Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (492. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.675
Cevap
542
Favori
1.184.204
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jarvfjallet beyaz rengi stoklara girmiş ikeada

• Yalnız bu oyuncu koltuğunu (Hp omen Citadel) izlerken bu amazon Türkiye sayfasının acayip fırsatçı bir sayfa olduğunu anladım. Ürün fiyatları ve indirim konusunda kendileri öncü olacakken eğer mediamarkt gibi bir Türk firması ürünü indirime koyduysa onlar da indirim yapıyor, ürün mediamarkt'ta bitince hemen üzerine 1.500 TL ekliyorlar. Bunu Hyperx Cloud Alpha wireless kulaklıkta ve Hyperx Quadcast mikrofonda da üzülerek gördüm. Ben bu amazon Türkiye sayfasından artık hiçbir şey almayacağım. Adamlar Dünya devi, fiyatlarda indirime gidip fiyat belirleyici olmaları gerekirken leş kargası rolünü oynuyorlar.

• Dün zaman geldi Decofis lumbar plus a 3.500 den 5k ya çıktı bu fiyata değeceğini sanmıyorum ben alana kadar piyasa değişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ihtiyacı olan varsa güzel duruyor ikiside bu fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arelz -- 2 Eylül 2022; 9:21:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• arelz kullanıcısına yanıt

Kumaş yok mu hocam ? Şu an hawk future xdrive atak arasında düşünüyorum xdrive atak amazonda fiyatı fena değil

• TLamir kullanıcısına yanıt
    future çok hoş ama çok pahalı gibi bende kumaş arıyorum bu fiyat aralığında eğer bakmak isterseniz 3400e BİM'in online uygulasında birsürü koltuk var xdrive atak düşünüyorum.

bende xdrive atak satın ala basınca hata veriyor sizde de böylemi acaba?

• Amazondan mi ? Bu hawk fab fiyatı da uygun ama kalitesi nasıl acaba diğerlerine göre

Ofis koltuğu ne var aynı fiyat bandında lumbar plus düşünüyordum aslında fena zam geldi ona

hocam ben pek ofis koltuğu sevmiyorum biraz sert otursam kırılacak gibi geliyor. dediğim gibi uygulamada Akdeniz ve atak modelleri var ve aynı fiyat. atak ofis koltuğu gibi hoş duruyor hatırladığım kadarıyla sizde benim gibi irisiniz. ofis koltuğu değil de ataktan memnun kalırsınız gibi 3400 gibi fiyatlara. ben bugün alım yapacağım galiba.

ha bu arada lumbar plus çok güzel duruyor ama en düşük 5k civarı baya pahalı geldi bana bunun yerine hawk alınabilir. 2 hawk fiyatına nerdeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arelz -- 2 Eylül 2022; 9:48:47 >
    hocam şimdi gördüm amazonda fiyatıyla bim fiyatı aynı olmuş eve gidince direkt tereddüt etmeden amazondan alacağım atak modelini

hawk fab serisi amazonda 2600e düşmüş 1.5 ay önce en düşük 2500 görmüştüm bence alınır bütün V6 v4 hepsi indirimde

fab xdrive atak gore nasildir acaba xdrive aradaki farki hak eder mi ?

fark yok denecek kadar azdır 800 TL farka degecegini düşünmüyorum

hangisini aldiniz hocam ben karar veremiyorum bu gun icinde almam lazim indirimler bitmeden

• HAWK Fab nasıl arkadaşlar oyun oynayan biri değilim ama günde 7-8 saat PC başı çalışıyorum düz bir koltuğa ihtiyacım var sırtı gömük olanlar tercihim değil HAWK iyi gibi geldi...

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    çok şikayetçi olanda var memnun olanda.

• emirhansuzer E kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi çok memnun olanlarda var şikayetçi olanlarda, kafam karıştı benimde

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Ben hawklara alışamadım çok kötüymüş gibi bir his var xdrive atak var bim uygulamasında peşin 9 taksit yapabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.