Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (489. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
11.264
Cevap
527
Favori
1.130.652
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]amazon
    Tumnea Çalışma masası sandalyesi, ergonomik sandalye, ev ofis için, ayarlanabilir yükseklik, döner ofis bilgisayar sandalyesi, orta arka, file görev sandalyesi, 360° dönen koltuk
    https://www.amazon.com.tr/dp/B094D2YF63/?coliid=I20A7UVUWHBMAI&colid=2HLADC5L17AUV&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it


    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]amazon
    Tumnea Çalışma masası sandalyesi, ergonomik sandalye, ev ofis için, ayarlanabilir yükseklik, döner ofis bilgisayar sandalyesi, orta arka, file görev sandalyesi, 360° dönen koltuk
    https://www.amazon.com.tr/dp/B094D4QXSP/?coliid=I20A7UVUWHBMAI&colid=2HLADC5L17AUV&ref_=lv_ov_lig_dp_it&th=1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Citadel kullanan arkadaşlar ne durumdasınız hala memnun musunuz? Almayı düşünüyorum hala düşünce aşamasında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wirm kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam bir bakayım taksit imkanına göre alacağım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde yaklaşık 5-6 saat bilgisayarda hem zaman geçiren hem de işini yürüten biri olarak 2017 yılında Türksit Ferrari Makam koltuğunu yaklaşık 5 yıl kadar kullandım. Deri bir modeldi o zaman 180 TL ye almıştım. Süngeri eridiği için yenilemem gerekiyordu. Boy 1.85 ,Kilo 75


    2022 Haziran ayından itibaren koltuk arayışına girdim.


    Adana'da yaşadığım için yazın sürekli klimayla oturmak gerekiyor. Ben sürekli klima çalıştıramıyorum. Vantilatörle idare etmem gerekebiliyor. O yüzden kumaş ve file modeller daha cazip geliyor.


    2500 TL kadar bütçe ayırdım. Araştırdım.


    Risk almayı sevdiğim için Rebelx markasının Alfa Pro modelini (kumaş) tercih ettim. Fiyat olarak 2600 TL'den ufak bir pazarlıkla 2300 TL ye anlaştık. Faturası vs. her şeyini gönderdiler. Müşteri ilişkileri vs. her şeyden çok memnundum. Rebelx markası üreticiydi, uzun zamandır bu sektördeydi, fason olarak üretim yaptıkları için isimleri bilinmiyordu. Koltuk geldi. Kutusunun açılışını yaptım. Xprime kutusunu ters çevirip göndermişlerdi. Xprime markasına fason üretim yaptıklarını anlamıştım. Kurulumu yaparken vida yerlerinin tam oturmasında vs problem yaşadım. Kurarken neden firmalar yuvasını düzgün açmıyorlar vs diyip baya söylendim. Ürünün kolçukları monteli şekilde gelmişti. Sağ ve solun dengeli olmadığını fark ettim. İskelet olarakta eşit değildi. İade işlemini yaptım. Müşteri hizmetleri gayet iyi çalıştı ve iade aldılar.


    Bu koltuk iadesinden çıkardığım ders şöyleydi; koltuk üreten firmaların gerçekten işçiliği iyi olmalıydı ve kullandığı en ufak vidalar bile çok şey fark ettiriyordu. 2300 TL lik bir koltuğun böyle olduğunu görünce en iyisi bir sınır koymayıyım gerçekten hangi ürün parasını hak ediyorsa fiyat/performans oranı iyiyse o koltuğu alayım dedim. Giriş ve orta seviye Türk firmaların genelde forumlarda sözlüklerde yorumlarının işçiliklerinin kötü olduğunu gördüm. Araştırmayı sevdiğim için bu konunun altını üstüne getirdim. 5000-10.000 TL seviyelerine çıkmam gerekiyordu. Yada uygun ama çok tutulan bir model tercih edip yoluma devam etmem gerekiyordu.


    Tekrardan risk alıp Seduna Thunder Pro modelini sipariş ettim. Çok fazla yorumu vardı iyisiyle kötüsüyle, en iyisi alıp denemekti... Bu modelin işciliğinin diğer markaya göre daha iyi olduğunu gördüm. Fakat uzun süreli oturmalarda bel desteğinin plastik yapısı batıyordu. Ve iade ettim.


