Ne yaptın hocam geldi mi koltuk ? Arada sanki stok giriyorlar trust ürünlere. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (457. sayfa)

-
-
Ben markus kadar beli saran bir koltukla karşılaşmadım daha. İsterseniz iade edin ama alternatif bulmadan etmeyin derim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sökemedim zaten. Video izleyerek amortisörü tekerlekten ayırdım ama asıl amortisör olan kısım minderin altında kaldı. Onun içinde alet edevat lazım. Bende geri taktım tekrar. Aklımda kolçalsız jarvfjallet veya matchspel vardı ama artık kırılana kadar markusçuyuz😂
Bel desteği çok sert geldi. Alttan fermuarı açıp bel desteğinin orayı hafifletiyim dedim, fermuar çok dandik sanırım sıkışıp kaldı tekrar kapattım sonra. Orayıda açma fikride çıktı aklımdan.
Böyle kullanıp alışmaya çalışıcaz. Stoklara girince ikea bortberg bel yastığı alıpta denerim. Belki öyle daha güzel olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 2200 gibi bir fiyata kumaş olanını aldım. Kalitesi ve kullanışlılığı fiyatına göre gayet iyi. Bozulan bir kısmı olursa direk değişim yapıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geldi ve kurdum ama kullanmadim pek şu sıralar hep kütüphanedeydim.
İlk izlenim olarak ucuz bir koltuk hissiyatı verdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım, geldi mi yolluyorlar mı diye sorayım dedim, ikinci lazım oldu arada bakıyorum stok giriyorlar mı diye gelirse haber edeceğim arkadaşa.
Ucuz ürün zaten ama 700 liralık Türksitlerden iyidir yine de. Şaşırtıcı tarafı rahatlığı oldu benim için, bu fiyata bu rahatlığı beklemezdim o yüzden beğendim
ama arkaya yaslanmada bir gün gidecek gibi geliyor içimden. Bir de sırt alt birleşim yerindeki kumaş arkaya yatınca gıcırdıyor, bakalım ne kadar dayanacak.
asbir mobilya 'nın yerine gideyim dedim, kağıthane 'de, ama adreste bulamadım (mayıs sokak).
şöyle uygun fiyatlı ama yerinde test edebileceğimiz nereler var ? aklıma gelenler koçtaş, carrefour.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Seneye ilkokula başlayacak çocuğum için sandalye/koltuk bakıyorum. Kendim Adore Techno Manager kullanıyorum ve memnunum ama çocuk için ne almak lazım? Kendimdeki gibi bir şey çok mu büyük gelir? Deneyimli anne-babalar, ne dersiniz?
-
Hocam ben tekerlekli sandalye aldım hata etmişim çocuk sabit durmuyor yazı yazarken ders çalışırken dönerek oynuyor:) Yemek masası sandalyesi ile değiştim rahat ettim.Şuan bence klasik öğretmen sandalyeleri bana göre yeterli olur.Ama tabi bende xdrive var onun oturma yeri rahatlığı bu sandalyelerde yok, keşke minder kısmı bu şekilde rahat olan bir klasik model olsada bende almayı düşünürüm.
-
Benim oğlan da bazen benim sandalyeye oturup oynuyor, o sebepten dediğiniz bizde de gerçekleşebilir hocam. Klasik öğretmen sandalyesi derken, nasıl bir şey, link paylaşır mısınız?
-
-
Teşekkürler hocam. Bilgisayar masasında kolçaksız ürün düşünemiyorum, şu an kolçaklı koltuktan yazıyorum ama çalışma masası için, paylaştığınız çok ürün mantıklı gibi.
-
Malesef alışamadım. Zor bela söktüm koltuğu. Sıkıntılı olan yerleri amortisörü minderin oradan çıkarmaktı. Bildiğin çekiçle vuruyorsun. Tabi hasar vermeden vurdum zor bela çıkarttım. İade için götürdüm kutunun içine bile bakmadılar. Direk kartıma paramı yükledi, iadeyi tamamladık. Tekrar koltuklara bakmaya gittiğimde ise oradaki markusun bel desteği gerçekten yumuşak. Bendeki o kadar sert ki resmen belimin içine giriyordu. Jarvfjalleti tekrar denedim ve arkasında harici bel destekli modelleri sevmediğimi anladım. Langfjal gerçekten hoşuma gitti. Birde matchspel var.
