Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.262
Cevap
526
Favori
1.129.788
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Boy 1.80 kilo 95 benim hangisi uygun olur acaba karar veremedim.

    Edit: Fiyatlar çok uçuk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.sins -- 22 Nisan 2021; 15:33:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: J.sins

    Boy 1.80 kilo 95 benim hangisi uygun olur acaba karar veremedim.

    Edit: Fiyatlar çok uçuk.

    Ben de biraz coin al satıyla kar yapıp aldım hocam acıkcası bu fiyatı başka türlü vermeye içim el vermezdi. Ben 185-95 oldugum için king aldım. Size de king, iron modeli bence uygun olacaktır. formula ve drift serisi yanlardan biraz daraltıyor gibi insanı şöyle ferah ferah oturmak istiyorum acıkcası. şu koltuklara araba yarısı konsepti yaptıklarında bacaklar falan yanlardan sıkabiliyor o yüzden king modelini aldım onda yok bu durum

  • Coin bende al sat yapıyorum 13k 2300 kar var da parayı çekmek sıkıntı oluyor son kanundan sonra.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün maskoda nerdeyse tüm mağazalara baktım. Ikea'nın jarvfallet modelini begeniyordum fonksiyon olarak ancak minderi sert geliyor bana. Markusun minderi jarvda olsa hiç düşünmeden alırdım :) Grammer ve bürositi özellikle denemek istiyordum. Grammer minderi aşırı sert geldi bana. Bu nedenle hayal kırıklığına uğradım. Bunun haricinde çeşitli markalar rapidonun casellanın vs koltuklarını satmakta. Rahatlık bakımından casella da hoşuma gitti ancak çok büyük ve hantal durmakta. Genelde 1000tl civarıydı casellalar. Ayrıca fileli koltuklardaki ayarlanabilir sırt destekleri de hoşuma gitmedi. sırtınıza batan bir şey gibi bence çok ergonomik değil. Bürotime'da rahat modeller vardı ancak hepsi siyah renkteydi, fiyatlarda 1500-2500 arası değişiyordu. Siyah renk istemediğimden onu da eledim. Benim için bürosit file 9 modeli kaldı son seçenek olarak. Sadece file sırt biraz riskli geliyor bana ancak file dikiş ile sağlam bir şekilde tutturulmuşa benziyor. Yani file kenarlara sıkışıtrılmamış, kolay kolay atmaz onlar. Ben de 1.65/70kg olduğumdan bu koltuğun bana uygun olcağını düşünüyorum. İri ölçüde olanlar için uygun olmayabilir. Bürosit ise plastik ve alüminyum ayak olmak üzere 1400/1800TL fiyat çekti. Açıkçası seçenek çok olmasına rağmen hepsi birbirine benziyor ve herkes kafasına göre bi fiyat cekiyor. Umduğum kadar çok çeşit bulamadım. Bürosit file 9 kullanan varsa yorumlarını merak ederim. ekşide ve bu forumda bi kaç kişiden memnun olduklarını duymuştum, ancak hakkında pek bir yorum yok..





  • quote:

    Orijinalden alıntı: uran

    Markus alabiliyorsan dusunme ben markus yok.diye flintan aldim rahatsiz etmedi markusu da cok aratmadi ama ayni rahatlik maalesef yok

    Flintan aldım kurdum bakalım. Arada 600 lira kadar oynayınca Markus alasım gelmedi. 400-500 verip dandik ürün almayalım diye bu rakamlara çıktık bakalım pişman olacak mıyız :) Kargoda da ufak bir sıkıntı yaşadım. İkea 2 kutu olarak yollamış bir kutuya sadece koçaklarını koymuş. İlk önce o kutu geldi ve kargoyu aradım diğer kutudan haber yoktu. Neyse ki bu kadar telefon görüşmeleri sonucu ertesi gün elime ulaştı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 23 Nisan 2021; 3:46:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • King 2 metre 96 kilo birine olur mu hocam sizce?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gemeo kullanıcısına yanıt

    Benim koltuğum hala gelmedi hocam o yüzden şimdi bir şey söyleyemiyorum. Bugün yarın gelirse eğer oturur bi ölçer biçerim sizin için. Bu arada şu an 23 nisan kampanyası yapmışlar kargo ücreti almıyorlar ve %5 de olsa bir indiirmleri var. Alacaksanız şimdi almanızı tavsiye ederim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirArthurDayne -- 23 Nisan 2021; 13:7:31 >
  • DXRacer King almayı planlıyorum bende ama şansıma kartın hesap kesim tarihi 26'sı kampanyası 25'inde bitiyor galiba  

  • 1.90-80 kiloyum. 1.500 TL'ye kadar oyuncu koltuğu bakıyorum. Tavsiyelerinize açığım.

  • Adana ikea da incelemek için markus ve jarvfallet var mı
  • 175 boy 70 kiloyum. Terletmeyen, rahat ve sırt ağrısı yaratmayacak bir koltuk arıyorum. Bir model önerebilecek var mı?

