Xdrive Atak olan modelin boyun kısmı çok önde o şekilde rahatsız oluyorum ben tamam boyun desteği iyi ancak çok önde olunca boyun önde kalıyor fazlasıyla, ayarı varmı bilmiyorum, sırt kısmı içerde boyun kısmı önde olunca hoş olmuyor.. |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (493. sayfa)

-
-
İki üç tane kumaş koltuk var hocam zaten en iyisi mağazaları gezmek olacak imkanın yoksa bilemem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
xdrive sancak kullanıyorum ama deri çok zor oluyor artık, hawk fab 2600 amazonda kullananlar memnun mu?
-
hawk v5 aldım hocam 2600e amazondan rengi hoşuma gitti
-
Arkadaşlar 7 yaşındaki çocuğum için çalışma sandalyesi araştırıyorum. Tavsiyesi olan var mı çocuk sandalyesi olarak?
-
hocam aldınız mı koltuk acaba?
sizce hawk future mı yoksa markus mu?
-
Msi aldım ben çok kararsız kalınca yerli markalar ile ithal markalar arasında fiyat farkı fazla yoktu.Yerli firmalarda şikayetler çok fazla ve garanti şartları kötü olduğu için dünya markası ürünleri tercih ettim.Memnunum tek sıkıntı deri olması kışın güzel sıcak geçecek ama yazın terletiyor ara sıra koltuktan kalkıp geziyorum yada klima şart havalar çok sıcak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 2 Eylül 2022; 21:28:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MSI hangi modeli acaba ?
-
bende atak alacağım ch120x te indirime girmiş 600 TL fark var vermek istemiyorum çok fazla atak alacağım galiba görüntüsü çok hoş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirhansuzer -- 2 Eylül 2022; 21:45:19 >
Seduna nasıl arkadaşlar baya indirim var bunda da
-
Geçen sene Seduna Fab almışsınız, ürünle ilgili yorumunuzu alabilirmiyim?
-
Hocam bende şu an deri var, ama 8 sene oldu artık çöktü iyice. Şunu söyleyebilirim uzun süreli oturmalarda klima olsa dâhi fark etmiyor, odamda klima var ama deri ister istemez yapışıyor hele ki evde rahat rahat üstsüz falan oturuyorsanız.
Kumaş alsam diyorum onun da teri emmesi, koku yapması ve temizliğinin deriye göre daha zor olması gibi sıkıntısı var.
Takipteyim konuyu yani ama iki malzemenin de artı ve eksileri var.
-
Hocam ben de hawk aldım kumaştan vaz geçemem gelince deneyimlerimi paylaşırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi renk aldınız hocam merak ettim
sizce hawk future mu yoksa xdrive atak mı
-
ben olsam atak alır geçerdim.
-
dayanamadım gittim hawk fab v5 üstüne zio 180 derece yatar fabric aldım deneyip söylerim
-
ch120 10 numara koltuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X