Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.677
Cevap
539
Favori
1.184.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı boy aynı kilodayız biraz eksiğim olduğu için valor alamadım birde kararsızlık kısmıda devam ediyor

bir anda valor da alabilirim 3000 tl exvegada andromeda alabilirim yani siz ne kadar kararsızsanız bende o kadar kararsızım günlerdir aynı mesajları aynı şeylere bakıyorum ama yinede karar veremedim

• bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt

hocam çok düşünme ben de aynı kilodayım. Deneyerek alma şansın yoksa hepsi saatli bomba. Bana en yakın zio geldi ondan zio aldım

• Hp omen citadel'in yükseklik ayarı en aşağıdayken oturma yerinin yüksekliği kaç cm oluyor? Bir de sonradan ses, gıcırdama vs oluyor mu? Kullanırken böyle bir şey deneyimlediniz mi?

• Katalikitci kullanıcısına yanıt

Geçen hafta 5.300 tl ye satılıyordu hocam bu fiyattan önermem. Sorduğunuz soruyu ise bilmiyorum kullanmadığımdan.

• Noira kullanıcısına yanıt
    Aynen amazonda 5200 e satılıyordu yakın zamanda. O fiyatta bulursam almayı düşünüyorum.

Xdrivea, zioya veya hawka o kadar para vermektense hp almak daha mantıklı gelmeye başladı. Çoğu kişi memnun koktuktan, hem kalite hem rahatlık olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feather kullanıcısına yanıt

Ikea Markus aldım ilk oturuşta o kadar rahat değilmiş diyorsun ama 5-6 saat aralıksız oturmam gerekti. Zerre rahatsız hissetmedim. Eski sandalyemde boyun ve bel ağrılarım oluyordu hiç biri kalmadı. Mükemmel bir şey.

Ayrıca kalite kontrolü mükemmel. Kutudan kusursuz çıktı. Zerre nokta kusuru yok. Maşallah diyelim. Ayrıca kilo aynı ama boy 180. Bence rahat rahat oturursun hem de gidip deneyebilirsin ama ilk oturuşta çok şey bekleme.

Ben bu X marka Y marka oyuncu koltuklarına aldanmadım neden dersen onlara oturan oyuncu kitle genelde 60-70 kg gençlerden oluşuyor. 90-100 kg bir kişinin sandalyeye oturması aynı şey değil. Sonra o markaları her yerde görüyoruz yok kaynak yerinden kırıldı, yok geriye yaslanınca şöyle oldu, yok amortisörü bozuldu gibi gibi. Alacaksan da paraya kıy Hp Omen Citadel al geç yoksa diğerlerine bakma (benim şahsi fikrim)

Ikea Markus beğenmediğim ya da şüphe duyduğum tek bir yönü var. Aldığımdan beri her gün kontrol ediyorum ama en ufak bir sorun görmedim. Orası arka file kısmı. Acaba esner bollaşır mı diye çok düşündüm ama hiç fark oluşmadı.

Bir tek orası düşündürüyor ama rahatta ettiriyor, terletmiyorda.

• Katalikitci kullanıcısına yanıt

Hp almak hiç mantıklı değil hocam bana sorarsan. Koltuk almak çok şansa dayalı bir süreç. Başkasına sorunsuz giden bir ürün, sizin kullanımınızda 3 ay sonra kullanılamaz duruma çıkabilir. Zio, xdrive gibi markalar 2 sene boyunca her ne olursa olsun yedek parça sağlıyor ücretsiz olarak. Ama HP alırsanız, 3 ay sonra ya da 1.5 sene sonra bir sorun yaşadığınızda ne yetkili teknik servis bulursunuz ne de yedek parça bulursunuz. Koltuğu arabanın arka koltuğuna atıp usta usta dolaşırsınız hocam. Amazon iade konularında iyi olsa da 3 ay kullandığınız koltuğu iade almayacaktır, kullanıcı hatası diyecektir. Bu yüzden hp almaktan vazgeçip zio'ya yönelmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noira -- 23 Ekim 2022; 14:27:38 >
  • Zio almayında ne alıyorsanız alın arkadaşlar.

• claswan kullanıcısına yanıt

Aynen katılıyorum hocam inanılmaz rahat bir koltuk. Ofiste günde yaklaşık 9 saatimi üzerinde geçiriyorum en ufak bir rahatsızlık hissetmedim. Ayrıca 10 yıl da garantisi var. Ben de yaklaşık bir yıldır kullanıyorum ve bendeki eskime belirtisi göstermedi. Boyum 187 ve kilom 85 civarı bu arada.

• Utkusvr U kullanıcısına yanıt

Neden hocam? Aldım artık ama nedeni nedir? İade politikası mı? Yoksa rahatlık mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • new horizons kullanıcısına yanıt

Koltuklardaki tek pişmanlık genelde sıkıntı çıkması oluyor. Hemen hemen hepsi rahat zaten. Görüntüye bakıp bile anlarsın.

Exvega fiyatları bana uygun gözüküyor fakat koltuklar bana fotoğraflardan dolayı küçük gözüküyor sanırım. En azından oturma kısmının ölçülerine baktığımda gayet büyük olması gerekiyor.

Edit: Bu oyuncu koltuklarının en büyük sıkıntılarından birisi bence çok havasız olması. Ne file var, ne hava alışverişi olacak açıklıklar, çok garip doğrusu, oturanlar nasıl rahat ediyor? Yıllardır fileli müdür koltuğu kullanıyorum, arkadaşımın internet cafesine gittiğimde bu sözde oyuncu koltuklarında bana ateşler basıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 24 Ekim 2022; 0:51:32 >
  • Elimde Amazon garantili sıfır kapalı kutu HP Omen Citadel var düşünen varsa pm atabilir.

• Selamlar herkese. Eşim için calisma sandalyesi arıyorum. Günde 8-10 saat PC başında.
    Baktığım koltuk 2-3 bin TL aralığında olursa iyi olur.
    50 kilo, 155 boy.
    Calitte ya da Seduna Thunder Pro su an bulabildiklerim. Varsa tavsiyeniz alabilirim.

• new horizons kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam, uzun kullanımda nasıl olduğunu merak ediyorum. Yazarsanız beklerim.

• Noira kullanıcısına yanıt

Hangi zio modelini almıştınız hocam, boyunuz kaç? Ben de almayı düşünüyorum. 170 boyum.

• TekilBey kullanıcısına yanıt

Valor fabric modeli, yarasa mekanizmalı. 1.90 - 130

• Kill or Be Killed kullanıcısına yanıt

kumaş ne alırsan işini görür senin kırma durumları ve benzeri sorunlar yaşamayacağın için keyfin gönlün ne isterse alabilirsin tavsiyem kumaş alma yönünde ama belki kilo olmayınca deri terlemede yapmaz

terlemenin kiloyla alakası yok. ben 67 kiloyum deri çok terletiyor yazın

• 130 kilo ben şakır şakır terliyorken 90 kilo bende böyle sorunlar yoktu o yüzden yazdım :) ama deri her zaman bir handikap uzun sürelerde

@Noira sizin mal geldi mi gelecek mi nasıl durumlar unuttum bir kaç kişi aynı anda alınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 24 Ekim 2022; 14:23:55 >
  • 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.