< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (466. sayfa)

-
-
yok mu kardeşinize koltuk önerisi yapacak olan sırtım belim ağrıdı
-
İmkanın varsa deneyerek al. Hem fiyatta pazarlık yaparsın belki
-
hocam senelerdir yemek masasının koltuğunda oturuyorum bana her koltuk rahat gelir deneyimli kişilerin tavsiyesi lazım ne tarz koltuklarda oturulur neyi tercih etmeliyim vs
-
https://m.n11.com/boston-yonetici-koltugu-sderi-siyah-P499053793?magaza=adoremobilya
bunu alabilirsiniz, teşekkür için aldıktan sonra alıntı yapın:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 185 boy var iyi midir bu sizce yorum falan hicbir sey goremedim
Xdrive kasırga mı ? İkea Markus mu ? sizce hangisini tercih edersiniz ikiside aynı fiyat
-
Xdrive göktürk,1453,sancak,fırtına,
calitte sporte srt
msi ch120
adore max office racing combat ve dahasını kullanan biri olarak bana göre en rahatı Adore boston yönetici koltuğu modeli. Adore müşteri hizmetlerini arayın isterseniz, bulunduğunuz yerde deneyebileceğiniz bir mağaza varsa bilgi alın, denerseniz içinize daha çok siner, şüpheleniriz soru işaretleriniz giderilmiş olur.
hocam madem öyle dediniz sipariş geçiyorum :)
-
faydam olduysa ne mutlu, hayırlı olsun
sağ olun hocam deneyimli kişiler xdrive koltuklarından memnun olmadığını söylüyordu o yüzden içime sinmemişti. Sizin koltuğunuz daha mantıklı geldi. Adore Gaming Master Pro Profesyonel Oyuncu koltuğu nasıl acaba
-
2 sene önce bu koltugun ikinci eli 120 liraydı derisi döküldü diye adorede cok fazla deri dökülme sorunu var
-
Saatlerce yorulmadan ikea markusta oturabiliyorum. Eskiden saat başı mola verip yatağa uzanmam gerekirdi.
-
Link atar misiniz hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok asırı kullananlarin dokuluyormus. Temiz kullananlar sıkıntı yasamamis gordugum kadariyla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternetten Markus takip ediyorum bende bir türlü internet stoğuna girmedi, müşteri temsilcisine göre 26 şubatta girmesi gerekiyordu. Önümüzdeki hafta da girmezse başka alternatiflere bakacağım artık.
Markus kullanan arkadaşlara da bir sorum olacak, bu ses sorun ne tam olarak? Mesela sırt kısmı herhangi bir aşamada kitleyip yaslandığımız da boşluk yapıyor mu? Bu boşluk meselesi önemli benim için, yaslandığımda oynama istemiyorum.
-
-
hocam markus koltuğa ikada 2200tl vermek yerine bunu önermişsin, ama orjinal minderi sanki ince gibi geldi ben 176 boy 91 kgyim. bana uyar mı, oturma yerinin geniş olması rahat ettiriyor, genişlik 65 cm eninden mi oluyor?
-
Razer iskur x itopyada 3000 tl ye inmiş , iskurdan farkı bel desteği birde kolçak ayarı galiba, kullanan deneyimleyen varsa bilgilendirirse sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bu markusta kilitli moddayken arkaya yaslanınca boşluk yapıyor mu? Yoksa tamamen o noktoda kilitleniyor mu bilginiz var mı acaba?
arkaya yaslanınca hareket etmemesi önemli bir konu için, şu anki koltuğum sürekli oynuyor. Sağlam bi koltuk arıyorum benim hareketime göre sürekli oynamayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X