< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (491. sayfa)

-
-
Selamlar, beni rahat ettirecek kullanışlı ve modern görünümlü bir çalışma veya belki oyuncu koltuğu arıyorum. Açıkçası HP omen citadel dışındaki oyuncu koltukları ne görünüş ne konfor olarak pek beni tatmin edecek gibi değil ama onun da fiyatı çok pahalı.
Bunun dışındaki düşündüğüm tek adres de İkea(internetteki ne olduğu belli olmayan çalışma sandalyelerine 1500-2000 vermektense ikeadan alır ömürlük kullanırım). İkea’da da model olarak aklımda Markus, Matchpell ve Jarfvjallet var. Markusu 2 gün önce gidip denedim fazla rahat, hani uyou getirecek cinsten ve o kol dayamaları masa için hiç kullanışlı gelmedi. Aslında Matchpell şansım da kalmadı çünkü stokta yok. Jarfvjalleti ise ara ara kullandım, kardeşimde vardı ve konforuna aşinayım ama şuanki fiyatı biraz tuzlu en büyük avantajı ise ne markus kadar uyku getirecek şekilde rahat olmaması ve yeni modelinde ayarlanabilir kullanışlı kolçaklara sahip olması, en büyük dezavantajı ise benim açımdan fiyatı ve deri olması. Birinin fiyatı 3599 iken diğerinin 4299 e haliyle insanı düşündürüyor. Açıkçası karar veremiyorum ve karar vermediğimiz her saniye ya fiyatı artıyor bu ürünlerin ya da stoğu bitiyor. Tavsiyelerinize açığım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
En ucuza satan Amazon'da HP Omen Citadel, 8 bin lira olmuş. Ben 5200'e almıştım. Fiyatların üzerine bin lira eklenmişti, geçen ay bir artış daha olmuştu. Sanırım tekrardan bir artış arifesindeyiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bürosit file 9 kullanan var mı nasıl =
Edit: Manager techno file sırtlı yönetici koltuğu aldım adore'den yorumları çok iyi.Hawk malzeme kalitesi sert diyor çoğu kişi o yüzden almadım.Geçen sene 2.5k olan koltuğu 5k ya aldım çok sinirliyim :( Aldım ama sevinemiyorum her şey çok kötü ya of of
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 28 Ağustos 2022; 20:40:54 > -
Merhaba bilgisayar koltuğu arıyorum remote çalışıyorum çok uzun süre bilgisayarda oturuyorum eski deri patron koltuklarından var sırtım belim ağrıyor artık tavsiyeniz var mı ?
Benim hoşuma gidenler şunlar ama karar veremiyorum
-Decofis lumbar plus
-Hawk fab v5
Kumaş veya file olması şart deri istemiyorum kızaklı oturma yeri çok az modelde var sanırsam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TLamir -- 28 Ağustos 2022; 18:23:30 >
Hocam manager techno file öneririm Adore'den kızaklı altı.Bel ağrısı içinde iyi diyorlar yorumlarda ben de o yüzden daha yeni aldım.
-
Seçenek bulmakta zorlananlar için Exvega'ya da bakmayı unutmayın derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orophim -- 28 Ağustos 2022; 22:11:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl fiyatına değer mi ?
Amazon azalan stoklara fahiş fiyat koyuyor genelde. 2 stok var. Tabi media markt ta stok azaldı, biterse 5200 ü biraz zor görecek gibi. 6-7 bin lira olur yine.
-
Hocam rahatlığı nasıl? Özellikle kuyruk sokumu bölgesi uzun süre oturunca ne gibi tepki veriyor. Bir bel ağrısı bir de kuyruk sokumu ağrısı bitiriyor beni uzun süre bilgisayar başında kalınca
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende de inceden ağrı oluyordu, koltuğu aldıktan ve kullandıktan sonra ağrı geçti. Daha ilk günden azaldı, ikinci günde ağrı kalmadı. Ancak postüre dikkat etmek gerekiyor. Mukayese edebileceğim bir oyun koltuğu yok, o yüzden bu konfor için bu kadar para vermeye gerek olmayabilir.
-
Teşekkür ederim hocam imkan bulursam deneyerek kıyaslayacağım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kumaş oyuncu koltuklarından hangisi iyidir şu an çok karıştı xdrive xprime hawk zio çok marka var 3000 üzerine çıkmak istemiyorum fiyat olarak ofis koltuğu da olur ama güvenemiyorum
kardeşim günlerdir bende yana yakına arıyorum 3 model arasında kaldım ama kısacası yardımım olacaksa yazayım. arkadaşım bime gelen xdrive atak aldı 3400 tlye yandan destekleyici yerler iri birisi olduğu için bacaklarına baskı yapıyormuş satmaya karar verdi ama kalite olarak on numara. xprime ucuz güzel duruyor ama tercihlerim arasında olmazdı. hawk fiyat performans çok kilolu değilseniz on numara olur. zio da şuan indirimde en boş paketini alacağım renk olarak istediğim olmayacak ama ben zio alacağım boy 185 kilo 90 100 kilo birşeyim. sipariş verdikten sonra yazarım buraya foto duruş vs.
177 93kg hawk sıkıntı çıkarımı acaba acil almam gerekiyor artık karar veremedim
bence sıkıntı çıkarır oturacak yer ince zio indirimde. eve gidince çekeceğim 3100tlye
6 ay sonra edit:
Koltuk gayet rahat ve ergonomik. İleri geri yaslanınca ucuz ürünler gibi gıcırdama kesinlikle yok ancak oturup kalkarken bir tıkırdama geliyor. Firma ile görüştüm ve alt minder değişimi yapmama rağmen düzelmedi. Sanırım tasarımdan kaynaklı bir durum. Bulunduğum şehirde Ikea yok malesef. İki ay kadar önce Ikea da hep söz edilen markus'u deneyimleme şansım oldu. Şahsen Lumbar Plus çok da gerekli değilmiş dedim kendi kendime. Markus'la da aynı eşit konforu çok rahat hissedebilirsiniz.
-
Hocam baktim goremedim hic stok kalmamis galiba
-
bende para yatırdım eve geldim akşam alırım diye stok bitmiş zio. halbuki yorumlarda indirim yapın alalım demiştim önceki hafta. yapacağız haftaya eylülde fiyat artışı var demişlerdi fiyat baya zamlanir muhtemelen
Hawka da 200tl zam gelmiş ben alamadan zamlandi böyle ise
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X