Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.674
Cevap
541
Favori
1.183.669
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt

Merakla bekliyorum hocam :)

Bugün farklı mecralarda da yorumlara baktım, herkes olumlu gibi. Arkadaşın belirttiği gibi indirim yapsalar süper olacak :)

• https://www.reddit.com/r/IKEA/comments/hur6f0/millberget_forward_tilt_problem/

https://www.reddit.com/r/IKEA/comments/h86ifn/millberget_office_chair_feels_like_its_tilting/

https://www.reddit.com/r/IKEA/comments/olfy2h/renberget_office_chair/

www.sikayetvar.com
    IKEA Millberget Rahatsızlığı
    https://www.sikayetvar.com/ikea/ikea-millberget-rahatsizligi

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Millberget ve flintan ı uzun süre denedim, bunlara para verilmez(Yeni modelleri için yazdıklarım) Flintan ın bel desteği sert plastikten ve konumu yanlıs. Millberget ise öne eğik duruyor, koltukta durmaya calıstıkca sırtınızda baskı hissediyorsunuz. Yere çömelip otururken bu ikisindeki kadar rahatsız olmuyorum. Renberger alacaksanız mutlaka önceden deneyin, onun da millberget gibi öne eğik olduğunu yazanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 16 Ocak 2022; 21:55:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar. Bana hesapli bir sandalye lazım. Çok fazla pc basinda oturmayacağım. Oyun vs oynamiyorum. Aksam eve gelince pc basinda biraz oturmak icin dusunuyorum. İkea LOBERGET/BLYSKAR denedim biraz. Ucuz ve fiyatina gore alt bolum ve tekerler kalitesini begendim. Buyuk ihtimalle İkea dusunuyorum. Ne tavsiye edersiniz.

• zkssharky Z kullanıcısına yanıt

Hawk indirim yerine bindirim yapmış :)

Artık listemden tamamen çıktı zaten çok fiyat arttırdığı için sinir olmuştum, arttırmaya devam ediyor.

• Dostlar hawk fab v5 geldi. 2200e aldım.

Teslim süreci uzun, kargoya vermeleri 1 hafta sürdü ama ups kargo 1 günde getirdi bu yönden iyi ve eve kadar çıkartıyor anlaşma yapmışlar. Kargonun paketlenmesi ne çok kaliteli ne kalitesiz. Önemli parçalar baloncukla vs sarılmış bir sorun yoktu. Bakım seti yollamışlar içinde fiber bez, sprey ve belirli parçalar için yağ var, gelirken yağ akmış biraz.

Kuruluma gelirsek aslında çok kolay olabilirmiş ama oturma ve sırt kısmını birbirine monte etmek aşırı zor, vidalar kısa olduğu için deliklere denk getirmek işkence. Yani bu kısım kolay olsa 20 dakikada kurulur ama uğraştırdığı için 1 saati geçti sanırım kurarken. Ayrıca ürün hayvan gibi ağır.

Kalitesini ben beğendim, sadece tekerler plastik bu yönü kötü gibi, üst modellerde alaşım farklı bir madde kullanılıyormuş. Genişliği bana göre iyi, 110 kilo 184 boyum var bir sıkıntı yaşamadım.
    Başka koltuk geçmişim olmadığı için kıyaslama yapamıyorum ama mağazalarda denk geldiğim deri oyuncu koltuklarına göre daha rahat ettim ben. Kumaşını da kaliteli buldum.
    F/P olarka da çok yorum yapamayacağım, fiyat algım son 6 ayda şaştı biraz toparlanması gerek ama gelen ürün için de "buna da 2k para verdik cok ucuz malmış vs" diyemem genel olarak tok ve kaliteli geldi bana.

Olumsuz bir durum yaşarsam yazarım.

• Merhaba evde çalışma için sandalye arayışındayım. Ikea Markus ile Matchspel'in stok durumu güncellenmiş. Deneme şansı bulanlardan matchspel deneyimi nasıl acaba günde 7-8 saat oturmaya uygun ergonomide mi ikisi arasında kararsız kaldım. Yine 2200 e kadar öneri varsa çok memnun olurum, malum fiyatlar her gün daha da artıyor önerilere göre hemen almayı düşünüyorum.

Teşekkürler hocam,

Ben de sipariş geçtim, 10 gün bekleyeceğiz gibi:)

Ikeada denedim sandalyeleri içime sinmedi açıkçası.

• "Seduna Blade Mood Fab Antrasit" modeli hakkında yorumu olan var mı arkadaşlar?

1800 TL bandında pek de bir şey kalmamış gibi, kumaş koltuk tavsiyesi olan varsa inceleyeceğim.

Boy 195, kilo 85.

• Arkadaşlar Merhaba;

Bürosit resmi satış sitesi https://www.burositonline.com 'da tüm ürünlerde geçerli %5 indirim kodunu aşağıya yazıyorum. Belki işine yarayan olur.

burosit05

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabribir -- 19 Ocak 2022; 7:37:2 >
  • Laedrı L kullanıcısına yanıt

Bence kendiniz deneyin. Kimisine güzel, rahat gelen size gelmeyebilir.

mesela çoğu kişi jarvfjallet’ı beğenirken ben sevmedim, rahat edemedim denediğimde.

Hocam nereden aldın ? Galiba 200 lira daha zam gelmiş...

Şok a da rampage koltuk gelmiş , 1600 TL

• isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt

Sitesinden 2.5 hafta önce almıştım

• Merhaba arkadaşlar, fiyat çok uygun geldi. Bu koltuk ile ilgili deneyimi olan var mı? 1299tl

• oyuncu koltuğu satanlar hepsiburadada falan fiyatları yükselttiler hep alacaktım vazgeçtim öyle 100-200 değil acayip artırdılar geçen haftaya göre. heralde 15 tatil diye pahalıdan satmaya çalışıyorlar insanlara.

• freedomfighter kullanıcısına yanıt

Dolar 18₺'ye fırlamadan önce 1500-1700₺ satılan koltuklar (indirimle 1300 civarına düşüyordu) şuan 2800-3000₺ civarı. He hadi dolar düştü kur sabitlenmeye çalışıldı bir şekilde. 2 ay olacak indirim vs yok. Üstüne indirim kampanyaları gösteriyorlar %5-%10 gibi o zaman daha da fiyatları arttırıyorlar.

• Mr.ED kullanıcısına yanıt

Evet malesef... ki öyle bir dolar yükselişi de yok. Geçen hafta pazartesi günüyle bugün arasında neredeyse 1000 lira fark var iki marka koltuklarında.

• 2017 yılında Xdrive Anka serisi oyuncu koltuğu almıştım, kesinlikle tavsiye etmiyorum. Şansıma bugün ortadan kırıldı lastik gibi öne arkaya eğiliyor. Ikea ya gidip Markus almayı düşünüyorum 10 yıl garanti çok cezbediyor. Bunun dışında önerisi olan olur mu?

https://www.adoremobilya.com/t-relax-file-yonetici-ve-calisma-koltugu-siyah

Şunu gördüm ama kullanmış olan var mı acaba?

• Stomepol kullanıcısına yanıt

hocam koltugun şekline aldanmayın attıgınız koltuk full plastik gibi.

gruppspel

markus

jarvfjallet

bu 3 koltuktan birini tercih etmenizi öneririm.

• 
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.