    Dün çok fazla yorumu olması ve çoğu kullancıların memnun olma oranının yüksek olmasından dolayı Hp Omen Citadel sipariş ettim. 2500 TL diye çıktığım yolculukta 5250 TL'ye bütçeyi çıkardım. Koltuk fotoğraflardan ben burdayım diyor. Diğer koltuklardan farkı olarak Alüminyum ayak olması, 29 kg ağırlının olması, mekanizmasının farklı olması, işçiliğinin daha iyi olması benim dikkatimi çekti. Fakat bu koltuk deri olduğu için gerçekten yazın problem çıkaracağını düşündüm. Araştırdım, kılıf diktirilebilirdi. Oto kılıfı alıp kullanılabilirdi. Ve böylece bu ürün uzun yıllar beni idare edebilirdi. Kargonun gelmesini bekliyordum.


    Bu sabah telefonuma bildirim geldi. xDrive Markasının 2580-2850 TL fiyatlarında gidip gelen xDrive 15'li modelinin (kumaş) koltuğu 2300 TL'ye düştüğünü gördüm. xDrive markası Türk üreticilerde en önde gelen firma olduğu için ve çevremde farklı modellerinin kullanan kişilerde olduğu için bu modeli de sipariş geçtim. Ve Hp Omen Citadelle Vs. xDrive 15'li yi fiyat/performans konuşunda karşı karşıya bırakmıştım. xDrive 15'li modeli benim için daha ekonomik ve kumaş olması bakımından öne çıkıyor.


    Citadel'in fiyatının 15'li modelinin 2 katından fazla olması dolayısıyla ve ilk önce 15'li modeline şans vermek istiyorum. Eğer konfor ve model olarak içime sinerse kullanmaya devam edeceğim. Baktım olmadı. Tekrardan Citadel sipariş vereceğim. Hatta iki kargoyuda elimde tutup duruma göre birini iade edeceğim.


    Bu tarz bir durumla karşılaşan oldu mu ? Siz olsaydınız ne yapardınız ?





  • yuemyusuf044 kullanıcısına yanıt

    Xdrive 15 li Hp Omen Citadelin getir goturunu yapar hocam :)) Bi tek dedigin gibi deri olmasi sikinti ama ona da cozum bulunabilir dedigin gibi...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt

    7 yıldır amazon.de den aldığım koltuğu kullanıyordum deri mi yoksa kumaş koltuk mu alıyım derken bende citadel aldım hocam umarım pisman olmam :)

  • medusa96 kullanıcısına yanıt

    Robas Lund Müdür Koltuğu, Ofis Koltuğu, Yarış Arabası Koltuğu Görünümlü, 60 x 68 x 117-27 cm https://www.amazon.de/dp/B00XCEDGI4/ref=cm_sw_r_awdo_75M8RKHG1KBGPV33H00Z_0

    Bende 6 yil sunun siyahini kullanip citadele gectim:)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun hocam olumsuz gördüğünüz yanları var mı? nelerdir

  • mrbaronx kullanıcısına yanıt

    Citadel şuanda 280£ ya satılıyor, xDrive 15'li modeli tahmini 120£ kullanılan malzeme olarak olarak bakarsak 15'li modeli için gerçekten direkt giriş seviyesi en minimum malzemelerle bir şeyler yapılmaya çalışılmış. Citadel için rakip araştırması yaptım. Secretlab ve Noblechairs gibi markalarla karşılaştırıyorlar ve gerçekten o kalitede olduğu söyleniyor. Galiba bu koltuğun ülkemizde olup satılıyor olması bile bizim için bir imkan ama bu koltuğu üretenler Adana'nın sıcağını bilselerdi bu koltuğun kumaş modelini de çıkartırlardı diye düşünüyorum.

  • Yaklaşık 10 gün önce 5.213,75 TL'ye amazon.com.tr'den ben de HP Omen Citadel aldım. Kendisine 5 üzerinden 4 yıldız veriyorum. İade etmeyi düşünmüyorum.

