Hafif boşluk olması yine iyi kollarda bende bayağı bir boşluk var yazacaktım adamlara üşendim 1 ay da geçti ilgilenirler mi artık bilmiyorum :D 4d kullar çok iyi aslında ama şu boşluk muhabbeti olmasa çok daha zevkli olacak. Yekpare bir de sökebilsem kolu belki bir şey ayarlarım oynama için sökecek vidası yok :D ama kullanım olarak acayip iyi yüksemesi sağa sola dönmesi ileri geri ve yana doğru gitmesi. Bazen yana itip genişletiyorum azda olsa iyi oluyor :D Amortisörün sert olması normal gibi bence çünkü bende de öyle, Ağır kişiler için olan classs4 amortisör var. Bir de sert olması sağa sola dönerken de sert dönmesini sağlıyor, zırt pırt oturduğun yerde dönmüyorsun. Çok hoşuma gitmişti. Eski koltuğumun yatağı eskimişti artık ve sayaklarımı kaldırdığımda nereye ağırlık verirsem oraya dönüyordum koltukta. Sanki rulmanların üstünde oturuyor gibi :D Vidalar sert giriyor, eğer diş kaptırmadıysan normaldir. Bu arada koltuğun süngeri değil de kumaşı sert. Süngeri alttan elle yumuşak aslında. Ama kumaşı yıpranmayan oto kumaşı tarzı olduğu için geniş alanda sünger sertmiş gibi hissettiriyor. Bu sert kumaş yerine daha yumuşak bir kumaş kullanılsaydı belki daha konforlu olurdu ama sünger kalınlığı daha da artması gerekebilirdi. Benim tek eksi bulduğum nokta sünger kalınlığının az olması. Bence öndeki kalınlık arkada da olmalıydı. Çünkü bacaklardan daha çok götün ağırlık uyguluyor. Sırt desteği benimki bayağı yumuşadı. Sürekli kullanıyorum ama kafalık için aynı şeyi diyemem. Alta indirmesi zor olduğu için boyum da kısa kendi askı mesafesinde kafam denk geliyor boyun yerine. Bu yüzden rahatsız oluyor. Ama fim izlerken koltuğu yatırdığımda koyuyorum kafamın altına jilettttt süper oluyor :D Koltuğu geriye yatırıp kitleyince oturması o kadar rahat oluyorki.:D klavye falan standlı olup kucağıma kadar gelse müthiş olacak :D Şu kolları ben wp dan yazayım ya bakim videosunu çekip |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (531. sayfa)

-
-
arkadaşlar bende günün en az 4-5 saati pc ve ps başındayım, bütçem çok yok bölyle 3000-4000 bine ne alabilirim öneriniz var mı arkadaşım Hawk Gaming Chair Fab V1 önerdi fiyatı 3600 cviarı ama bana pek kaliteli gelmedi? sizin bir öneriniz var mı en fazla 5 bine kdar çkabilirim ama ne kadar az olsa benim için o kadar iyi
-
HP gördükten sonra diğerleri oyuncak gibi kalıyor. HP bildiğin tank gibi yapmış, keşke kumaş olsaymış ama artık ona da bir örtü falan alınır.
-
Bi süre sonra biraz rahatladı hocam amortisör. Ama dediğiniz gibi sert olması çok daha iyi büyük ihtimalle. Sert = Sağlamlık algısı var çünkü güven veriyor insana.
Dün bi tilt ile falan oynayıp hafiten geriye doğru yatırdım koltuğu kol ile oyun oynamak için. Ayaklarımı uzattım o kadar rahat oldu ki anlatamam aşırı hoşuma gitti
Dediğiniz gibi aslında sünger o kadar sert değil fermuarlardan içindeki süngere bi baktım. Kumaşını çok iyi yapmışlar cidden.
Sizin bahsettiğiniz durum vardı alttan vida hissedebilme durumu. Şimdilik öyle bi şey hissettirmedi tek aklıma takılan nokta oydu çünkü. Kilo da az olunca sanırım o konuda sıkıntı yaşamak biraz zor olacak. Koltuk minderinin kalınlığı falan bana göre iyi ince hissetirmiyor. Ama boyum uzun olsa kilom 80-90 civarı falan olsa ne kadar rahat olurdu bilemiyorum. Şimdilik tek kötü yanı benim için boyun yastığı. O nedir ya öyle adam öldürülür onunla
Dediğiniz gibi aşşağı da inmiyor benim boy da kısa. Dün mesela koltuğu yatırdığımda çıkarıp normal yastık gibi koydum boynuma. Bi miktar daha iyi oldu tavsiye ederim :D
Hocam bu diş kaptırma olayı yaşandıysa henüz söküp kontrol etmedim ama. Vida mı yalan oluyor genelde yoksa vidanın girdiği yerdeki dişler mi. Umarım vida yalan oluyordur çünkü alttaki parçanın değişebileceğini sanmıyorum. Haftasonu söküp bakmayı deniycem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 4 Nisan 2023; 10:13:42 >
-
Sırt kısmına bol bir tişört. Oturulan yere de minder.
