Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.265
Cevap
526
Favori
1.130.582
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: havacı27

    Bugün bürositin yetkili satıcısı olan aynı zamanda başka markaları da satan bir mağazaya gittim;


    bol model deneyip kıyas yapmak istemiştim ama malesef istediğim özelliklerde 3 model vardı, (mesela rapidonun 700 liralık koltuğu ile 2bin liralık rapido g900 gaming koltuğunu kıyaslamayı, adorenin 1800 liralık manager vlt 380 ile bürosit 1900 liralık refleks 9 unu kıyaslamayı isterdim) her neyse 4 model denedim, birisi xdrive 15li oyuncu koltuğu idi, oturmamla kalkmam bir oldu, bence hiç rahat değil daracık bir koltuk (177 boy 76 kiloyum)

    denediğim diğer 3 model arasında ise kayda değer sadece "Bürosit File 9 Başlıklı Yönetici Koltuğu" vardı, minder kısmı normal rahatlıktaydı, mekanizması kaliteliydi, sırt kısmı ise bel desteği olmamasına rağmen rahattı, çok fazla satılan bir model olmadığı için tereddüt ettim 1450 veremedim, foruma bir danışayım dedim; bu modeli kullanan var mı arkadaşlar, yukarda denemek isterdim dediğim modellerle kıyaslama yapabilecek varsa o daha makbul...

    Bu koltuğun plastik iskelet olanı varmış, (onlineda metali var hep) bunu; renk siyah, kolçaklar hareketli, iskelet plastik olacak şekilde 1450 lira saydı, sizce nasıl ?

    Bugün nurus core denedim, (amazonda daha ucuz ama üretimden kalkmış) sandalye çok kötüydü fiyatının hakkını veremiyor çokda rahat değil. Sonra çıktım yanındaki bütosit ofis mağazasını gezdim bu koltuk vardı denedim ortalama bir koltuk bana 1800 dediler, aynı mağazada yurtdışından getirtme shadow diye bir koltuk vardı, herman miller koltuğu çakmışlar 4000 e o fena değildi.





  • Berkorn kullanıcısına yanıt

    Nurus core hiç denemedim @Berkorn ama core'un abartıldığını düşünüyorum, nurus alacak olsam mee to alırım diye düşünüyorum, bürosite gelince bana da 1800 dediler hatta 1900da olabilir hatırlamıyorum, plastik olanı 1450ye vereceklerdi, aynı koltuğun plastik iskeletlisini de hiç bir yerde görmedim zaten. shadowu biliyorum uzay mekiği koltuğu gibi bir şey :)

  • Bel desteğini sadece sırt filesiyle vermeye çalışan modellere temkinli yaklaşmanızı tavsiye ederim. Sırt filesi zamanla esneyip bollaşıp özelliğini yitirirse bel desteği kaybolur, arkada bir parçanın bunu sağlıyor olması garanti olur

  • Bende iki model arasında kaldım açıkcası ikea jarvfjallet ve Rampage KL-R64 modeli kafamda deli sorular aralarında 400TL fark var Ikea olan daha ucuz sadece kolçakları yok Rampage de ise yarasa mekanizma var eksi olur mu bilmem ama suni deri var birde 12 saat günlük oturma süresine sanki Ikea daha elverişli olacak gibi ama benim birde koltuk tepesinde kestirme olayım var aralıklı o yüzden Rampage yatar mekanizmada cazip geliyor kararsızım

    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]


    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]




  • havacı27 kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, bürosit markasının farklı bir modelini kullanıyorum 3-4 aydır ve memnunum. Bu baktığınız modeli de inceledim. Sizin dediğiniz gibi hiç plastik modeline denk gelmedim. bürositonline.com sitesi var. Kendi satış siteleri. Oradan direkt firma ile iletişime geçip plastik modeli var mı diye bilgi alın bence. Talep gören birçok model ve markanın çakması üretilebiliyor. En azından kafanızdaki soru işaretleri silinir.
  • havacı27 kullanıcısına yanıt
    Ben denedim ama almadım. Bu modelde bel desteği yok mekanizma multi tilt yani üst kısım ile alt kısım birlikte tek noktadan yatıyor.
    Ben bürosit de Banzai ve Shadow beğenmiştim onlara da 4000 üstü rakamlar isteniyordu.
    Tabi siz yine bakmaya devam edin bence engonomi iyiyse bence fiyatı makul.
  • 500-750 arası iyi koltuk arayanlar şu an güzel bir fiyata düştü.