  • arkadaşlar 1,67 97 kg için tavsiye oyuncu veya ofis koltuğu kullanan tavsiye edebilecek var mı?

    ayaklarımın yere basması önemli.

    kolçaklarının ayarlanabilir olması hoş olur; rahatı kesinlikle önemli. güzel olsun uyurum bile :))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezgiiin -- 24 Nisan 2021; 14:45:1 >
  • Beyler alınır mı?

    https://www.itopya.com/razer-iskur-siyah-yesil-oyuncu-koltugu/


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrth87

    Beyler alınır mı?

    https://www.itopya.com/razer-iskur-siyah-yesil-oyuncu-koltugu/

    ironiyse komik, değilse daha komik. o logo aydınlatmalı değilse razer bu işi bıraksın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRQN -- 27 Nisan 2021; 10:23:2 >




  • Baya araştırdım gidip denedim bir çok modeli gittim Markus aldım geçtim, cidden çok rahat koltuk jarv dan daha rahat jarv almayı düşünen varsa bayrampaşa ikedada fırsatta bir tane 950 ye vardı ama markus varken çok mantıklı gelmedi, stoklardaki sonuncu markusu alıp çıktım.

  • Berkorn kullanıcısına yanıt

    Hocam boyunuz ve kilonuz nedir? 173'üm de uygun olmaz mı acaba diye düşünüyorum.

  • ben de markus alıp bu girdaptan kurtulmuş bulunuyorum. geride kalanların Allah yardımcısı olsun

  • Arkadaşlar Dxracer king almıştım bir iki arkadaş bekliyordu onlar için bir iki şey yazacagım: Koltuk geldi. Gerçekten ürün parasının hakkını verecek kalitede. Malzeme kalitesi üst düzey hissettirdi. Ben 1.85-100kg oldugum için bu modeli almıştım ve bu açıdan da sıkıntı olmadı.Yayıla yayıla oturuyorum boyutlar benim için yeterli. Olumsuz olarak değerlendirebileceğim tek nokta oturma minderinin yanlarındaki cıkıntılar. ben görsellerde çok anlayamamıştm ama şu yarış arabası konsepti cogu koltukta var sanırım. Bundan cok rahatsız olacaksanız sentinel modeline bakın derim onda bu durum yok. Sonuç olarak parasını sorun etmeyenlere tavsiye ederim. Ha 1500 liraya yerli üretim ürün almak da mantıklı ama ben açıkçası bizim firmalara güvenmiyorum. 2 ay sonra oturma minderi çökerse kafamı takacagım cünkü. Bu koltugu 5 senedir kullanan arkadaşlarım var taş gibi duruyor o yüzden bunu tercih ettim. ( 3300 küsür liraya geldi indirimlerle)






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirArthurDayne -- 30 Nisan 2021; 12:21:3 >




  • ben 192'yim annemde 170, ordan bi dolap parçası alcaktı birlikte gitmiştik, ben, annem, ikeadaki satışcı, reyondan geçen evli çift 5 kişilik bi test yaptık, 5 de 5 ile markus'u seçtik gibi oldu. Dedim ben mi yanlı düşündüm ben artıları eksileri yazayım, olurda online almak isteyen olursa bir fikir olur.


    +Markus'un sırt yaslanması 3 kademe kilitlemeli sistem

    -Jarv sırt kısımı, yukarı aşağı sopasını ya dik ya en geri şekilde kilitlemesiz sopayı deliğe ittirmeli manuel bi sistem. Kademe olmaması bence eksi baya


    +Markus'un sırt yaslaması geriye gittikçe oturağın önü kendini daha fazla öne atıyor, yani (değerleri sallıyorum) 90 derecelik dik duruştan itibaren geriye her 30 derece gidişte önden 10 derece kalkıyor

    -Jarv'da böyle bir oran olsa en geri kademede 60 derecelik açıda 10 derece kalkar gibi (Bu opsiyon kişiden kişiye değişir gibi)


    +Markus'un minder daha rahat kalın

    -Jarv'ın minder şaşırtıcı bir şekilde nargile kafedeki, sedirlerin üzerinde bulunan oturmaktan pörsümüş minder gibi


    +Jarv'ın oturak ileri geri gidiyor

    -Markus'un sabit ama en Jarv'ın en ileri pozisyonuna denk


    +Jarv'In bel desteği oynak

    -Markus'un sabit ama bana daha rahat geldi


    +Markus'un kolçaklar güzel

    -Jarv'ın iki boru var idare eder


    +İkisininde mekanizması baya sağlam duruyor.


    +Ek olarak Markus'un aşağısında bi top var sıkınca koltuğun geri yaslanma direnci artıyor

    -Jarv'da o yok daha mekanik, bu yüzden Markus'da kendi sırt direncine göre geriye atabiliyorsun.


    +İkisininde tekerlekler kilitleniyor oturunca


    -Eksi görebildiğim sırt kısımı az daha yatabilse olurmuş (Araba sürerken sola bakınca arka camın bir kısımından yola bakıyorum, ondan bu seçenek çok kişisel)


    Markus'da çoğu boyda kafalık kısımı yaslanınca kafanıza geliyor, yani o kısım enseye mi kafaya mı değcek anlayamadım ama 170 - 192 aralığında bir ekstra arıza gözlemleyemedim. Jarv'da o kafa kısımı oynak. Testteki herkes Markus'u seçti ekstra bir onay gibi oldu. Koltuk rahatlığı çok göreceli bir kavam, kişiden kişiye değişiyor ama minder kısımındaki ve koltuğun sırt kısımındaki kilitlenen mekanizma maliyetinden kaçtıkları biraz belli onu oynak kafalık ve raylı oturakla tamamlamaya çalışmışlar. Tabi gidip deneyerek daha fazla fikir edinebilirsiniz, umarım arada kalana yardımcı olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkorn -- 26 Nisan 2021; 21:14:50 >




  • 400 TL bütçe için önereceğiniz bir ofis koltuğu var mı? Boyum 189, kilom 86. Online dersler olsun, ödevler sınavlar olsun gün içerisinde rahat 6-7 saat kullanacağım.

  • 
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.