İkisininde eksi yönleri var. Matchspel arkadaki file dayanıksız geldi arkada duran demire değiyor gibi oluyor. Uzun süre sonra demire değer diye korktum. Minderi suni deri çok iyi değil biraz terletir insanı ve zamanla soyulmaya başlar. Kolçakları güzel. Marcus masanın altına girmiyordu. Bu çok rahat girer.
Langfjal eksileri ise arkaya yatırınca kitlenmemesi, kolçak olmaması vs vs ama diğerinden çok daha dayanıklı olur diye tahmin ediyorum.
Bu arada odası küçük olan arkadaşlar için markus çok önermiyorum. Hele birde masanın altına girmiyorsa ortada hacı yatmaz gibi duruyor. Bunuda hesaba katın.
-
Rahat bir bilgisayar koltuğu bakıyorum. Önce gamer marka ikinci el bir ürüne baktımda kırılır vs kalite sorunu yaşar çöpe gider diye vazgeçtim.
Prime markasına baktım ama forum yorumlarını okuduğum zaman fake yorum, olumsuz eleştirilerin silinmesi teknik destek sorunları okudum soğudum hoşuma gitmedi.
Hawk gaming chair araştırır iken denk geldim. Dayanıklı metal ayak bel desteği 3d koçak ürün iyi satış sonrası iyi incelemeler olumlu fab v4 2200 Tl baktığım versiyon,
Fiyat bandı yüksek geliyor. Kasım ayı sonlarında dolar 12-13 bandında idi 1600Tl ye satış vardı. Şu an 13.80 fiyatları 2200Tl için fazla değil mi? Düşünen var mı bu modeli 2000 tl altına gerçekten dayanıklı rahat bir koltuk bulmak hayal mi oldu?
Hocam selamlar,
Ben de aynı durumdayım. Maalesef Aralık ayındaki fırsatları kaçırmışız gibi gözüküyor.
Şu an öne çıkardığım markus ve Hawks fab v5 var benim de. Markus'un kolçakları ayarlanabilir olsa direkt onu tercih ederdim heralde. Fakat genelde bağdaş kurduğum için ve masanın altına giremeyeceği için beklemedeyim.
Hawks için belirttiğiniz gibi yorumlar iyi, fakat kullanan bir yakınım vs gibi referans bulamadığım için bu fiyatta emin olamadım.
Şu an ki sandalyem idare ettiği için ay sonuna kadar kampanya vs bekleyeceğim :) Umarım güzel fırsat yakalarız.
-
Seduna thunder pro kullanıyordum şiddetli bel ağrısı yaptı o nedenle imkanlar el verince ikea markusa geçtim kumaş modeline. 8 saattir kullanıyorum şimdilik daha konforlu ve ağrısız gibi geldi, 15-20 gün sonra editlerim
-
Bu konuda genelde gaming koltuklar paylaşılıyor ama yinede paylaşayım dedim, ben evde çocuklar için koltuk ararken carrefourda bu modeli buldum ortalama 800-1000 tl arası fiyatı var, 309 tl+14 tl kargoya aldım umarım sorunsuz gelir, almayı düşünenler için fiyat çok uygun.
www.carrefoursa.com
Polo Fileli Çalışma Koltuğu #30346824 | CarrefourSAhttps://www.carrefoursa.com/polo-fileli-calisma-koltugu-p-30346824
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bunlar zaten seri üretim malı bildiğin fason dikkatli otur, kilo varsa arkaya dayandığın an bir çatırdama duyman içten bile değil. O fiyatlar çok abartı attığın fiyat fena değil denenebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam çocuklar için yeter diye düşünüyorum, umarım dediğiniz şekilde bir sorunla karşılaşmayız.
Hawk i bekle hocam, benim siparişim gelsin inceleme atıcam buraya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X