Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (466. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.675
Cevap
541
Favori
1.184.042
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malesef fiyat politikası biraz kötü bende bekliyordum indirim ama baktım olmuyor aldım sonunda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yok mu kardeşinize koltuk önerisi yapacak olan sırtım belim ağrıdı

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt

İmkanın varsa deneyerek al. Hem fiyatta pazarlık yaparsın belki

• Eksi-1 kullanıcısına yanıt

hocam senelerdir yemek masasının koltuğunda oturuyorum bana her koltuk rahat gelir deneyimli kişilerin tavsiyesi lazım ne tarz koltuklarda oturulur neyi tercih etmeliyim vs

• https://m.n11.com/boston-yonetici-koltugu-sderi-siyah-P499053793?magaza=adoremobilya

bunu alabilirsiniz, teşekkür için aldıktan sonra alıntı yapın:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TURKISH-HANDERE T kullanıcısına yanıt

Hocam 185 boy var iyi midir bu sizce yorum falan hicbir sey goremedim

• Xdrive kasırga mı ? İkea Markus mu ? sizce hangisini tercih edersiniz ikiside aynı fiyat

Xdrive göktürk,1453,sancak,fırtına,

calitte sporte srt

msi ch120

adore max office racing combat ve dahasını kullanan biri olarak bana göre en rahatı Adore boston yönetici koltuğu modeli. Adore müşteri hizmetlerini arayın isterseniz, bulunduğunuz yerde deneyebileceğiniz bir mağaza varsa bilgi alın, denerseniz içinize daha çok siner, şüpheleniriz soru işaretleriniz giderilmiş olur.

hocam madem öyle dediniz sipariş geçiyorum :)

faydam olduysa ne mutlu, hayırlı olsun Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

sağ olun hocam deneyimli kişiler xdrive koltuklarından memnun olmadığını söylüyordu o yüzden içime sinmemişti. Sizin koltuğunuz daha mantıklı geldi. Adore Gaming Master Pro Profesyonel Oyuncu koltuğu nasıl acaba

2 sene önce bu koltugun ikinci eli 120 liraydı derisi döküldü diye adorede cok fazla deri dökülme sorunu var

Saatlerce yorulmadan ikea markusta oturabiliyorum. Eskiden saat başı mola verip yatağa uzanmam gerekirdi.

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Link atar misiniz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarık06 kullanıcısına yanıt
    Cok asırı kullananlarin dokuluyormus. Temiz kullananlar sıkıntı yasamamis gordugum kadariyla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten Markus takip ediyorum bende bir türlü internet stoğuna girmedi, müşteri temsilcisine göre 26 şubatta girmesi gerekiyordu. Önümüzdeki hafta da girmezse başka alternatiflere bakacağım artık.

Markus kullanan arkadaşlara da bir sorum olacak, bu ses sorun ne tam olarak? Mesela sırt kısmı herhangi bir aşamada kitleyip yaslandığımız da boşluk yapıyor mu? Bu boşluk meselesi önemli benim için, yaslandığımda oynama istemiyorum.

• Merhaba arkadaşlar,

Son bir senedir koçtaşta satılan jobb modelini kullanmaktayım.

Ben aldığımda fiyatı 600 lira civarlarındaydı ve sunduğu özelliklere göre tam bir f/p ürünüydü ki hala öyle olduğunu düşünüyorum. Hatta kendim hariç 2 arkadaşıma daha aldırdım.

İşim gereği günde ortalama 10 saatten fazla bu sandalyeyi kullanmaktayım. Sırtının file oluşu sayesinde bir kere bile terlediğimi hatırlamıyorum. Filesinin sarkmasından korkmuştum ilk aldığımda lakin 1 senelik yoğun kullanımda hala ilk günkü formunu koruyor.

Önceki mesajlarda arkadaşların kuşkuyla yaklaştığı sert sünger ve bel desteğinin bulunmaması sorunlarına hak vermekle beraber kullandıkça kendimce çözümler üreterek gidermiş bulunmaktayım.

Bel desteği sorununu araba koltukları için satılan bel yastıklarından bir tane alarak file kısmının arkasına yerleştirdim. Bel oyuğuma tam gelecek hizaya denk geldiği için beni çok rahat ettirdi.

Zamanla yumuşaklığını kaybeden sünger sorunu için tanıdık bir döşemeci sayesinde 70 tl fiyat ile geçtiğimiz ay dolgusuyla beraber kumaşını yeniledim ve hatta plastik kolçaklarını da aynı kumaşı kullanarak sünger doldurttum.

Şuanda kendisi ile çok güzel bir birlikteliğimiz var ve sanırım kendisine yapmış olduğum kişiselleştirmeler ile daha da bağlanmış bulunmaktayım :)

Bu da sandalyemin son hali

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Soloist34 kullanıcısına yanıt

hocam markus koltuğa ikada 2200tl vermek yerine bunu önermişsin, ama orjinal minderi sanki ince gibi geldi ben 176 boy 91 kgyim. bana uyar mı, oturma yerinin geniş olması rahat ettiriyor, genişlik 65 cm eninden mi oluyor?

• Razer iskur x itopyada 3000 tl ye inmiş , iskurdan farkı bel desteği birde kolçak ayarı galiba, kullanan deneyimleyen varsa bilgilendirirse sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Temet Nosce kullanıcısına yanıt

Hocam bu markusta kilitli moddayken arkaya yaslanınca boşluk yapıyor mu? Yoksa tamamen o noktoda kilitleniyor mu bilginiz var mı acaba?

arkaya yaslanınca hareket etmemesi önemli bir konu için, şu anki koltuğum sürekli oynuyor. Sağlam bi koltuk arıyorum benim hareketime göre sürekli oynamayacak.

• 
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.