Bu hawk koltukların fiyatı ne kadar yükselmiş ya? Sanki geçen ay 1800 civarı değil miydi? |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (456. sayfa)

-
-
Ikea zam yapmış😔
https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/10507584/gruppspel-oyuncu-sandalyesi.aspx
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben koltuğu yatırıp ayakları yatağa atmaya alışmıştım. Ofis koltuğu normal olarak dik oturmak için ideal, benim gibi yatıp oynamak için ideal değilmiş. Valla ne diyim ben de pişman oldum. Kutuyu falan da attım hep.
-
Hawkchair ve ikea gruppspel arasında kaldım. Kullanan veya tecrübe eden var mı sandalyeleri acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkeadakini denemedim ama kesinlikle ikea derim.
Benim şehrimdeki ikea’da stok var gözüküyor, gitsem acaba teşhir var mıdır orada, deneyebiliyor muyuz?
Bu dönemde fiyat/performans ürünleri neler var ? Bilgisayar oynamıyorum ve genel itibariyle tüm gün ofisteyim ama evde bazen akademik çalışmalar için bilgisayar ve çalışma masası başında oluyorum. Ev için rahat bir koltuk/sandalyem olursa memnun olurum.
-
Arkadaşlar ben Zio kullanıyorum. Fiyatına göre bence gayet kullanışlı ve komforlu. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.
-
ikea jarvfjallet kullanıyorum. Aynı koltuk değiller biliyorum fakat;
Gidip iyice bir deneyin denemeden almayın. uzun süre oturacağınızı var sayarak deneyin.
havk nasıldır bilmiyorum fakat geçen yılın aynı dönemine göre fiyatını 2 ye katlamış yeni tasarımlara da 3 katı fiyat koymuş.
dolayısıyla bunlar haricinde ben de Zio ya da bakmanızı tavsiye ederim. Jarvf. almasaydım ve sandalye alacak olsaydım tercihim bu yönde olurdu.
ayrıca bu süreçte yapay deri ürünlerden uzak durmanızı tavsiye ediyorum. kumaş her zaman daha kullanışlı ve uzun ömürlü olacaktır.
-
Hocam zio sanırım hawklara göre biraz daha pahalı ama genel kalitesi nasıldır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün akşam ikea’da gittim. Bahsettiğim koltuğu denedim ve rahattı oturma yeri baya geniş olduğu için rahat ettim. Çünkü kaba etim ve belim biraz büyük olduğu için bazı koltuklarda(rampage kl40 throne) kenardaki kavrayan yerler rahat ettirmiyordu. :D
eksi olarak arkaya yatması sabitlenmemesi, arkaya yaşlanınca biraz ağırlığımı verince yatıyor. eğer sabitleme olsaydı kesin olarak alacaktım.
jarvf’ı da denedim ama bana hitap etmedi o. Sanırım bel desteğinden dolayı.
Bahsettiğiniz ikea koltuk gruppspel mi acaba eğer o koltuktan bahsediyorsanız kilitlenebiliyor.
Evet hocam gruppspel ben bakındım ama bulamadım. Direkt almama sebebim oydu. Nerden, nasıl kilitleniyor? Olmadı bugün tekrar giderim, tekrar deneyip alırım. :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 7 Ocak 2022; 13:40:45 >
Youtube da videosu var kolu dışa çekince yatıyor içe itince sabitliyor ama kaç noktada bilmiyorum onu deneyip bakarsınız artık :)
İstanbul Bayrampaşa mağazasında stok var arkadaşlar Markus için. 7 8 tane kumaş vardı bir o kadar da deri olandan var. Ben kumaş aldım deri çabuk deforme olur diye. Bilgisi olsun herkesin. Almak isteyen acele etsin sonra kalmıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende 1-2 saat önce aldım. Kurdum, şuan üstünde oturuyorum. Gayet güzel sandalye. Bel yastığı biraz sert geldi ama sıkıntı değil. Belki zamanla yumuşar mağazadakiler daha yumuşak gibiydi. Yada alışırız. Bu saatten sonra bi daha sandalye aramak istemiyorum.
Sandalye almak isteyenlerede tavsiye ederim.
@first9 ne yaptınız aldınız mı alınca resim ve incelemenizi bekliyorum.
Bi yüzümüz gülmedi. Bel desteği sert geldi. Kafama o kadar çok takıldı ki duran yerde belim ağrıyor😂 Bunu paketleyip geri götürsem anında iadesini yaparlar dimi.
Yok hocam almadım. Ikea çok uzak ve terste, birde iş çıkış saati olduğu için trafik oluyor. Üşendim kısacası. :D
Bu ürün yaramaz mı sizce ?
Biraz daha güzel görünen model ise;
Tabi bu fiyata çıkmayı tercih etmem ama yine de arada ciddi kalite farkı olacaksa olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X