Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (467. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.675
Cevap
541
Favori
1.183.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fırsat: Aerocool ADMIRALBR, Profesyonel Oyun Sandalyesi, Dolgulu Yastık, Air Tech, Kırmızı, Large
    amazon
    Fırsat: Aerocool ADMIRALBR, Profesyonel Oyun Sandalyesi, Dolgulu Yastık, Air Tech, Kırmızı, Large
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09B1FG48J/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_dl_1CMECJR6VXY26PQEMVZ5

7 tane kaldı ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• FoxyDogy kullanıcısına yanıt

Kilitli modda iken 0.50mm gibi bir bosluk oluyor.

• Temet Nosce kullanıcısına yanıt

Peki ne derece rahatsız ediyor, uzun kullanımda rahatsız ediyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben hic rahatsiz olmadim, hatta gun icerinde farkinda bile olmuyorum

Onu istediğin gibi sıkılaştırabiliyorsun istersen hiç hareket etmez, istersen seni tüm gücüyle ileriye iter.

• xacal kullanıcısına yanıt

Hocam ben o sıkmayı değil istediğim pozisyonda kilitlemeyi sormuştum, artık her koltukta var zaten.

günlerdir internet stoğuna girmesini bekliyorum, müşteri hizmetleri 26 şubatta girmesi gerekiyordu, önümüzdeki günlerde girer falan diyor da beklemedeyim bakalım, umarım kaçırmadan alırım.

ben iki aydır takipteyim neredeyse, online'a girmiyor. neden mağazadan gidip almıyorsun? araç yoksa oradan ödemeyi yapıp evine kargolattırabiliyorsun +110 tl falan vererek. ikea kartın varsa 6 taksit yapabiliyorsun aklında bulunsun

• xacal kullanıcısına yanıt

Hocam zonguldaktayım, gitmem çok zor, ama belki bir cumartesi günü gidip yapabilirim öyle bir şey.

Acaba kendimi güvenceye almak adına, mağazadan teslim al seçeneğini işaretleyip, sonra telefonla arayıp paketlettirip kargollatırabilir miyim? Bunu yarın sorayım müşteri temsilcisine.

Müşteri temsilcisini ilk 23 şubatta aradım ve 26 şubatta gireceğini söyledi, bugün tekrar aradığımda girmesi gerekiyordu, önümüzdeki hafta girecektir muhtemelen dedi.

• Adore Manager Techno File Bu koltuk hakkında bilgisi olan var mı? Markus olmazsa bunu almayı düşünüyorum

Size çıkacak kargo bedeli de çok yüksek olur o zaman

adore boston koltuk yerine bunu mu alsam acaba

• TURKISH-HANDERE T kullanıcısına yanıt

hocam attığınız koltuk terletme yapar mı

sizce Manager Techno File Sırtlı Yönetici Koltuğu bunu mu alayım yoksa sizinkisini mi

• sonuçta deri hocam,hava kanalları var gerçi oradan bi artısı var ama ben diğer tüm koltuklarımdada yazın çarşaf sererek kullanıyordum.manager techno file denemedim yorum yapamıyorum.adoreyi arayıp bulunduğunuz yerde en yakın nerede var bi bayiden deneyin derim.ben çok memnunum.bi daha alsam bunu alırım yine

• Fırsat: Aerocool ADMIRALBR, Profesyonel Oyun Sandalyesi, Dolgulu Yastık, Air Tech, Kırmızı, Large
    amazon
    Fırsat: Aerocool ADMIRALBR, Profesyonel Oyun Sandalyesi, Dolgulu Yastık, Air Tech, Kırmızı, Large
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09B1FG48J/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_dl_NQVWXKHPKM8J2BEV81V8?_encoding=UTF8&psc=1

Fikriniz var mı arkadaşlar?

verdim siparişi hocam teşekkürler yardımlarınız için

selamlar, bel desteği olmaması sorun yaratıyor mu?

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt

Var mi bilgizi olan tavsiye eden arkadaşlar

• krcc kullanıcısına yanıt

adore boston koltuk aldım bekliyorum hocam

• daquied kullanıcısına yanıt

Peki bunla bilgizi olan var mi hocam buda iyi gbi sanki

• krcc kullanıcısına yanıt
    Aldım geldi kurdum

amazon
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09B1FG48J/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_dl_3YA1WQP83YXNZ84Z7M3E?_encoding=UTF8&psc=1

İş yerindeyim çok yoğunum yazamıyorum. Rampage throne KLR 44 olması lazım bendeki. Ondan daha rahat ve hareket alanı daha iyi sıkmıyor ve daha sağlam. Tavsiye ederim. Geniş inceleme tecrübemi gece işten gelince yazacağım. Geceye kadar fiyat artar mı bilmiyorum. Yoğunum dönüş / inceleme yazamayacağım.

• 
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.