Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.675
Cevap
541
Favori
1.184.295
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir süredir kumaş oyuncu koltuklarına bakıyorum. özellikle hawk future ve xdrive altay.

zionun sitesi çok karışık, kullanıcılarından gıcırdama şikayetleri vs var.yerlide 3ncü sçeneğim.

ama bir yandanda benzer fiyatlara hp, razer , msi koltuklar var .

hp omen koltugun yorumunu okumak isterim.

ilk bakışta mevcut koltuğıunuzdan hepsı mutlaka daha ıyı olacaktır ama uzun süreli kullanım yorumunu daha dogru buluıyorum

4 senedirde marcus kullanıyorum. sağlamlık iyi,

kafa yaslanan yer rahatsız edici, bel desteği pek işe yaramıyor.

marcus alacaklara duyuru.

kafa yastıgı ve bel yastıgı olarak dısardan takvıyelerde bulundum ama pek basarılı bir calısma olmadı

• Hawk future hakkında da çok şikayet var, xdrive ise gereksiz pahalı piyasanın iphone'u olmuş durumda ama iphone gibi stabil ve iyi değil kısacası F/P değil kesinlikle, çok paran varsa ve acımıyorsan Altay alıp geçebilirsin. Müşteri deneyimine en çok önem veren firma aralarında zio, bugün pazardı mesela 3 firmaya da ulaşmaya çalıştım whatsapp üzerinden sadece zio dönüş yaptı. Xdrive zaten sadece mail üzerinden cevaplıyor soruları. Eğer türk firmalarından alacaksan benim sana önerim Zio olur.

Hp, razer, msi koltuklara gelince HP koltuk beni de kendine çekti ama türkiye'de bu koltukların yetkili bayiisi yok. Neden önemli ki diyeceksin, şöyle anlatiyim. Xdrive kullanıyorum 3 senedir, 2 sene garantisi boyunca 3 kere amatisör + tekerlek gönderdiler bedava olarak. Şu an garantisi bitmiş olmasına rağmen istediğim takdirde her türlü ürününü sitesinden satın alabilirim. Amatisör, tekerler vbvb. ama o saydığınız hp, razer, msi gibi koltuklarında tek bir ürününü bulmak neredeyse imkansız belki yurtdışından getirtebilirsiniz ama o da ne kadar olur kaç günde gelir bulabilir misiniz hepsi ayrı soru ve sorunlar. Ayrıca o gıcırdama sorunları tüm koltuklarda var yağ sürmek gerekiyor hepsine

@bosunaokuma21karakter 130 kilo biri olarak ben de zio valor aldım bugün bakalım hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noira -- 16 Ekim 2022; 19:58:41 >

• Noira kullanıcısına yanıt

hocam siz kendinizi ateşe atmışken

bende bekliyim sizi de ona göre alayım hp omen yada zio alacam gibi duruyor ama yukarıda bir arkadaşın dediği gibi 120 derece mekanizmalı almayı düşünüyorum çünkü valordaki yarasa mekanizma biliyorum dik oturtmayacak beni zaten az daha kafam karışırsa bulgaristanda köye secret lab yollatcam gidip alırım köyden 550 euroya geliyor vergi kargo dahil birde yol parası verecez akraba ziyareti olur sadece gümrükte adam ne getiriyon abicim derse o biraz komik olur Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

zio yu kurulu mu aldınız yoksa siz mi kuracaksanız gelince beni taglerseniz memnun olurum zaten 1-2 güne çıkar kokusu :) iyi yada kötü

• arelz kullanıcısına yanıt

sizdeki de yarasa mekanizma mı?

• bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    mekanizmayı bilmiyorum ama salıncak modu var bende de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @bosunaokuma21karakter Çözmelik bir durum yok firma normal diyor hocam ben de mobilyadan anlamam birşeyleri sıkıp vs değiştirmem böyle kullanıyorum. Zaten kurulu teslim aldım yanlış kurmuşsunuz vs diye sorun çıkmasın parçası kırılır fln diye...

@arelz Evet hocam kullanırken hissedilir rahatsızlık veren bir durum değil. Koltuk kademesi sabit kalıyor her derecede geri atma veya duramama sorunu yok dikeye gelme de sonuna kadar çıkıyor. Mekanizmada problem yok. Ben koltuğu geri veya ileri elimle iterken farkettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 16 Ekim 2022; 22:55:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt

ben bu size attığım videonun aynısını zio ya attım dedim böyle bir esneme yaşayacak mıyım imkansız dedi whatsapp üzerinden onların dediği bildiğiniz çelişiyor

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Bilmiyorum artık hocam bana verilen cevap buydu...