  • medusa96 kullanıcısına yanıt

    Tek olumsuz yani deri olmasi..Derisi de kaliteli dandik degil ama sicak havalarda bi sure sonra terletiyor malesef..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genele vurunca HP Omen Citadel fena değil ama detaylara inince insan elbette kusur buluyor. Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 


    -Bir kere hava sıcaksa deri terletiyor.


    -Baş-boyun için koydukları yastık fazla şişkin. Kılıfın içini çıkarıp başka bir şey koyup kapatmak mümkün olabilir ama şu anda uğraşamam. Kırmızı deliklerden geçirerek değil de sırtlığın kafa kısmına gelecek şekilde taktım. Biraz da sırtlığı geriye aldım. Şu anda fena değil. Yastığı kırmızı deliklerden geçirerek tutturunca yastığın kemeri çok geriliyor bence. Olmamış.


    -Deriyi 1 mm kalınlıkta olacak şekilde PVC'den yapmışlar. Keşke PU olsaydı. Neyse artık.


    -Bana gelen koltukta biraz işçilik hataları var. Sırt yastığının cırtını dikerken dikişi çok uçtan yapmışlar. Haliyle o kısım açıldı gitti. Ayrıca koltuğun bazı yerlerinde dikişin hafif açık kalması, dikişin yamuk olması ya da pot durması da söz konusu. İade ile uğraşmaya değecek şeyler değil ama 5200 TL civarı para verince insan daha iyi bir işçilik bekliyor.


    -Sırt yastığı her oturuşta sırtlığa sürtüyor. İki derinin birbirine her oturuşta sürtmesi bakalım sırtlığın derisini ne kadar sürede ne derecede yıpratacak?


    -Bazen "Koltuk az bir şey daha aşağı inebilse daha iyi olurdu sanki." diyorum. Boyum 182 cm bu arada. Boyu daha kısa olanlar ne yapacak bilemiyorum. Kesinlikle bir mağazada deneyip öyle karar vermek lazım.


    -Bir sürü sandalye-koltuk denedim. (Xdrive koltukları, bazı Cougar ve Rampage koltukları, IKEA'daki Alefjall, Markus, Jarvfjallet de dahil olmak üzere tüm sandalyeler ve koltuklar, çeşitli dükkanların internette satmadıkları kendi ürünleri vb.) Ayrıca internette bir sürü marka model koltuğun yorumlarını okudum. Sonuç olarak yorumların genelde olumlu olması, rahat olması, dayanıklı ve uzun ömürlü olma şansı, fiyat vb. derken en optimum çözüm benim için HP Omen Citadel oldu. Ayakları metal, tekerleri büyük, amortisörü BIFMA onaylı ve Class 4, koltuk mekanizması ucuz koltuklardaki gibi değil ve benzer bir mekanizma Xdrive Altay'da da var, sünger kalınlığı iyi... Derisi için bir şey diyemiyorum ama deriyi bir kenara bırakırsak kendisini uzun yıllar kullanabilirim gibi geliyor. Bu haliyle kısa sürede dağılırsa daha ucuz koltuk ve sandalyelerin hali ne olur hiç bilemiyorum artık. Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 


    Rampage Crown KL-R25'e hiç oturmadım ama görüntü itibarıyla rahat ve sağlam gibi gelmedi.

    Xdrive Altay rahattı. Sırt mekanizmasını donanım haber videosunda görünce o da hoşuma gitmedi. (Mağazada sırt mekanizmasını incelememiştim.)


    Sonuç olarak Citadel'e 5 üzerinden 4 veriyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multimetre -- 13 Ağustos 2022; 19:50:45 >




  • Multimetre kullanıcısına yanıt

    Bu fiyatlara çıktığımız zaman yerli olan firmalara bakıyorum. Yarasa Mekanizma, 4.sınıf amörtisör ve 4D kolçak olarak karşılaştırmak istiyorum. Hawk Future serisi var kumaş 4000 TL fiyatı var denemek lazım yorum yapamıyorum fakat çok iyi yorumlarını okumamıştım. Zio Venom (kumaş) serisi var özelleştirip 4400 TL'ye alınabiliyor. Zio markası çok fazla reklam verdiği için ürünlerinin yorumları gerçek mi sahte mi anlayamıyorum. xDrive için Altay serisi var 6200 TL. Hep kumaş olmaları + yönleri. Mesela kulaklık alacağın zaman Hyperx Cloud 2 öne çıkmıştır sektörde veya oyun için Monitör alacaksındır benq xl2411z modeli kültleşmiştir. Alırsın kafan rahattır. O tarz bir ürünün olmaması veya Türkiyede alınabilecek en kült oyuncu koltuğu şuan galiba Citadel gibi duruyor. Sizce hangi koltuklar kült koltuk olmaya aday ?

