Koltuk gerçekten çok iyi, 2 ay önce almıştım ben de 1600 den, 2200 çok artmış. Bel ağrısından kurtuldum. |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (464. sayfa)

-
-
bürosit shadow hakkında bilgisi olan var mı? sanırım büreositin en kaliteli koltuğu. Herman miller aeron a benziyor.
bir de o özelliklere sahipse :)
bürosit reflex 9 başlıksız, nurus me too başlıksız ve bunun arasında kaldım. bu ayarda başka öneriniz varsa duymak isterim.
teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 16 Şubat 2022; 20:35:7 > -
-
Decofis Lumbar Plus aldım 4 gün kadar önce. Bugün elime ulaştı. Kargo her zamanki gibi rezalet. Kutu patlamış mukavemeti bozulmuştu. Yıldız ayak(metal) 2 noktadan darbe almış. Firma ile görüştüm yenisini göndereceklerini söylediler. Bu konuda oldukça ilgililer. Koltuğa gelince, oldukça rahat ve sessiz. Bel desteği ile ilgili diğer yorumlarda çok oynak olduğundan bahşedilmişti. Söyle bir durum tespit ettim. Bel desteği yatış pozisyonuna göre kendini ayarlıyor. Eğer sabit olursa(elinizle sabit tutup deneyebilirsiniz) koltuğu geri yatırarak oturduğunuzda bel desteği bu defa rahatsız ediyor. Ancak yukarı aşağı açısal oynamalar bunun önüne geçiyor. Şimdilik ilk tespitlerim bunlar. Zaman geçtikçe güncellerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şok markete gelecekmiş alınır mı?
-
Hangi modeli acaba? Sanırım Koçtaşta vardı. Almadan denemek lazım
-
Valla Rampage sitesine girip modellere baktım buna benzettim ama ben de bilmiyorum yazmıyor afişte de göremedim,
-
2 bürosit koltuk arasında kaldım. birisinde ayarlanabilir sırt yüksekliği var , diğer fileli modelde ise ayaralanabilir bel desteği var.
sizce hangisi daha önemli?
-
Ben bayiinde kısa süre denemiştim. Güzel hissettirdi. Satış danışmanı bu ürünü daha çok ihraç ediyoruz demişti. Başlık desteği biraz yalan o yokmuş gibi düşünülebilir. Başın altında kalıyor çünkü. Sitesine baktım, fiyat bence yüksek. Geçen sene bunun yarı fiyatına veriyorlardı galiba. 5-6 bin bandına yakamak makul olur.
Me too ile bunun arasında kalınabilir başlıksız olacaksa. Reflex 9 bir alt segment gibi düşünülebilir. Ben olsam onu bu ikisi ile aynı klasmanda düşünmezdim.
-
O fiyata bulduktan sonra Nurus alır geçilir. Me too çok başarılı bir sandalye. Çoğu firmanın çalışma sandalyesi olarak kullanılır. Markus'tan aşağı değil hiçbir yanı. İleride eskirse de kalan parayla bir sandalye daha alırsınız ileride.
-
Teşekkür ederim hocam, nurus alındı ve beklediğimden iyi çıktı. Tek boyunluk olmasını isterdim artık idare edeceğiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şokdaki rampageyi aldım fiyatına göre oldukça rahat ve konforlu malzeme kaliteside beklentimin üstünde fakat alt mekanizma işlevini yerind getirsede fazla güven vermedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticDesign -- 20 Şubat 2022; 1:17:18 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mouse, klavye vb. donanımda olduğu gibi ofis sandalyesinde de normalde 2. eli tercih etmem ancak çok temiz duruyor. Modele göre fiyatı da çok güzel. Mekanik sıkıntısı yoksa alınır geçilir bence de.
Suni deri olmaması ve file sırt olması da ayrı avantaj. Bende de Adore Techno Manager var (file sırt) ve çok memnunum. Suni deri koltuk kullanan kuzenim, Ankara gibi görece serin bir yerde yaşamasına rağmen çok terlettiğinden bahsetmişti.
Hangisini alırsanız alın, hayırlı olsun.
-
Zio koltuğu satıp bugün IKEA Kartal dan Markus aldım. Zamanında Markus ve Zio arasında kalmıştım, kötü bir tercihmiş.
Markus gayet rahat, mekanizması çok kaliteli. Kurulum esnasında koltuğu sırt yerine monte etmede çok zorlandım. 3 tane kısa vidanın tamamen girmesi için resmen koltuk ile güreştim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kardeşim lise öğrencisi,çalışma masası için orta yollu bişey arıyorum..
bunu gördüm, olumlu olumsuz yorum yapabilecek kimse var mı
-
markusu sanırım 2 yıl önce 1200 e aldım şimdi 2200 olmuş.gayet rahat sandalye önceden çalışırken bel sırt ağrılarım oluyordu şimdi 2 yıldır yok. kurulumunu da kolay yapmıştım ama bazı arkadaşlar zorlanmış
-
İkea Ümraniyede stok var mı acaba bilgisi olan var mıdır?
Zamanında kıyamadık paraya Markus vs için şimdi pahalılaşmış ama sırt bel ağrısı çekeceğime doğru düzgün bir sandalye alayım artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konuda skagen diye aratırsaniz, bir sürü yorum bulabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ota Benga
İkea Ümraniyede stok var mı acaba bilgisi olan var mıdır?
Zamanında kıyamadık paraya Markus vs için şimdi pahalılaşmış ama sırt bel ağrısı çekeceğime doğru düzgün bir sandalye alayım artık.İkea Markus dün sabah Ümraniye kritik stok gösteriyordu. Yüne dün akşam Ümraniye'de stok bitti. Ben dün akşam Kartal mağazadan satın aldım. Önümden bir kişi daha aldı. Kasada ki hanım efendi bu koltuğun neden bu kadar sattığını falan sordu. Ben aldıktan sonra 2 tane kalmıştı sonra siteden baktım artık Kartal'da kritik stokdu. 22 Şubat sabahı itibariyle stok yenilemişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tug4Ra -- 22 Şubat 2022; 9:43:14 >
-
Ya bu markus sizde de arkaya yaslanırken takır tukur ses çıkarıyor mu? Geçmiş yorumlarda birinin daha şikayet ettiğini görmüştüm. Alttaki mekanizmayla uğraştım, değişen birşey olmadı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X