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

hp omen kayıyorum hafif hafif

hocam size yardım edebilmek icin video yu bende görebilirmiyim? isterseniz youtube a koyun. hem youtube a koyunca firma nın ürününde kusur varsa cözüm süreci hızlanıyor. tecrube ile sabittir :))

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

https://www.youtube.com/shorts/_8XdXN1DkJI?feature=share

Videoyu yükledim hocam yukarıda da mevcut...

bu durum normal hocam. bende de xdrive altay var. aynı sekilde sabitken esneme payı var bu kadar. bende ilk aldıgımda bu durumdan rahatsızdım ama bu şekilde imiş. yapcak bişey yok. bi espirisi vardır muhakakk.

• Arkadaşlar oyun ve yazılım ile ilgileniyorum. Çok saatlerim geçiyor
    bilgisayar başında. 1.85 boy, 90 kiloyum.

Aklımda olanlar,

HP Omen Citadel
    Hawk
    Nufus Me Too
    Rapido Svago
    Burosir Banzai
    Herman Miller (2. El)

Gönül ister ki Herman Miller Embody 0 alalım, Türkiyede de mevcut su an ama Allah bilir ne kadardır fiyatı. Bu seçenekler arasında ne önerirsiniz ?

• Sağolun hocam benim rahatsız olduğum bir şey değil ama görerek almadığım için tabi incelemesi de çok yok normalini bilemiyorum.

ne demelerini bekliyordun hocam :D

• th3mpo kullanıcısına yanıt

açıkcası herman miller paranız yetiyorsa diğer modeller rakip değil zaten hiç bakmaya gerek yok balon olduğunu bildiğim tek model

banzai alan arkadaş evinde kullanmıyor bile memnun olanların nasıl memnun olduğunu anlamıyoruz örnek mesut çevik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 17 Ekim 2022; 16:37:56 >
  • Noira kullanıcısına yanıt

birimize sallanmaz diye 4800 koltuk satıyorlar ya ben şimdi ürünü zevk için alıpbunları uğraştırsam mı diye düşünüyorum videoyu attım whatsaptan birde bunların ürününü alıp uğraştırsam mı bunları

• th3mpo kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam,

Geçen sene aklımda Cougar Armor Titan Pro Royal almak varken kampanya denk gelince HP Omen almıştım, koltuk gerçekten kaliteli oturma alanı olsun görünüşü olsun gayet güzeldi ancak kolçağı bozuk olduğu için iade etmek durumunda kaldım. Beni tek rahatsız eden kısım diz kapağından vücuda doğru koltuğa temas eden bacak altı kısmında baskı oluyordu, zaten aklımda Cougar olduğu için iade sonrası Cougar Armor Titan Pro modelini aldım. Bu koltuğun oturma yeri HP Omene göre daha ince gibi geldi ancak bir rahatsızlık hissetmedim, yine alacak olsam muhtemelen Cougar alırdım.

Nurus Me Too da mevcut ancak HP Omen veya Cougar ile karşılaştırmamak lazım, tamamen ofis koltuğu, kafa desteği çok rahatsız. Açıkçası bana D sınıf bir araçtan inip B sınıf bir araca binmiş gibi hissettiriyor.

• cakalpup kullanıcısına yanıt

Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Aslında oyuncu koltuğundan geçeceğim için ofis koltuğu ilk tercihim olacaktı fakat HP Omen’i çok övdükleri için onu da listeye ekledim. Yoksa Xdrive Fırtına kullanıyordum ve gerçekten bıktırdı beni. Dik desen tam dik olmuyor, surekli sallanan bir yapıda ve deri. Bu sebepler beni tekrar oyuncu koltuğu almaktan uzak tutuyordu ama çok övmüşler dediğim gibi.

Cougar modeli sıcaklarda rahatsız ediyor mu hocam yanlış görmediysem deri bir koltuk kendisi.

ve bilen diğer arkadaşlar için Herman Miller’ın ikinci ellerine hangi yollar ile ulaşabilirim, tanıdığınız yer veya firmalar var mı ? Bu koltuğu denemek içimde ukte oldu artık.

• Herman Miller Distribütör ile görüştüğümde Embody modelinin ellerinde olduğunu söyledi ama öyle bir kâr payı koyuyorlar ki insanın ayakta durası geliyor. Yurtdışından getirmek daha mantıklı mıdır acaba deneyen veya bunun üstüne düşünen var mı ?

• 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.