-
Mekanikte bir söz vardır, çalışıyorsa kurcalama
Şu an o vida seni rahatsız etmiyorsa hiç diş mi kaptı acaba diye bakma derim.Ama normalde vida dişlerini yersin, iskeltin malzemesi daha sert ve kalın. Vida dişleri ince ince olduğundan diş gider. Fakat diş gitmiş olsaydı bir süre sona boşa dönmeye başlardı sıkı tumazdı.
-
Merhaba xdrive altay koltuğunu satın aldım ama yaylanma kilitli konumda bile alt koltuk azda olsa ileri geri hareket yapıyor normal midir? Tüm ürünlerde olan bir durum mu üretim hatası mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal hocam, o yaylanma mesafesi olmasa tilt klidinden çıkaramazsın koltuğu sürekli yatık kalır. Kilidi açınca biraz arkaya gidip kilidi serbest bırakıyorsun yarasa mekanizmalarda.
-
Hocam aslında bir boşluk var koltuk kilitli bile olsa hareket ediyor. Daha önceki koştuğum sancakta mesela onda o hareketi göremedim fakat bunda sanki arada boşluk var yaylanma kapalı olsa da koltuk az da olsa hareket ediyor. Videosunu çektim isterseniz size gönderebilirim
Bu hareket geriye doğru mu yoksa farklı bir yaylanmamı ? Geriye doğru yaylanıp kilide mi takılıyor ? SAncakta yok demişsiniz fakat sancak'ın tilt mekanizması farklı, altay'da google'dan baktığım kadarıyla bendeki gibi yarasa tip tilt var. 3 kademe olur bunlar her kademede de ufak bir boşluk var. Kitleseniz de bir miktar yaylanır geriye doğru. google drive 'a falan videoyu atıp özelden yollayabilirsiniz merak ettim.
-
Teşekkürler hocam en iyisi dediğiniz gibi kurcalamamamak. Haftasonu uzun süre oturunca tam olarak anlıycam sanırım nedir ne değildir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bu deri degil mi? Kumas yaziyor ama fiyati dusukken gorup o yuzden siparis etmemistim.
-
-
-
Hiç o açıdan bakmamıştım
-
Ben eskiden bir teknoloji satış mağazasına çalışıyordum gerçekten hp ürünü tank gibi diğer sandalyeler yanında oyuncak gibi kalıyordu hatta yorulduğumuzda ara sıra otururduk rahat da bayağı da dinlendiriyordu o zaman 3-5 bin liraya şimdi 8.000 lira ayrı konu
3500 tl sizce bu fiyata nasıl? alınabilri mi? hiç anlamıyorum koltuklardan ama almışken de pişman olmak istemiyorum
xprime
XPrime King Oyuncu Koltuğu Kırmızıhttps://xprime.com.tr/xprime-king-oyuncu-koltugu-kirmizi-21.html -
Arkadaşlar merhaba, ajans için kullanabileceğim ofis mobilyası bakıyorum ama bir türlü seçemedim ve aradığımı bulamadım.
Ofis mobilyaları diye takım satılanlar ya çok kaba, ya da eski tarz.
Böyle daha ince yapılı, açık, modern ofis kullanımına sahip mobilya öneriniz var mı?
türkiye'nin mobilya mağazası
COSMO SİESTA ÇALIŞMA MASASI, CEVİZ FİYATI - Vivensehttps://www.vivense.com/cosmo-siesta-calisma-masasi-modeli.html -
arkdaşlar bende sonunda kararsız kalıp hawk fab aldım, sitelerde çok olumlu yorumlar varken burda bel ağrıtıyor dşyenler var. kullannalar bu koltuktan memnun mu 3500 civarına daha iyisi var mı?
-
dostlar merhaba,
Aşağıdaki linkteki çalışma sandalyesini almayı düşünüyorum, daha önce tecrübe edenlerden bilgi almak isterim. Bir de beyaz mı siyah mı almalı evet bu zevk meselesi fakat, youtube linkinde gördüğüm kadarıyla kir vs. çok oluyor sanırım beyazda. Ancak tabi bu daha çok ofis için geçerli bir durum gibi ev kullanmında tecrübe edenlerinden yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
https://shop.nurus.com/tr/urunler/calisma-koltuklari/air-soho-gri-kabuk
Nurus Montaj / Installationyoutube
Air Çalışma Koltuğu Kullanım Kılavuzuhttps://www.youtube.com/watch?v=8y0jBMy0eVQ&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X