Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (493. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.675
Cevap
542
Favori
1.184.183
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xdrive Atak olan modelin boyun kısmı çok önde o şekilde rahatsız oluyorum ben tamam boyun desteği iyi ancak çok önde olunca boyun önde kalıyor fazlasıyla, ayarı varmı bilmiyorum, sırt kısmı içerde boyun kısmı önde olunca hoş olmuyor..

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    İki üç tane kumaş koltuk var hocam zaten en iyisi mağazaları gezmek olacak imkanın yoksa bilemem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xdrive sancak kullanıyorum ama deri çok zor oluyor artık, hawk fab 2600 amazonda kullananlar memnun mu?

• TLamir kullanıcısına yanıt

hawk v5 aldım hocam 2600e amazondan rengi hoşuma gitti

• Arkadaşlar 7 yaşındaki çocuğum için çalışma sandalyesi araştırıyorum. Tavsiyesi olan var mı çocuk sandalyesi olarak?

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    hocam aldınız mı koltuk acaba?

• sizce hawk future mı yoksa markus mu?

• emirhansuzer E kullanıcısına yanıt

Msi aldım ben çok kararsız kalınca yerli markalar ile ithal markalar arasında fiyat farkı fazla yoktu.Yerli firmalarda şikayetler çok fazla ve garanti şartları kötü olduğu için dünya markası ürünleri tercih ettim.Memnunum tek sıkıntı deri olması kışın güzel sıcak geçecek ama yazın terletiyor ara sıra koltuktan kalkıp geziyorum yada klima şart havalar çok sıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 2 Eylül 2022; 21:28:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI hangi modeli acaba ?

• emirhansuzer E kullanıcısına yanıt

CH 120 olanı aldım.

Eğer CH120 almasaydım kesinlikle Xdrive Akdeniz kumaş olanını alırdım terlememek adına ama yerli yüzlerce ürün yorumuna baktım eksik parçaların çıkmasından müşteri hizmetlerinin yeterli destek sağlamadığından yakınanlar çok fazlaydı bazı ürünlerde yanlış boya veya boya atması felanda vardı msi gibi dünya markası ürünleri eksiksiz parça kontrolü yaptıkları için kafam rahattı tek sıkıntı dediğim gibi deri olmasından kaynaklanıyor kumaş olsa terletir mi bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 2 Eylül 2022; 21:41:35 >

bende atak alacağım ch120x te indirime girmiş 600 TL fark var vermek istemiyorum çok fazla atak alacağım galiba görüntüsü çok hoş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirhansuzer -- 2 Eylül 2022; 21:45:19 >
  • ISoTheTurk kullanıcısına yanıt

Geçen sene Seduna Fab almışsınız, ürünle ilgili yorumunuzu alabilirmiyim?

Hocam bende şu an deri var, ama 8 sene oldu artık çöktü iyice. Şunu söyleyebilirim uzun süreli oturmalarda klima olsa dâhi fark etmiyor, odamda klima var ama deri ister istemez yapışıyor hele ki evde rahat rahat üstsüz falan oturuyorsanız.

Kumaş alsam diyorum onun da teri emmesi, koku yapması ve temizliğinin deriye göre daha zor olması gibi sıkıntısı var.

Takipteyim konuyu yani ama iki malzemenin de artı ve eksileri var.

• arelz kullanıcısına yanıt

Hocam ben de hawk aldım kumaştan vaz geçemem gelince deneyimlerimi paylaşırım

hangi renk aldınız hocam merak ettim

• sizce hawk future mu yoksa xdrive atak mı

• tonbalıklı T kullanıcısına yanıt

ben olsam atak alır geçerdim.

dayanamadım gittim hawk fab v5 üstüne zio 180 derece yatar fabric aldım deneyip söylerim

• ch120 10 numara koltuk

• 
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.