bunu yaparken de alttan amortisör miline vurursanız amotisör zarar görür. Kenarına vurmak lazım. Aynı şekilde koltuktan amortisörü ayırmak için de amortisörü tutup koltuğa çekiçle vurmak gerekiyor. Youtube da videoları var izlersiniz. Ama biraz zor tabi, yeni sandalyelerde belki kolaydır ama kaynadıkça daha da zorlaşıyor sökülmesi.
-
Sırt minderi linki atabilir misiniz
şunlardan herhangi biri olur hocam. Ben a101den almıştım 2 sene önce boşta duruyordu evde. İç kısmına da hatta hawk ile gelen minderi koydum :D
www.google.com
fileli sırt minderi - بحث Googlehttps://www.google.com/search?q=fileli+s%C4%B1rt+minderi&tbm=isch
-
Bulunduğum bölgede ikea mediamarkt vatan vs gezdim. İkeada en beğendiğim marcus oldu ziyadesiyle rahattı ancak teşhir ürünü olduğu için sanırım kolçaklar oynuyordu ayrıca sırt fileleri biraz esnemişt. Ama baya rahattı. Onun dışında x prime rampge çeşitli modeller oyuncu koltuğu denedim ama hiç memnun kalmadım. Sıradan geldiler. Üst versiyonları iyi olabilir tabii ben deneylimlemedim. Hepsinin arasında en beğendiğim marcus oldu. Fotoğraflar marcus sırt kısmı epey uzun duruyor ama oturduğumda boyum 1.70 olmasına rağmen kafa desteği tam oldu gibi. Fiyatı 4500 bandında maddi imkanım var ama biraz tuzlu geldi açıkçası.
Acaba diyorum hiç bu paraları vermesek bugünkü kurla 1000 tl bandında olan zamanında aldığım sıradan ofis koltuğuma sırt ve oturma minderi alsam ortaoedil nasıl olur acaba. :)
Arkadaşlar hp omen citadeli fiyatını hak ediyor mu ?
-
banzai ergonomik olabilir ama uzun süreli kullanımda nurus'un parça kalitesine asla ulaşamaz . fluid motion plus başlıklı sadece 500 lira pahalı banzai'den . düşünmeye gerek yok bence .
-
Şilteyi bulamadım hocam link atabilme şansınız var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X