< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (455. sayfa)

-
-
Tamamdır haber ederim. Benim bundan 2 tane alma planım vardı daha almadım daha uygun denk gelir mi yada 4 alır mıyım bakıyorum.
www.itopya.com
WD 2TB Blue 256MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk| ITOPYA.COMhttps://www.itopya.com/wd-2tb-blue-256mb-7200rpm-35-sata-30-harddisk_u14910
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun hocam, ilk siparişi ben geçtim; iptal ettiler benimkini. En azından size gelmiş.
-
Benimki de geldi bugün. Az önce montajını yaptım. Fiyatına bakınca oldukça beğendim diyebilirim.
Tşk ediyorum.daha güzelleri size nasıp olsun umarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla hocam sadece 2 hafta önce 1000 lira olan bugün 1500, 1500 olan bugün 2200. Elim gitmiyor bu paraları vermeye.
-
Güle güle kullan hocam beğendiğine sevindim. Arkaya yaslanması güzel ama alışmadığım için devrilir mi diye endişeleniyorum bazen.
Bir de koltuğun tam tepe kısmı kafamın ortasına geliyor , ya boyun yada kafa arkasına güzel bir yastık iyi olacak gibi duruyor.
Aynen haklısınız bende bir an rast geldim yoksa çoktandır takip.ediyordum
Var mı kampanya arkadaşlar 2 tane lazım maalesef.
-
Arkadaşlar size sandalye alamama serüvenimi anlatıcam ve tavsiye istiyorum.
Yıllardık yemek masası sandalyesi ve 100 liralık tekerlekli sandalyede oturdum. Artık yeter dedim ve yeni bir sandalye almak için arayışa girdim.
Hawk koltuklarının yeri benim evimin burada 5 dakika mesafede. İlk bu koltuğu denemeye gittim. Fiyat olarak 1900 e bırakıyordu. Koltuk çok hoşuma gitmedi, bel yastığı garibime gitti. Yıllardır yemek masası sandalyesinde oturmuşum. Çok alışamadım koltuğa ama yinede alıp kullanılır. O sıra markus fiyatı 1800 liraydı birde onu deniyeyim dedim.
Ertesi gün gidip ikea sandalyelerini denedim.
İlk olarak markus gayet güzel rahat bir sandalye. Benim gördüğüm kötü yanı olarak kolçakların yüksek oluşu ve bel yastığının sabit olması. Bel desteği çok rahatsız etmedi ama alışkın değiliz yinede. Kolçaklar biraz daha aşağıda olsa çok güzel okucakmış. Minderi rahat, sırt kısmı rahat gayet güzel bir sandalye stokta olsa alıcaktım. Şuanda hala girmedi onu bekliyorum ama bıktırdı artık ve fiyatı 2200 oldu.
İkinci olarak jarvfjallet kolçaksız versiyonuna baktım. Minderi deri ve biraz sert. Bel desteğide biraz sert. Aslında ben bunda rahat ettim stoktada var ama o kadar kötü yorum okudum ki alınca pişman olacakmışım gibi geliyor. Ayrıca fiyatı 2200 ve kolçağı yok. Bu kadar para verdikten sonra kolçak olmamasıda beni üzer.
Üçüncü olarak matchspel inceledim. Minderi jarvfjallet ile aynı sanırım. Genel olarak rahat bir sandalye ama markus gibi yayılarak oturamadım. Minderi biraz daha uzun olsa ve deri olmasa dayanıklılığına bakmadan kesin alırdım. Bel desteği fileli harici bir bel desteği yok bu hoşuma gitti. Ama markus varken aynı paraları buna vermek istemem.
Flintan ise fiyatını hak etmeyen sabit bel desteği olan bir sandalye. Belki benim boyumdandır bel desteği çok yukarıda kaldı ve çok sert. Sırt kısmına filan geliyor. Boyum 177.
Millberget benim hoşuma gitti ama full deri olması can sıkıcı. Minderin kenarları biraz sert geldi. Bel desteği yok ama yinede 1350 liraya alınabilir ben rahat ettim bu koltukta. Koltuk arkaya yatınca kitleme özelliği olsaydı belkide bundan alırdım. Artık bakmaya bıktım çünkü bi tane aliyim gitsin kafasındayım.
Langfjall ı reddit te o kadar çok övdüler ki tamam benim koltuğum bu dedim. Harici bel desteği olmaması hoşuma gitti. Belki boyun desteği yok ama idare ederim dedim. Gidip deneyince ise koltuğu biraz sert buldum. Sırt olarak rahat ettim. Düz oturuşlar için ideal. Bel ağrıtıcak bi olayı yok ama 2 bin lirada verilmez abi buna insanın zoruna gidiyor gerçekten. Sandalyeyi yatırınca kitlenmiyor bile.
Baktıklarım arasında en çok parasını hak eden markus gibi geldi. Şuanda onun stoğunu bekliyorum ama hala gelmedi. Markusu yakalayamassan ya hawk yada millberget alıcam.
2 bin liraya kadar markus tarzında bi sandalye tavsiyesi olan varsa söyleyebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Elim zor gitti ama yapacak bir şey yok. Bunu aldım.
-
Fiyatı ne olmuş ya yazık walla cuma kampanyasında 1.200₺ gelmişti. Hayırlı olsun ben memnunum.
Dolar düştü fiyatlar düşer diye bekliyorum 2 haftadır ama yok, düşen olmadı hiç. Şimdi dolar da yukarı çıkıyor. Yeter artık dedim, altımdaki koltuk öldü gömülmeyi bekliyor. Umarım bu dekofis uzun seneler işimi görür.
-
İlk bu koltuk arama işine başladığımda 699 a satılan dandik bir marka 1700 olmuş maşallah. Güya dolar düştü.
-
Tam olarak beni anlatan bir post.
Markus'u gidip IKEA'da denediğimde Stokta Var olarak görünüyordu. Eve geçeyim sipariş veririm dedim. Eve geldim stokta kalmamış. Yaklaşık 1.5 aydırda ortada stok yok... Ne alacağıma da karar veremedim hala konforsuz şekilde oturarak bütün günü geçiriyorum.
-
-
Merhaba yorumlarınız için teşekkürler memnun kalmadıysanız iade edin ucuz bir ürün değil sonuçta.14 gün iade süresini doldurmadan firmaya talep oluşturabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 5 Ocak 2022; 1:2:55 > -
Şunu alıyorum beyler gemileri yaktım
www.hawkchair.com
Fab v5 Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğuhttps://www.hawkchair.com/urun/fab-v5-kumas-oyuncu-koltugu
-
Yorumlarını bekliyoruz hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X