Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (454. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.675
Cevap
542
Favori
1.184.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun hocam, aynen ben de o tutara almışım. Ürün gelir mi şüphelerim var umarım gelir hatta sağlam şekilde gelir. Ürünü bugünlük stok koymuş olabilirler gibi geliyor , dün akşam harddisk alacaktım ürünlere bakınca koltuğu gördüm buraya linkini atacaktım ama ödeme aşamasına geçmiyordu yani hata veriyordu bu yüzden burası şüpheli bir durum gibi geldi. Bugün tekrar bakınca 10 tane stok açıldığını gördüm(altta bir yerde stok sayısı yazıyor) ödemeye geçince de aldım. Bir ara stok -1 ve -4 oldu sonra 0 oldu. Ürün bitti... Bu yüzden bu siteyi pek bilmediğim için gelir mi bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alizel A kullanıcısına yanıt

Tamamdır teşekkür ederim özellikle sırtlığa olan uzaklığı görebileceğim açılardan da çekebilirseniz memnun olurum en gerideki hali ne kadar uzak kalıyor sırtlığa mühim benim için

• arda505 kullanıcısına yanıt
    Kolcak gerideyken 3 buçuk parmak kolçak ilerideyken 5 parmak genişlik var. Tam sır kısmına gelen yere de 2 parmak daha ekleyebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Çok teşekkür ederim tekrardan yardımcı oldunuz mevcut sandalyemin kolçakları geriye gitmiyor ve kolumun arkasına doğru batma yapıyor değiştireceğim sayenizde karşılaştırma imkanım oldu

• arda505 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
    İnşallah aldığınızda memnun kalırsınız. Mukayese de umarım fikirlerim İsabetli olmuştur.
    Aldığınızda görüşlerinizi paylaşırsınız.
    Hayırlı geceler.

oturma yeri süngeri nasıl hocam, yeterli kalınlıkta mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

ikea markus . 1,5yıldır kullanıyorum dayanıklılık testini geçti

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    para yok o kadar. 750ye yerli malı muadili yok mudur ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

o paralara uzun ömürlü bir sandalye olacağını sanmıyorum.

3 yıl önce 300tl ye ucuz bişey almıştım, 1 senede sandalye komple dağılmıştı. geçen sene yazında ikea markus aldım, oturma yeri çok büyük değil ama dayanaklı ürün 1.5 yıl önce 1300tl idi galiba. yazın da hiç terletmedi. en büyük eksiği ayarlanabilir kolçak yok. iyi birşey istiyorsanız 2binin altı zor

• İkea’nın Matchspel koltuğu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Sırt desteği yeterli midir? Zam da gelmiş ama stoğa girerse almayı düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Fena değil kalınlığı çok kalın değil incede değil. 2 saat oturunca rahtasiz eden bir durum olmadı çabuk sonucek bir kavcuk hissi vermiyor.

• Trust koltuk geldi. Fiyatı düşük olunca açıkçası fazla beklentim yoktu ama kutusunu açıp parçalara bakınca çok rahat 1.500-2000 arası bir koltuk edebileceğini fark ettim, kullanılan malzemeler ve kalınlıkları güzel geldi. 3-4 binlik koltuk aramayıp bu tarz 1000-2000 lira arasına koltuk arayan varsa tavsiye ederim. Şuan sünger ve suni deri kalitesini bilemem, 1-2 sene sonra belli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 31 Aralık 2021; 12:40:18 >

Sağolun hocam, ürün gelir mi diye şüphelerim vardı ama geldi. Dediğiniz gibi normalde en düşük 1300 edebilecek bir koltuk gibi duruyor.

• isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Ben bu koltuğu telefondan alamadım bunu tam da eve giderken gördüm eve varınca bitmişti. Keşke biraz daha ugrassaydim

• unununium U kullanıcısına yanıt

Hocam şuan stok gözüküyor galiba?

• isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt

tekrar girmiş stoklara teşekkür ederim hocam. koltuk rahat mı bir de hocam kurdunuz mu koltuğu

• Galiba 1 adet stok gözüküyor altta yazdığına göre?

Koltuk rahat şuan oturuyorum, önceki koltuğumda bel desteği iyi değildi, bunda güzel kavradı rahat ettim.

• verdim siparişi şuan kullandığım sandalye baya kötüleşmeye başlamıştı iyi oldu bu

galiba dediğiniz gibiymiş şimdi baktım da stoklar bitmiş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unununium -- 31 Aralık 2021; 12:52:16 >
  • exvega almayın aldırmayın.

• unununium U kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun o zaman.

Benim de koltuk arar bir halim yoktu, yılbaşı indiriminde öylesine yedek harddisk alacaktım fiyatı düşükten yükseğe sıralama

yaptım başka neler var bakayım dedim baktım koltuk duruyor bana bakıyor, sonra fiyat araştırması yapayım dedim

3 yıl önce bu fiyata satılmış güncel olarak da birkaç katına amazonda satılıyor, harddisk alımı iptal olup kısmet

koltuğa oldu ama iyi oldu şuan rahat ettim. 

• 
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.