Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.704
Cevap
541
Favori
1.199.997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biraz alakasız olacak ama TIR koltuğu imalatını yaptıkları fabrikada stajımı yapmıştım geçmiş yıllarda. Alman menşeili firma olduğu için kalite yönünden asla ödün vermezler. Belirli bir standardı tutturmuş bir markadır. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

teşekkürler hocam. Galiba şu an Türk firması ama Almanya ile hala bağlantıları var diye biliyorum.

Boy 1.80, kafa desteği biraz daha uzun olsaymış diyorum.

Yukarıda yazmıştım, parça kalitesi fiyatına göre güzel gözüküyor. Benim sevmediğim noktaları kafa desteğinin biraz kısa ve vasat olması. Minder de bir tık daha yumuşak olabilirmiş ama sanırım bu fiyat bandında bu kadar.

Ben araştırmamda bu markayı hep üst sınıf ürünleriyle görünce üstüne gitmedim. Bilsem kesinlikle gider denerdim.
  • 1.90 boy için ergonomik ve kafalık sorunu olmayan bir ofis koltuğu bulamadım Eskişehir'de. Denemeden de almak istemiyorum. En son şu oyuncu koltuklarından alıcam sanırım onların boy sorunu yok gibi. Bu oyuncu koltuklarının terletmeyecek modelleri bulunuyor mu? Günde yaklaşık 10 saat oturmak durumundayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecayirli -- 25 Mart 2021; 17:13:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şokta satılan oyuncu koltuğunun sol tarafında ki takılan plastik kapak vida yerine denk gelmiyor böyle bir sorunla karşılaşan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Beğendiğim 2 koltukta Benithem markaydı. Türkiyede üretilmiyormuş. Garanti vermediler ama sorun olursa yardımcı oluruz dediler. Ben de bu koltuk mevzusundan iyice sıkıldığım için ve oturduğum koltuk çok rahatsız olduğundan direk aldım. Seçmekte biraz zorlandım. Birinin kolçakları ileri geri sağ sol oynuyordu. Ama ona çokta gerek olmadığını anladım. Ama onda bel desteği de vardı. Ancak aldığım koltukta daha rahattı ve file kısmı daha iyiydi. Ayrıca arkaya doğru biraz esneme özelliği var. Bu da oturulan yerin daha derin olmasını sağlıyor.

Açıkçası sıfır koltuk almak isterdim ama pek içime sinmedikleri için kaliteli bir markayı daha iyi fiyata almak istedim.

Nurus da vardı ama boyun desteği yoktu. Fiyatı gayet uygundu.

Gitmişken bir de keson aldım :)

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

• Arkadaşlar 1.70 boy için rahat beli rahatsız etmeyen koltuk arıyorum bütçe en fazla 1800.

Kesinlikle fileli model bakmayın beliniz mühimse. Grammeri araştırın derim

ve denemeden almayın şahsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Quake 3 arena master

When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....
  • Y-ZiyA kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler ama benim asıl merak ettiğim oturma derinliğinin 53 cm olmasıydı hocam, hem o derinlik hem o genişlik hem de 55 dns sert sünger kullanılması nedeniyle ben bu koltuğun kilolu veya yapılı kişiler için üretildiğini düşünüyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

179cm 85-90kg civarıyım. Evet bacaklara baskı uyguluyor. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bel desteğı kırıldı ve sırt filesi plastik bağlantı yerlerinden ayrıldı. Oturma minderi ilk aldığım zamanlar oldukça rahat hissetirse de zaman geçtikçe tahta sandalye gibi hissettiriyor maalesef.

Destek konusunda haklarını yemeyeyim. Sorunu Sedona'ya ilettiğimde hemen değişim konusunda yardımcı olmaya çalıştılar fakat ürünü kargoya vermekle falan uğraşmak istemedim açıkçası.

Seduna Thunder Pro'dan önce IKEA Markus kullanıyordum gerek malzeme/montaj kalitesi gerek rahatlık açısından Markus çok daha iyiydi.