    Takip ettiğim ürünlerdendi, kullanmamdım, yorum da yapamıyorum ürün hakkında. Sadece fiyat için paylaşıyorum. ₺654,00

    satıcı amazon, değerlendirmek isteyenler alabilir.

    https://www.amazon.com.tr/dp/B08B28FQF5/ref=asc_df_B08B28FQF51608760980000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B08B28FQF5&linkCode=asn


    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]




  • ecayirli kullanıcısına yanıt

    Merhaba, emeğiniz için teşekkürler. Ben de koltuk almak üzereyim, alternatiflerden biri de buydu. Rica etsem yazıştığınız mail adresini de paylaşır mısınız? Fiziksel olarak bir yere gitmeden çözebilir miyim soracağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kdundar kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, sitesindeki satış noktalarından online sipariş veriliyor anladığım kadarıyla. 1500 TL üstü kargo ücretsiz yazıyor bazılarında. Ben bu info@grammerburo.com.tr mailden iletişim kurmuştum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar hawk fab v4 aldım. Sizce nasıl bu koltuk? İkea Jarvfjallet alacaktım ama hem zamlanmış, hem de stokta yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koltuğun siparişini dün vermiştim bugün elime ulaştı.

    Kurulum çok basit oldu, 10dk sürmedi. Yaslanma vs. durumlarda hiç ses çıkarmıyor, çıt bile yok.

    Tekerlekler iyi çok güzel hareket ediyor, mekanizma zaten istediğim türden, çok rahat.

    3D kollar ile ilgili bir sıkıntı olur dışa doğru açılıdır diye düşünmüştüm ancak içe doğru çapraz hareket edebildiği için hiç sorun olmadı.

    Aşağı yukarı kademeli hareket edebildiği için masamın altına tam oturdu. Altında ki esneme sertliğini en yumuşak hale getirdim, çünkü kullanırken geriye doğru yaslanma hareketini seviyorum.

    Genel olarak malzeme kalitesi de iyi diyebilirim. Tek sorun biraz fazla yüksekte olması, 1.68 boy var ama ayaklarımın tabanı tam olarak değmiyor :)

    Ayak desteği kullandığım için o da bir sorun teşkil etmedi elbette ama daha kısa olan kişilere önermiyorum.

    Bunun sebebi altında ki yıldız ayağın ve tekerlerinin yüksek olmasından kaynaklı, biraz daha basık bir yıldız ayak+teker kombinasyonu kullanılsa o sorun ortadan kalkardı. Belki ileride öyle bir set alıp deneyebilirim.

    Sırt ve boyun destekleri tam uyuyor, memnunum.


    Sonuç olarak, Ofis koltuklarında ve diğer oyuncu koltuklarında bulunan senkron mekanizmaları beğenmediğim için knee-tilt mekanizmalı bir koltuk almak istiyordum bu bahsettiğimiz mekanizmayı Cougar Pro Titan modelide kullanıyor ama fiyatları malum, bir diğer model de Techno Manager olabilirdi. Tercihimi Rampage Oniks KL-R64 oyuncu koltuğundan yana kullandım. Sorularınız olursa yanıtlayabilirim.




    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]




  • ecayirli kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. İletişime geçeceğim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,


    Piyasada bir çok markanın ayak destekli koltuğu bulunmakta. Ancak bunlardan hangisi gerçekten kaliteli hangisi fason üretim anlamakta güçlük çekiyorum. Arkası suni deri değil de fileli olan, 1.85 boyunca birine uygun düzgün bir ayak destekli koltuk önerisi olan var mıdır?


    Teşekkkür ederim.

