Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (507. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.678
Cevap
539
Favori
1.184.820
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt

Bugün 6.iş günü ses seda yok. maksimum 7 iş günü yazıyordu sitede bakalım.

• new horizons kullanıcısına yanıt

Ürün elinize geçince yorumlarınızı bekliyoruz :)

• Noira kullanıcısına yanıt

Zio henüz elinize geçmedi sanırım. Sizden de ürün gelince yorumunuzu rica edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 24 Ekim 2022; 15:5:59 >
  • TekilBey kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam ürün gelirse bakalım uzun kullanım deneyimlerimi de elbette paylaşırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyukbang kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam

• Selamlar, bir ofiste markusu deneme şansım oldu. Almayı düşünüyorum fakat aklıma bir şey takılıyor. Denediğim markus deriydi, ikea online sitedeki deri değil galiba. Bilginiz var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burki_rock kullanıcısına yanıt

Hocam Hp Citadel aldim. Inanilmaz rahat.

• orgey kullanıcısına yanıt
    Bende MSI CH-120 var, ben de memnunum ☺️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elimde amazon garantili sifir kapali kutu hp omen citadel bulunuyor ilgilenenler pm atabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

4200 e xdrive kasırga aldım çok sağlam gözüküyor.

• 2 yıldan fazladır koltuk firmasında tasarımcı olarak çalışıyorum ama daha ben kendime bir koltuk beğenemedim Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]  koltuk konusunda karar vermek zor niyeyse

• kırılmaya garanti vermiyorlar sorumluluk bize aitmiş tercih etmiyorum o yüzden 130 kg adamım kırılacak banko 2 yıl içinde 1 kere

extra birde deri bu kilo adam için pek uygun olacağını sanmıyorum terleme ıvır zıvır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 25 Ekim 2022; 12:49:6 >
  • Boyunuz 180+ olmadıkça Zio almayın ayağınız yere değmez en düşük seviyede bile. 2 ay içerisinde de koltuğun sağa ya da sola yaslı çok azda olsa yamuk sabitlendiğini görüp hissedeceksiniz, sağ ya da sola ağırlık verin anlarsınız. Bunu ilettiğimde de, hepsi böyle normal bir şey bu diyorlar.

• TekilBey kullanıcısına yanıt

Hocam 120 derece 4D kol Zio fabric almıştım. Yaklaşık 12-13 gün oldu sanırım teslim alalı. Çok büyük gelir mi bilemiyorum çünkü bu tip koltuklar aşağı yukarı aynı boyutlarda. Ben daha önce de bir mesajımda belirttim, oturma minderi beni çok mutlu etti, oturma pozisyonundan da memnunum. 13 günlük kullanımdan sonra sadece boyun desteğine ufak bir revizyon yapmayı düşünüyorum.

Bu arada genel olarak şunu söyleyeyim, koltuk çok önemli ama masanın önemini göz ardı etmemek lazım. Ben şu anda masa değiştirmeyi düşünüyorum, aklımda da ayarlı bir model almak var ama fiyatların da durumu da malum... Yükseklik ayarı masamdan dolayı tam istediğim gibi olmuyor, bundan dolayı boyun desteğini büyütmeyi düşünüyorum zaten.

Mekanizma garantisi var yahu yeter o emin ol ben çok sağlam olduğuna eminim. Birde benimki deri değil kumaş fabric model

• hocam benim elimdeki koltukları sıraya dizsem bugünki tl ile toplasam 20k geçer sıfır fiyatları 1 sene sonra mezara giriyor ürünler bana parça garantisi lazım kırıldı mı diyecek ki tamam garantiden

bana mekanizma garantisi vermesi anlamı yok mekanizma kırılmıyor sırt kısmı kırılıyor döşek kırılıyor

130 kg adam olup günde 10-15 saat oturunca

• Markus'taki sesin videosunu paylaşabilecek var mıdır? Almayı düşünüyorum fakat ses konusu kafama takıldı

• kadillakkk kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]Ryan Syoutube
    Just bought this chair and finished assembling it. Markus chair is nice and smooth until you lock it. The mechanism has a loud clunk when you move around. It's a nice chair, but this sound is annoying.
    https://www.youtube.com/watch?v=Cs_gFHR3tLY

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]michaelruby999youtube
    markus ikea trouble :(
    https://www.youtube.com/watch?v=BtWUYu2rBg8

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]Veysel Erdoğanyoutube
    Markus iskemle yaslanınca gelen tak sesi
    https://www.youtube.com/watch?v=IGHfdhnwSzk

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/149178197

Biri de böyle bir şey yapmış ama işe yarıyor mu bilemem:

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]indexpingvinyoutube
    IKEA Markus chair "click" noise reduction
    https://www.youtube.com/watch?v=568p4BlZyxw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 26 Ekim 2022; 17:56:5 >

• Katalikitci kullanıcısına yanıt

Hocam yanıtınız için teşekkür ederim. Gerçekten çok sinir bozucu bir sesmiş

• Markus kullanıyorum. Sürekli sandalyede ileri geri gelmiyorsanız çok umursayacağınız bir şey değil. Videolarda gösterilmek için çok tekrar edilmiş, eğer günlük kullanımınızda sürekli bu hareketleri yapmayacaksanız rahatsız etmiyor. Haldır huldur oturup kalkıyorsanız rahatsız edebilir belki kilit mekanizma sesi ama neredeyse koltuğu geriye ittirecek kadar yaslanmak gerekiyor. Yavaşça arkaya yaslandığım için o ses çok zayıf kalıyor, umursanacak düzeyde değil BENİM kullanımımda. Koltuğa haddini bildirmek için ileri geri pat pat agresif saldırılar düzenlemeyecekseniz kafaya takacağınızı sanmıyorum.

Ayrıca yazmışken ekleyeyim. İyi ki fileli koltuk almışım. Arkası kapalı koltuk alsam muhtemelen yazın koltuğu kullanamazdım bile.

• 
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.