Grammer'den S-Line 8 modeli için fiyat teklifi istedim pahalı gelirse son çare ikea markus ya da jarvfjallet alıp geçeceğim herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Cthulhu Fhtagn

179cm 85-90kg civarıyım. Evet bacaklara baskı uyguluyor. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bel desteğı kırıldı ve sırt filesi plastik bağlantı yerlerinden ayrıldı. Oturma minderi ilk aldığım zamanlar oldukça rahat hissetirse de zaman geçtikçe tahta sandalye gibi hissettiriyor maalesef.

Destek konusunda haklarını yemeyeyim. Sorunu Sedona'ya ilettiğimde hemen değişim konusunda yardımcı olmaya çalıştılar fakat ürünü kargoya vermekle falan uğraşmak istemedim açıkçası.

Seduna Thunder Pro'dan önce IKEA Markus kullanıyordum gerek malzeme/montaj kalitesi gerek rahatlık açısından Markus çok daha iyiydi.

Grammer'den S-Line 8 modeli için fiyat teklifi istedim pahalı gelirse son çare ikea markus ya da jarvfjallet alıp geçeceğim herhalde.

Teşekkürler,

Markus ayarlı kolçak olsa çoktan almıştım ama kolçaktan kaybediyor benim için, son 1 yılda 2 veya 3 defa zam yemesiyle fiyat/performans durumunu da kaybettiğini düşünüyorum, gerçi avrupa da zam yedi mi yoksa bizde mi durum böyle bilmiyorum ama, Grammer s line güzel görünüyor, Alman malı olduğunu da yeni öğreniyorum umarım size uygun bir fiyat verirler..

• Shafter kullanıcısına yanıt

son birkaç gündür koltuk arayışındaydım. tam decofis arvo t almaya karar vermişken sabah bu mesajı gördüm. sonrasında grammerburo firmasına mesaj attım. biraz önce dönüş yaptılar. arayan marmara bölge müdürü emrah bey'di. gayet olumlu bir görüşme oldu. çok ilgiliydiler. yarın öğlene kadar levent'teki showroomda olacağını ve ürünleri görmem için beni davet etti. biraz zor ama fırsat olursa gitmeye çalışacağım.

forumdan da bahsettim. buradan haberleri olduğunu ve çok önemsediklerini söylediler. çok talep gelirse foruma özel fiyat yapabileceklerinden bahsettiler. koltuk almayı düşünen arkadaşların mesaj başlığına forumdonanımhaber yazarak mesaj atmalarını rica etti. ona göre talebi görebiliriz ve bu konuyla ilgili plan yapabiliriz dedi. ben tek tip üründe renk tercihinin sorun olabileceğini söyledim. bunun üzerine renkler arasında da gruplandırma olabileceğini söyledi. yani talep sayısına göre birkaç renk grubu olabilir diye anladım ben durumu.

eğer söylendiği gibi bu ürün bu kadar kaliteliyse ben fiyatın oldukça makul olabileceğini düşünüyorum. almak isteyen arkadaşlar sitesinden mesaj atarlarsa pahalı markalardaki o kaliteyi daha da uygun fiyata temin etmiş olacağız. koltuk araştırmaya başlamadan önce fiyatların bu kadar yüksek olacağını düşünmemiştim. başka ürünlerde olduğu gibi bu ürünlerde de fiyatlar uçmuş durumda. kaliteli bir koltuk için 3-5 bin leri gözden çıkarmak gerekiyor. bir koltuk için de bu kadar para vermek istemiyorum açıkçası. 1500-2 binlere çıktım ama hala içime sinen bir koltuk bulmuş değilim. decofis arvo t de karar kılmışken üst mesajlarda ucuz koltuklar kalitesinde olduğu bahsedilmiş. belki öyledir veya değildir bilemiyorum ama bu bütçelere çıkmışken kafamda soru işareti kalmasın istiyorum. kalitesiz ürünlere de bu kadar para vermek istemiyorum. madem ki bu kadar zaman ayırıp araştırdık neden daha iyisi olmasın. tabii bir de bu işin sağlık boyutu var. uzun saatler oturacağımız için kalıcı hasarlar olsun istemiyorum. kaybedilen sağlık bazen maddiyatla da düzelmiyor maalesef.

son olarak bu konuda araştırma yaparak, deneyerek farklı ürünleri bizlere tanıtan @Shafter'a da ayrıca teşekkür etmek gerekiyor. sayesinde hiç bilmediğimiz yeni ürünleri görmüş oluyoruz.

