Dağ Ofisin merkezi Denizli'deymiş aslında fırsat olursa koltuklara bakmaya gidebilirim. |
![]() |
Merhabalar, Ben de son 1-2 aydır koltuk arayışı içerisindeyim. Mesajlara baktığımda grammer markası dikkatimi çekti. Sitesinden ürünlerini inceledim. Gerçekten güzel duruyorlar. S-Line 8 MFA ile Trevo 9 arasında kaldım. Fiyat farkı da gerçekten fazla. Trevo 9 alanlar var ama S-Line 8 kullanan varsa bilgilendirebilir mi acaba? |
|
|
https://www.trendyol.com/xdrive/15-li-profesyonel-oyuncu-koltugu-kirmizi-siyah-p-36963255 Bu koltuklardan hiç bahsedilmemesi garibime gitti. Yani rampage ve hawk vardı göze çarpan. Fakat bu koltukları görünce dedim acaba neden hiç bahsedilmemiş. Bilmediğim için soruyorum xdrive'ın bu modelleri kötü müdür ? |
Msi B450 Tomahawk / Ryzen 5 5600 / Arctic Freezer 34 eSports DUO White / Msi RTX 4070 Gaming X Trio / Corsair Vengeance 8GBX2 3000MHz / CoolerMaster MB520 RGB / FSP Hyper M85 650W / SanDisk 500 GB Ultra 3D x2 / Corsair 240 GB MP510 / LG Ultragear 27GL83A-B + AOC 24" C24G1
|
Arkadaşlar merhaba, Yazılımcıyım ve home office çalışıyorum. Uzun süre oturmaya gelecek (günde 10 saat, bazen daha fazla), rahat ve dayanıklı bir koltuk tavsiyesi soruyorum. Şu an kullandığım koltuk : https://www.adoremobilya.com/adore-manager-techno-file-sirtli-yonetici-koltugu-vlt-380-fs-1-siyah Yakın zamanda sabitleme mekanizması bozulduğu için değiştirmek istiyorum. Ayrıca uzun süreli kullanımda çok da rahat olmadığını farkettim. Fakat pandemi öncesinde idare ediyordu yine :) Aklımda aşağıdaki modeller var ama farklı bir tavsiyesi olan varsa düşünebilirim. Aşağıdaki iki koltuğu kullanan var mıdır? Görebildiğim kadarıyla birinin deri olması dışında özellikleri aynı gibi. Hangisini önerirsiniz? Deri olması aradaki farka değer mi? Not : Boy 183, kilo dönem dönem 85-90 arasında değişiyor :D |
Merhabalar. Bu Manager Techno olan sandalye ile ilgili genelde olumlu yorumlar var siz uzun kullandığınıza göre rahat olmayan veya beğenmediğiniz kısımları özetler misiniz? Örneğin uzun süre oturunca totonun ağrımaya başlaması gibi :). Nedir, ne değildir bu sandalye? Benim de indirim vs olursa almayı düşünebileceğim özellikleri içeriyor da. Burdakilere de faydası olur. Bir de ben artık çok fazla şikayet duyunca şu tarz irice daha çok araba koltuklarını andıran dayanıklı bir koltuk alınması gerektiğine inanmaya başladım. Kaba duruyor ama muhtemelen rahat ve dayanıklı bir koltuktur. https://www.adoremobilya.com/dxracer-159 Genelde 3 bin lira da 5 bin lira da verilse insanlar elbet bir şeylerden şikayet ediyor. Mükemmel koltuk diye bir şey yok. |
|
Teşekkürler. |
![]() | MacBook M1| Lenovo Yoga 510 | Acer 144 Hz 1 ms Monitor | x2 GTX 1060 6 GB SLI | HP2311GT | HAF 912| i7 6700| Razer Deathadder | Logitech G35 | Logitech G633| iPhone 14 Pro Max| SuperOnline 1000 Mbps
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
X drive koltuğum var. (farklı model) 2 senede derisi dikişlerden parçalanmaya çatlamaya başladı. Şu an üzerine birşey koymadan oturamıyorum. Tekrar koltuk alacak olsam Xdrive bakmam herhalde. (Haftaiçi çalıştığım için günde 2 saat falan oturuyorum. Haftasonu tüm gün tepesindeyim) |
Herkese selamlar. Arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce kendime ikea markus almıştım zira oturma kısmı biraz ufak kaldıgından ( 187 BOY 95 KG) markusu eşime verdim o çok memnun ama ben kendime yeni bir pc koltugu almak istiyorum. Aslında şu an salondaki tekli koltugu kullanıyorm ve gayet de rahat ama oturup kalkmak zor oluyor masaya dayadıgım için. Biraz araştırdım ama bu gaming etiketli yarış konseptli koltuklardan karar veremedim. onlarca marka var neyin ne olduğu belli değil. 1000-2000 lira arası oyuncu koltuklar kalitesiz göründü gözüme. Dxracer markası tavsiye ediliyor ama o da 3500 4000 lira sanırım. Son 20 sayfayı okudum ama çok ortak tavsiye göremedim. Yok mu şöyle 2000 max bütçeli oyun oynamak için günde 3-4 saat oturabileceğim, oturma kısmı hemen eriyip gitmeyecek tavsiyeler. Şimdiden teşekkürler |
xmax almayın da ne alırsanız alın. Dökülüyor. Her tarafı plastik. Kol dayamalar hemen kırılıyor. Demir gibi görünen ayak kısımları ince sacdan yapılmış. Çöp. Garanti yok. Fatura göndermediler. Fatura istedim ekstra KDV kadar para istediler. Rezillik. |
![]() | MacBook M1| Lenovo Yoga 510 | Acer 144 Hz 1 ms Monitor | x2 GTX 1060 6 GB SLI | HP2311GT | HAF 912| i7 6700| Razer Deathadder | Logitech G35 | Logitech G633| iPhone 14 Pro Max| SuperOnline 1000 Mbps
|
Xmax ben ve birkac arkadasin yorumlari vardi keske arastirsaydiniz.Merdiven alti kaliteden yoksun apacilerin islettigi bir yer cikti orasi ben fatura kesilmemesi ile basvurdum ama devletin umrunda degil ve duzgun kontrol edilmiyor sozde 2 yil whatsap veya instadan memnunluk mesajiyla 3 yil garanti verecegini soyleyen firma demeye utandigim bir yer alti firmasi... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |