Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (546. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.827
Cevap
543
Favori
1.229.221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
48 oy
Giriş

Adore sitesinde yüze 20-60 arası indirimler var.

Techno Manager yüzde 20 indirimli sadece ama Alpha Ofis yüzde 60 indirimli, sipariş geçtim bakalım. pişman etmezler inşallah.

https://www.adoremobilya.com/efsane-indirim-gunleri?ps=3

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • amazondan bunu sipariş edecektim, 6 taksit yapmadı diye vazgeçtim. adore de 3 taksit yapıyor ama.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]amazon
    Songmics Ofis Koltuğu, Döner Sandalye, Yönetici Koltuğu, Başlıklı Ofis Döner Koltuğu, Katlanabilir Kolçaklar, Sallanma Fonksiyonu, Siyah Obn86Bk, 64 X 54 X (113-123) Cm
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B077MYVDQY/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

bu koltuk Adore Alpha dan iyi midir acaba ?

https://www.adoremobilya.com/alpha-ofis-ve-yonetici-koltugu-file-kumas-siyah-62x126-136x65-cm-gxyxd

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]

• https://www.adoremobilya.com/flex-yonetici-ve-ofis-koltugu-file-kumas-siyah-665x1245-1345x56-cm-gxyxd

Bu üründe yüzde 50 indirime girmiş. Bu koltuğu kullanan ve yorum yapabilecek biri var mı? Sürekli bilgisayar başında çalışan biri için uygun mudur acaba?

Şahsen denemedim ama abime ankara mağazadan denettim. yeni bir model, o fiyatı hak eden alınabilecek iyi bir koltuk olduğunu, ihtiyacım olsa alırdım dediği bir model.

omen citadel mi? O biraz maliyetli geliyor. En iyisi denemek dediğiniz gibi.

Tekrar teşekkür ederim hocam.

Son ilan atan arkadaşlar ne yaptınız acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Selam dostum biraz gec olmus olabilir ancak yazayim. Nurus me too kullaniyorum evde. Cok isim olmadigi zamanlar koltukta oturmak istemiyorum. Ama oldugu zaman da rahatsiz etmiyor beni oyle soyleyeyim.

Yani me too rahat degil ancak ergonomik. Ustelik estetik duruyor ancak baska bir artisi yok. Ergonomi tabii ki cok onemli ancak gunde 3-4 saat max oturuyorsaniz bence Omen Citadel daha iyi olur. Ama dediğim gibi ben uzun süre kullanmadım onu.

Omen citadel arkadasta var. 8-10 saat pc basinda sorun yok diyor. Bence de baya rahat ancak uzun süre denemeden bilinmez. Oyun içinse kesinlikle citadel hatta ben de bunu satip onu almayi dusundum ancak çalışmak için ne kadar ergonomik tartışılır.

https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?module=after-renderer-for-new-editor&messageId=157336585&url=https://www.amazon.com.tr/gp/product/B077MYVDQY/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXIST -- 16 Kasım 2023; 11:37:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Xprime Titan XL siparişim elime ulaştı. Her şeyi taktım ama asıl takılması gereken yerde gücüm tükendi bugün akşam halledeceğim. Sırt dayanan bölüm ile oturduğumuz bölümün montajı.. Şimdilik ufak tefek sorunlar var bunu kullanıcı deneyimi açısından da firma sahibine tavsiye niteliğinde olacak şekilde de paylaşacağım. Öğlen işyerinden alıp eve koydum gece 11'den 12'ye kadar bitiririm dedim ama yok bitmedi.

Akşam umarım her şey yolunda gider ve bitirip deneyebilirim.

Not: Ufak da olsa şarjlı matkabınız olsun,benim gibi bu işlere eliniz yatkın değilse yorucu ve uzun sürebiliyor :)

Orijinalden alıntı: denoboicreamer

Selam dostum biraz gec olmus olabilir ancak yazayim. Nurus me too kullaniyorum evde. Cok isim olmadigi zamanlar koltukta oturmak istemiyorum. Ama oldugu zaman da rahatsiz etmiyor beni oyle soyleyeyim.

Yani me too rahat degil ancak ergonomik. Ustelik estetik duruyor ancak baska bir artisi yok. Ergonomi tabii ki cok onemli ancak gunde 3-4 saat max oturuyorsaniz bence Omen Citadel daha iyi olur. Ama dediğim gibi ben uzun süre kullanmadım onu.

Omen citadel arkadasta var. 8-10 saat pc basinda sorun yok diyor. Bence de baya rahat ancak uzun süre denemeden bilinmez. Oyun içinse kesinlikle citadel hatta ben de bunu satip onu almayi dusundum ancak çalışmak için ne kadar ergonomik tartışılır.

Merhaba hocam ben 1 senedir Omen Citadel kullanıyorum, bende bunu satıp nurus almayı düşünüyorum, birinci sebebi koltuk çok büyük, oda ufak, alan kalmıyor pek. İkincisi ise deri olduğu için yazın baya terletiyor beni. Onun haricinde rahat, o bakımdan sorun yok. Oyun için kullanıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• EXIST kullanıcısına yanıt

ben de bayadır takip ediyordum, yorumları iyi diye alıp denemek istedim. beğenmezsem iade ederim amazon sıkıntı çıkarmaz diyerek...

fiyatı da 2800 liraya düşünce sipariş geçtim ama taksit olmayınca iptal ettim. 6 taksit diye kampanya yapmışlar ama 3 taksit çıkıyor sadece, kampanyada adı geçen kartlara bile. şikayet kaydı oluşturdum dönecekler sözde.

o arada da adore indirimi görünce zaten uygun fiyat ne olacak deyip sipariş ettim. gözüm Adore Techno Manager olandaydı ama onda indirim oranı düşük kalmış, 8 binden 7 bine düşmüş sadece.

yukarıdaki Flex de güzel aslında ama ben zaten yarı fiyatına bir tane aldığım için bakamadım. 5500 lira diyor, oturma yeri bile öne arkaya ayarlanabiliyormuş.

https://www.adoremobilya.com/flex-yonetici-ve-ofis-koltugu-file-kumas-koyu-gri-665x1245-1345x56-cm-gxyxd

• Adore'nin sitesinde bu koltuk 7.200ken hepsiburada'da 5.200e buldum sipariş geçtim. Gönül isterdi yeğenime pembe bi koltuk alayım ama 2.000tl sırf pembe olmasına vermek istemedim. Bu WB teknolojiyi arayıp konuştum, eskiden Adore resmi distribütörü olduğunu söyledi. 14 gibi sipariş verdim bugün kargoya vereceğini söyledi. DxRacer kesinlikle çok dayanıklı ve uzun ömürlü bir sandalye.

WB Teknoloji hakkında bilgisi olan var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persheid1903 -- 16 Kasım 2023; 15:28:0 >

• PVH kullanıcısına yanıt

Yani dediğim gibi max 3-5 saat kullanıyosanız sorun değil bence. Üstelik kılıflar var cok güzel terlemeyi engeller.

Evet nurus estetik, ergonomik olabilir ama rahat değil. Bunu sadece çok fazla oturması gerekenler kullanmalı bence. İsterseniz alıp deneyin. Sürekli dik oturtur yayılamazsınız. Yayılınca bel ağrıtır. Ancak mesela gamepad ile vs oynamıyosanız competitive oynuyosanız nurus iyi bi seçim de olabilir denemek gerek.

Ancak sonuçta nuri usta'nın bu kadar abartılı fiyatlara sahip olmasını da anlamıyorum. Sen kimsin milletin yurtdışında 500 dolara sattıgı şeyi tr'de 1000 dolara satıyosun. Eşim hediye etmese almazdım.

Ben de yer olmadığı için Citadel almıyorum bu arada. Yoksa yeni eve geçersem ikisini de kullanacağım. birini ps karşısında diğerini de eşime veririm değiştirerek.

hanim da sartli kabul etmisti zaten
    Bakalim duruma gore.
    Iade prosedürü problemli mi acaba,
    bunlar montaj yapıldıktan sonra iade olsunbpek istemiyorlar diye bi yerden aklimda kalmis.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iki gündür 1'er saat ile kurulumu bitirdim, lütfen hangi marka alıyorsanız alın, eğer kurulumlar genel olarak bunun gibiyse ufak da olsa şarjlı matkap alın vidaları hızlıca sıkmak için, bu ne zulümdür Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

Sayın Xprime ailesi(Ofisel) genel olarak üründen memnunum. Birkaç şeyden dolayı dert yanacağım umarım anlayışla karşılayıp dikkate alırsınız.

-Ürünüm kargo olarak temiz geldi. Naylonlar dışında çok da korumaya ihtiyaç var mıydı zaten, yok gibi. Ama kolçakların sadece kol koyulan yerlerini değil komple en azından poşete koyun çok çizilmiş. İlk elimi attığım da onlar oldu, hemen genel bir kontrol yaptım endişe edip.

- Kılavuz çektikten sonra iyi temizleyin. Kolide çok metal çapak vardı odama dağıldı biraz tahminim kılavuzdan dolayı çıkmış. Deliği içine kaçan kumaşı dışa iteyim derken baş parmağımı yardım ilk gün çapaktan. Neyse ki alışkınım

- Kullanım kılavuzunda, videolarda koltuğu birleştirmenin yani L haline getirmenin çok kolaymış gibi tarifi veriliyor, yok çok zor iş o delikleri denk getirmek. "Ev ortamında" ve "tek başına" birinin nasıl rahatça yapabileceğini en azından videolara eklerseniz daha hızlı bir kurulum olur hem de sağlam malı zorlayıp kırmamış oluruz :)

- Ürünleri pakete koymadan önce deliklerin hepsi açılmış mı kontrol edelim. Çok baktım yanlış mı koydum diye ama doğru yer. Zaten ortaya ufak delik açtım öyle vida tuttu.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Yarım saat oldu oturalı. Rahatsız eden bir şey yok şimdilik. Ben genel anlamda memnunum. İçime sinen bir alışveriş oldu, teşekkür ediyorum. Dediklerimin bazılarını dikkate alırsanız alıcı için de satıcı için de memnuniyet artmış olur.

Not: Parmak sızlıyor halen :)

• blackrebel kullanıcısına yanıt

Hocam 193 cm boyum var acaba boyut olarak bana uyarmi

Hocam nasıl o kadar zorlandın ya çok kolay aslında. Bugün benim parça geldi HAWK'dan. Yan mekanizma istemiştim yanlışlıkla kocaman alt tilt mekanizma yollamışlar. :D Dedim bunu iade edeyim az para değil bu bana yan mekanizma yollayın bozulan oydu. :) Hemen ertesi gün tekrar gönderdiler, bugün geldi. Ben de tilti kargoya teslim ettim.

9 gibi de söktüm koltuğu. Hatta tamamen demonte ettim, amortisörden falan da ayırdım. Bakımını yaptım, temizledim yağladım ve yeni mekanizma ile topladım. Saat 12 de bitmişti Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]  Hatta arada dinlendim bi çay da içtim :D

Ama ben cırcır alyan seti kullandım tabi :D Fakat şarjlı tornavida kullanılmasını ben pek tavsiye etmiyorum. Şu yüzden, pafta ile diş açıktan sonra direkt montaja hazır hale getiriyorlar. Aslında dişin başlarına ufak bir havşa yapmaları lazım ki vidaları oturturken direkt merkezlesin diş kapmasın. ŞArjlı ile acemiler çok diş kaptırır ya da yalama yapar. Böyle montaj işlerinde hissederek el gücüyle sıkmak bence daha iyi. Mobilya montajlarken de şarjlıyı hep 1 ya da 2 tork ayarında kullanırım. Vida tam sıkılmadan durur, kalanını elime sıkarım.

Bu arada HAWk 'ın müşteri hizmetinden bayağı memnun kaldım. Bir daha misafire falan otur deyince sırtı yatmıyor diyeceğim kurcalamasın. Yaslanırken kolu çekip dişlilerin anasını belliyorlar. Koltuğum tekrardan ilk günkü gibi oldu.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• YqTMert Y kullanıcısına yanıt

Bende 190 boyundayım alt minderi öne arkaya bağımsız hareket eden bir model tercih ediyorum. Bacak boyumuz uzun malum std değiliz

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.