Markus ve Jarvfjallet hiçbir şekilde bulunamayacak gibi duruyor. Her gün siteye bakıyorum bütün mağazalarda stokları sıfır durumda. İkisini de beğeniyorum ama yakında umudu kesip başka ürünlere yöneleceğim. Matchspel koltuğunu ise çok beğenmedim ama o da yok stoklarda. Olsa onu da tercih edebilirim. Gruppspel görmedim denemedim, ona yorum yapamıyorum. Utespelare bence rahat bir koltuk ama kolçaklar alçak ve ayarlanamıyor, deri olması da dezavantaj. Stoğu var Bayrampaşa'da. Langflajj yine beğenmediğim bir ürün. İkea uzun olan koltuklar haftaya gelir diyor sürekli, ama gelmiyor. |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (462. sayfa)

-
-
Koltukta dik oturan birisiyim. Sırt kısmı 90 derece olup yaslanınca arkaya esnemeyecek bir koltuk tavsiyesi arıyorum. Pek çok koltukta hafif arkaya eğik duruyor ve bu benim için rahat değil.
Kumaş olması lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bende birkaç haftadır forumistanbul şubesi için internetten bakıyorum alarmda kurdum. Geçen hafta geliceğini söylemişlerdi ama ses cıkmadı
Umarım alabiliriz 64 baya iyi bir rakam. İnş iyide çıkar
. 10-11 saat oturan birisiyim. Rahat ve sağlam bir koltuğa ihtiyacım var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 11 Şubat 2022; 12:26:41 > -
Decofis'in Lumbar Plus'ını alıp memnun kalan var mı? Uzun süredir takip ediyorum bu ürünü ancak doğru düzgün yorum bulamadığım için alamadım. Konudaki yorumlara baktım da alanlar hep "geldi, deneyip yazacağım" diye yazmışlar ancak sonradan cevap yazmamışlar ürün ile ilgili. Alan varsa bu ürün hakkında yorumlarını iletirse sevinirim.
-
Bu konuyu ben de merak ediyorum.
-
-
Ümraniye stokları yenilenmiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürün güzel gözüküyor, baş desteği yok ama iş görür. Yer neresi gelip deneyebilir miyiz?
Ümraniye'ye geldi, foruma gelmesini beklemeden git evine nakliye ettir (109 TL)
3 kere ikea’ya gidiyorum gruppspel’i almaya ama orada görüp oturunca hep vazgeçiyorum. Bi eksiklik, içime sinmeyen bir durum var ama ne olduğunu bilmiyorum, o yüzden almaktan vazgeçip dönüyorum. Heralde içten içe markus’u bekliyorum, onu denemeden almak istemiyorum. Stoğa girse de alsak..
Hawk alayım diyorum ama oturma alanın genişliği önemli benim için mabat büyük olduğundan, o yüzden denemeden almak riskli bir durum.
Ayrıca indirim yaptık ayağına 1 hafta önceden daha pahalı olması da soğuttu açıkçası.
Hangileri geldi Ümraniye'ye?
-
-
Dostum, spesifik model vermediğim için özür dilerim, aceleyle yazmıştım yetişen gidip alsın diye. Son mesajlarda hep Markus konuşulduğu için ve ben de sadece Markus hakkında yazdığım için öyle bir cevap yazmıştım. Markus stokları yenilendi yani kısacası :)
-
Bu ürünün fiyatı 3 bin TL civarındaydı sanırsam. Geçenlerde Decofis'in giriş seviye bir koltuğunu CarrefourSA'dan 330 TL civarında bir ücrete indirimden aldım. Ürünün asıl fiyatı +750 TL 'ydi. Malzeme kalitesi beklediğimden iyiydi, 350 TL'lik bir sandalye gibi değildi. Demek ki üst modeli almış olsak bile çok bir fark olmayacaktı. Teşekkürler bilgilendirme için.
gittigidiyor
Decofis Polo Fileli Çalışma Koltuğu (Yeni) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/ev-bahce/decofis-polo-fileli-calisma-koltugu-yeni_pdp_767366946?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=491039513952&utm_term=115049235326&ga_prodid=767366946&ga_merchantid=544344741&sc_gcsp=gg&gclid=Cj0KCQiA0p2QBhDvARIsAACSOOPdiGVdIYps9iiOfNgwx1c3aPP9pxYTYtWH5bBAmNfPhdRPDBF0DQQaAnUKEALw_wcB
-
Yarın gideceğim bakmaya, umarım stoklar bitmemiş olur :)
-
Teşekkürler bilgilendirme için.
İkea'dan kapabilirsem oradan kapacağım. İkea seçenekleri dışında bu durumda sadece Adore Manager Techno seçeneğim var. Ki onu da hiç bilmiyorum görmedim denemedim.
-
plastik sırtlara güvenemediğimden bürosit file 9 un metal iskeletlisini aldım. Evladiyelik gibi sağlam hissettiriyor. gayet rahat. koltuk alanı da bağdaş kurmama yetiyor. (iri yapılılar icin yetmeyebilir) Kolçaklar ise işlevsiz kalmış ne yazık ki.
Genel olarak memnunum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 2.2'ye almıştım. Ben aldıktan sonra 1.9'a düştü. Stok az olunca fiyatı yükseltiyorlar, stok gelince indirim yaptık imajı vermeye çalışıyorlar.
akakce.com
Decofis Lumbar Plus Fileli Yönetici Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/yonetici-koltugu/en-ucuz-decofis-lumbar-plus-fileli-fiyati,1033753202.html -
Sabah erken saatte gitmenizi öneririm, sonucu bize bildirirsiniz. Giris yaptiktan sonra sola dönüp direkt restaurantlarin oraya çıkın 33. Koridorda c bölmesinde göreceksiniz. Ikea aile kartı olanlara 9 taksit var.
Selamlar tekrardan.
Aldım bugün 2 adet markus, biri bana diğeri eşime. Birkaç tane daha vardı ben baktığımda. Ama çok yoğun bir alım vardı onu farkettim. Akşama kalmaz gibi.
Jarvjallet reyonda stokta gibi gözüküyor ama o bitmişti. Güncellememişler veya stok hatası.
Bir de Trotten aldım, yüksekliği manuel çevirilerek ayarlanabilir masa iskeleti. Tablası yoktu. Tabla olmadığı için showrooma da çıkartmıyorlar. Denemeden aldım, yorumlar iyiydi genel olarak. Evdeki mevcut ikeanın tablasını kullanmayı düşünüyorum. Stok yok diyebilirler ama iskeleti satılıyor tüm mağazalarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cicihost -- 13 Şubat 2022; 13:55:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X