  • Citadel için oto koltuk kılıfı alan var mı? Ya da kılıf diktiren falan? Gerçekten sıcakta çok terletiyor bir çözüm bulmam lazım. Benim için tek eksisi bu diyebilirim. Bir de sırt yastığı bir tık daha yumuşak olabilirdi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bime gelecek olan ucuz koltuk



  • yuemyusuf044 kullanıcısına yanıt

    Bence kült koltuk diye bir şey yok. Sonuçta koltuk telefon gibi değil de pantolon gibi bir şey. İstediği kadar iyi olsun, üzerinde rahat edemiyorsanız bitmiştir. Herkesin kült koltuğu başka olacaktır. Denemeden asla koltuk almayın. Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 


    Mesela IKEA Markus'u beğenen ve öven sayısı çok fazla ama ben oturunca hiç rahat edemedim. Daha ilk dakikalarda bacağıma yaptığı baskı ve sırtımın rahat etmemesi nedeniyle bana uygun olmayacağını anladım. Pes etmedim ve olabildiğince ayarlamaya çalıştım. Rahat yarım saat üzerinde de oturmuşumdur ama olmadı. Tamamdır rahat bu deseydim alıp çıkacaktım mesela. 10 yıl garanti, metal iskelet derken fena bir seçenek değildi...


    Benim için en uygun seçenek Citadel oldu. Bu, Citadel'in en iyi koltuk olduğu anlamına gelmiyor. Sadece benim için en uygunuydu, o kadar.


    Sanırım bana da Hawk'ın olumsuz yorumları dek geldi ve hiç denemeyle uğraşmadım.


    Zio'nun İstanbul'da mağazası hatırladığım kadarıyla yoktu. Denemediğim koltuğu almak büyük risk olurdu. O yüzden direkt eledim.


    Ben aslında oyuncu koltuğu değil de ofis koltuğu bakıyordum. Ama kafama en çok bu yatınca oyuncu koltuğu almış oldum. Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 





  • Xrancer Master 1.890 TL. Kullanan var mı tavsiye eder misiniz.


    https://xrancer.com/urun/xrancer-master-black//


    Bir de 850 liraya bu var. Herkese mobilya adında bir marka sanırım.



    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]www.pttavm.com
    Herkese Mobilya Berlin Deri Makam Koltuğu Ofis Koltuğu Bilgisayar Koltuğu Çalışma Koltuğu - PttAVM.com
    https://www.pttavm.com/herkese-mobilya-berlin-deri-makam-koltugu-ofis-koltugu-bilgisayar-koltugu-calisma-koltugu-p-146105842?utm_source=gelirortaklari&utm_medium=21&utm_campaign=cpc



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Why Shy -- 13 Ağustos 2022; 22:40:12 >




  • 10 yıllık Çelikel Cayenne yönetici koltuğunu emekliye ayırma vakti geldi. Yeni alacağım koltuğun deri olmasıyla ilgili bir sorunum yok, hangisine karar verecek olursam deri olanını alacağım. Dikkat ettiğim en önemli kriter sağlamlık. 10 yıldır kullandığım koltuğun tek falsosu mekanizması ve ayakları oldu genel olarak. Hemen hemen her sene ya komple mekanizma bir yerinden çatladı/kırıldı ve söküp yeni mekanizma ve piston aldım ya da tekerlekler kırıldı. En son bir hafta önce daha önce hiç başıma gelmediği şekilde metal ayaklardan biri koptu ve üzerindeki bazı deri bölgeler soyulup sünger görünüyor olunca da emekliye ayırma kararı aldım. Hp Omen Citadel ile Xdrive Altay arasında kaldım ama tavsiyelerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

  • 3000-3500 e ne önerirsiniz msı mag ch120x indirimde 3.6 civarına düşüyor bu mu mantıklı yoksa xdrive akdeniz falan mı?

  • 
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.