Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.675
Cevap
541
Favori
1.183.960
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CaptainJack

Aynı koltuğu kullanıyorum ve memnunum. Tek sıkıntısı geriye yaslanmaması. Bel kısmı biraz belimi ağrıtmıştı ilk zamanlar. Visco bel yastığı alıp öyle kullanmanızı öneririm şahsen öyle yaptım. HB den 190tl gibi bi fiyata aldım 4 ay önce

360 tl ye bir bana bir de kardeşime aldık. dediğinizi yapacağım hocam teşekkürler öneriniz için
  • Arkadaşlar dikkat ettimde koltuğum yüzünden kambur olmaya başladım bana bel ve boyun desteği üst düzey koltuk önerebilir misiniz her türlü öneriye açığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sekhmet95 S kullanıcısına yanıt
    Fiyatına göre memnun kalacağınızı düşünüyorum hocam, iyi günlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.PAŞALI

Beyler turkist den uzak durun 3 aylık koltuğun hali bu ürünlerinin arkasında da durmuyorlar.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Merhaba,

Aynı koltuktan bende de var, ve yaklaşık 9 aydır kullanıyorum. Size bir şey sormak istiyorum. Koltukta normal bir şekilde otururken mi bu şekilde kırıldı yoksa arkaya yaslanırken mi? Aynı koltuk sahibi olarak bir an korktum. Bir de özel değilse kaç kilosunuz? Ben 95 kiloyum, umarım sizin yaşadığınızı ben yaşamam. Geçmiş olsun.

• Asite06 kullanıcısına yanıt

Ben bunu alacağım hocam.

• Ben de az önce evmanya.com'dan Adore'nin Manager Techno File modelinin aldım. Muhtemelen elime pazartesi günü geçer. İzlenimlerimi ve kalitesini yazarım. Toplamda 600 liraya geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antique

Porsche makam koltuğu var, 290lira.. bundan daha ucuza güzel birşey bulmak zor

HIZLI AL

2015 yılında 290 liraya satılan koltuk ne oldu da 1500 liraya satılmaya başlandı?

www.hepsiburada.com
    Porsche Makam Koltuğu - Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/porsche-makam-koltugu-siyah-p-OFISCLKEL018

Günlerdir araştırıyorum piyasada düzgün koltuk kalmamış. Adore'ye gittim Manager Techno modelini düşünüyordum ama çok kalitesiz gözüktü. Manager Techno modelini 800 liraya satıyorlar yanında 900 liraya Dxracer koltuk var aralarında kalite olarak uçurum fark var. Türk markaları gördüğüm kadarıyla son yıllarda saçma sapan bir fiyat politikasına girmiş.

Şu anda en mantıklı tercih Ikea Markus yada paraya kıyıp Dxracer almak gibi duruyor.

Fiyat olarak 1000 liraya kadar hakkını verecek bir koltuk öneriniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: aybeerk

quote:

Orijinalden alıntı: antique

Porsche makam koltuğu var, 290lira.. bundan daha ucuza güzel birşey bulmak zor

HIZLI AL

2015 yılında 290 liraya satılan koltuk ne oldu da 1500 liraya satılmaya başlandı?

www.hepsiburada.com
    Porsche Makam Koltuğu - Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/porsche-makam-koltugu-siyah-p-OFISCLKEL018

Günlerdir araştırıyorum piyasada düzgün koltuk kalmamış. Adore'ye gittim Manager Techno modelini düşünüyordum ama çok kalitesiz gözüktü. Manager Techno modelini 800 liraya satıyorlar yanında 900 liraya Dxracer koltuk var aralarında kalite olarak uçurum fark var. Türk markaları gördüğüm kadarıyla son yıllarda saçma sapan bir fiyat politikasına girmiş.

Şu anda en mantıklı tercih Ikea Markus yada paraya kıyıp Dxracer almak gibi duruyor.