  • bigmoni kullanıcısına yanıt

    hocam suni deri hissiyatı nasıl birde sünger kalınlığı nasıl uzun süreli oturumlarda adamı yorar mı bende bugün sipariş verme niyetindeydim bunu verecektim yada 1000TL ikea jarvfjallet buldum ikisinden birini alacağım siz ne kadara aldınız bu arada hayırlı uğurlu olsun güle güle sağlıklı sıhhatli kullanırsınız inşaallah

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Buİnsansa

    Bana bel desteği çok sert geldi. Bel kemiğime baskı yapıyor. Sanırım onu çıkarıp bel desteği aparatı satın alıcam bir yerlerden. Ya da bunun bel desteği ile file arasına yumuşak bir şey koyucam.
    Şu haliyle kimseye almasını önermiyorum.
  • SilenceRaziel kullanıcısına yanıt

    Ben de aldım hocam ama bin pişmanım. Arkadaki bel desteği aşırı rahatsız edici, onu söküp kullanırım diyorsanız alabilirsiniz. Ortalama bir ürün.

    Koltuk bu şekilde çıkınca en sonunda dayanamayıp Nurus'un Core modeline aldım, kampanyalı havaleli fiyatı 2350 civarıydı yaklaşık on gündür.

    Bugün tekrar 5000 tl civarına gelmiş.

    https://shop.nurus.com.tr/tr/urunler/calisma-koltuklari/core-pro-support-siyah-kumas/

  • quote:

    Orijinalden alıntı: juves01

    Ben de aldım hocam ama bin pişmanım. Arkadaki bel desteği aşırı rahatsız edici, onu söküp kullanırım diyorsanız alabilirsiniz. Ortalama bir ürün.

    Koltuk bu şekilde çıkınca en sonunda dayanamayıp Nurus'un Core modeline aldım, kampanyalı havaleli fiyatı 2350 civarıydı yaklaşık on gündür.

    Bugün tekrar 5000 tl civarına gelmiş.

    https://shop.nurus.com.tr/tr/urunler/calisma-koltuklari/core-pro-support-siyah-kumas/

    Ne yazık ki bütçemi aşıyor. 1000 tlyi gozden çıkardım şimdilik:)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • SilenceRaziel kullanıcısına yanıt
    Biz aldık, 4 kisiyiz forumda. 1 kisi haric herkes bel desteginden sikayetci. Genel kalitesi guzel ama bel destegi cok sert.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba, böyle bir konu bulmak sevindirdi. Yeri gelince günde 12 saate kadar sandalyede homeoffice çalıştığım için bir sandalye arayışındayım. Konuyu geriye doğru biraz okudum.


    Rapido RP 5710 önerilmiş. Bu akşamüstü Koçtaş'a gidip teşhir ürününe oturup test ettim. Resmen faciayla karşılaştım diyebilirim. Bel kısmına odun koysanız bu kadar rahatsız etmezdi. Sadece bana böyle hissettirmiş olabilir şimdi haksızlık da etmek istemem. İyi ki gözü karartıp internetten almamışım.


    Çok fazla çeşit yoktu, gamer koltuklara baktım onlar da resmen tamamen görüntüden ibaretim diye bağırıyordu. Teşhirdeki Jobb markasını denedim, denediklerim içerisinde en rahatı bu oldu diyebilirim fakat malzeme kalitesi zayıf geldi. Plastik kısımlar tok değil ve mağazadaki ürün çok denendiğinden mi bilmiyorum fakat geriye yatma fonksiyonu takılarak ilerliyordu kendini salmıştı. 800 liraya yakın bir fiyatı olduğu için de hemen almak istemedim.


    https://www.koctas.com.tr/jobb-ofis-sandalyesi/p/1000408274?_sgm_campaign=bs_product&_sgm_source=1000408274


    Halen arayış içerisindeyim. Sırt kısmı geriye yatan, oturma kısmı dar olmayan(bazen masaya ayaklarımı uzatıp ileri uzanarak saçma bir pozisyonda oturabiliyorum) bir model bakıyorum. 65 kilo, 172 boyundayım. Eğer gerektiğinde yedek parçalarla müdahale edip devam edilebilecek bir ürün olursa 1000 liraya kadar bütçem var. Bu bütçe az biliyorum ama homeoffice ne kadar devam edecek kestiremediğimden 5000 gibi tutarlara çıkamıyorum maalesef.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 1 Nisan 2021; 21:14:40 >




  • 
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.