Fiyat olarak 1000 liraya kadar hakkını verecek bir koltuk öneriniz var mı?

koçtaş mağazalarında satılan bu koltuğu aldım, 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum..
    yakından görmeden karar verme.. en yakın mağazaya gidip görebilir deneyebilirsin..

en azından fiyatı da mantıklı.. 370lira

https://www.koctas.com.tr/adore-style-krom-ayakli-yonetici-koltugu/11679-17674/

• bu gun adore ye gidip ofis koltuklarını inceledim. Dxracer leri tek tek denedim. bellona marka yatağımdan daha rahattı :) Racing serisini çok beğendim. Orgin de fena sayılmaz. 1000 lira altına racing indirime girerse sipariş vermeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teote

bu gun adore ye gidip ofis koltuklarını inceledim. Dxracer leri tek tek denedim. bellona marka yatağımdan daha rahattı :) Racing serisini çok beğendim. Orgin de fena sayılmaz. 1000 lira altına racing indirime girerse sipariş vermeyi düşünüyorum.

ikinci eli o fiyata düşmüyor.Zaten iknci eli de düşmüyor.Alan kalkmıyor üstünden.Evladiyelik herhalde.Ben de takip ediyorum oradan biliyorum. 1000 tl altına sıfırı çok zor racinglerde.
  • ask11012007 A kullanıcısına yanıt
    kısmet diyelim olursa iyi olur olmazsa da cok birşey kaybetmem sanırım :)
  • ask11012007 A kullanıcısına yanıt
    Dxracer'larda indirim oluyor mu? Hangi zamanlarda düşüyor fikriniz var mı? Mevcut fiyatların üstünden yaklaşık ne kadar daha indirim olur sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybeerk

Dxracer'larda indirim oluyor mu? Hangi zamanlarda düşüyor fikriniz var mı? Mevcut fiyatların üstünden yaklaşık ne kadar daha indirim olur sizce?

Bir hafta önce stok durumu için müşteri hizmetleri ile görüştüm.Stoğa gelirse indirim olur mu diye sordum.İndirim olmaz olursa fiyat artışı olur dedi.Yani kısaca indirim beklemek hayal :) Ya alacağız ya da bakacağız :)
  • Hayaller DxRacer. gerçekler Turksit oyuncu koltuğu...

• Kargo pahalıya geliyordu, gittim aldım.
    www.bauhaus.com.tr
    Sayfa Bulunamadı | Bauhaus
    https://www.bauhaus.com.tr/max-office-racing-yonetici-koltugu

şimdilik memnunum.
  • İkea Markus ve Calitte S8 arasında kaldım. Calitte S8 aldım, anında indirim ve puan ile 648 TL'ye denk geldi gittigidiyordan. Memnun kaldım, kolçakları ve ayakları pek kaliteli durmasa da oturma yeri sırtı vs çok güzel.
    GittiGidiyor
    CALİTTE xS8 HARLEY Profesyonel Oyuncu Koltuğu&çalışma&Ofis Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/calitte-xs8-harley-profesyonel-oyuncu-koltugu-amp-calisma-amp-ofis-315764936

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 16 Şubat 2018; 8:36:59 >

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Ben deri koltuklara biraz mesafeliyim aslında ama seçenekler daralınca çok fazla şansımız da kalmıyor malesef. Calitte benim de takibimde olan bir ürün.

Bel ve baş desteği nasıl? Sünger kalitesi hakkında yorum yapabilir misiniz?

Gittigidiyor anında indirim kampaynası devam ediyor mu? Ne zaman almıştınız?
  • 11-13 şubat arasında %7 indirim vardı şu anda yok ama sık sık indirim geliyor takip etmenizde fayda var. SÜnger ve deri kaplama kalitesi çok hoşuma gitti zaten yumuşacık ama içine çökmüyorsunuz gayet sağlam tutuyor. Baş, boyun ve bel desteği için bu şekilde bir koltuğa geçiş yaptım, çok da memnun kaldım. Amacım oyun oynamak değil ders çalışmak zaten. Worldpuan ile 648 TL'ye geldi ben bu alışverişten memnun kaldım.
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Bu koltuğu Mediamarkt'ta oyun konsolları ve bilgisayar bölümünde kullanıyorlar. Alıcı gözle inceleyim gittiğimde. Beğenirsem indirim kovalamaya başlarım artık :)
  • Şimdilik bu başlıktan ikinci el bir dxracer aldığım için ayrılıyorum.İnşallah herkes istediği ve dilediği koltuğa biran önce sahip olur arkadaşlar.
    Bu arada bir yerlerde yeşil dxracer kafa yastığı satan gören olursa haber verebilir mi? Aldığım koltuğun kafa yastığı eksikti de :)
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.