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Yok, ben paylaşırken de nurus tu. Ama sonradan kendi sitelerinde de aynı fiyata çekmişler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • seydibaba S kullanıcısına yanıt

yardimci olduysam ne mutlu.

bakin yatak ve koltuk isi oyle bilgisayar donanimi gibi degil.Allah hepimize farkli omurga yapisi vermis,kimisinde fitik kimisinde boyun fitigi vs derken gercekten denemeden alinmamasi gereken seyler.

misal ben evime yatsandan yatak alirken 10 bin tl lik yatagi uyarken 30 bin tl lik yatagini bana 3 bin tl ye verseler almam cunku uymadi.

Arastirmayi seven birisiyim,alirken en iyisini en f/p seklinde almayi severim.

hatta zamaninda bundan 10 yil once o zaman ki tv mi alirken belki hatirlar buradakiler bir ara 3d gozluk furyasi vardi.herkes lg nin nin 3d gozluklu tv sini aliyordu.sakin yapmayin.gozluk icin tv alinmaz,asil bakmaniz gereken tazeleme orani ve resim kalitesi vs diye upuzun bir makale yazmistim.sony tr benden izin alip bu makaleyi kendi sitelerinde yayinlamisti :) simdi 3d gozluk olayi evlerde ne durumda malum.

dur hatta konusunu buldum ;

https://forum.donanimhaber.com/tv-satin-alma-rehberi-son-guncelleme-24-01-2012--54325672

yukarida arvo t ye 500 tl lik urun diyen sahsin mesajini da buraya ekliyorum; sahsen o kadar cin mali tartismasi yaratip ,iftiralar atip ,ardindan gidip o koltugu aldiysa zaten o koltuktan memnun olma ihtimali sifir.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/148224305

Hep dedigim gibi daha iyisi varsa paylasin gidip insanlar denesin ona gore karar versin.

Beni sahsen bu grammer firmasinin forumda hic bahsedilmemesi asil uzen taraf oldu.alman kalitesi ve mekanizmalari ile ulkemizde uretim yapip bu denli ayni sinifta ki koltuklardan birkac gomlek degil 4-5 gomlek ustun urunleri olmasi ve bizimde bu durumdan bihaber olmamiz aslinda bizimde hatamiz.

maslakta ki yerlerine giderseniz en kotu olacak sey pahali koltuklari size ciddi uyacak ancak alamayacak olmaniz sizi uzecek Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

Sahsen son donemlerde ciddi evime masraf yaptim ve hanim rage den korktugum icin de pahali koltuklarindan almadim.Fakat bu trevo kesinlikle piyasada nurusun mee too vs den de iyi olmak uzere alinabilecek en f/p model benim dusunceme gore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 26 Mart 2021; 15:10:31 >
    Quake 3 arena master

fiyat durumları nasıl peki hocam nurusla yarışıyor mu? Trevo size kaça geldi? Fiyatla ilgili pek bilgi göremedim.

ancak misal aluminyum degilde plastik ayak istersiniz,kafalik istemezsiniz,minder ileri geri mekanizmasi istemezsiniz vs fiyatlar 1600-1700 e dek dusuyor.

sitesinde bakabilirsiniz.her modelin farkli opsiyonlu secenekleri mevcut.

https://grammerburo.com.tr/tr/urunler/ofis/trevo-9

trevo 7-8-9 diye gidiyor misal

7 nin altindakiler kisa sirtlik sanirim hic bakmayin onlara.

Quake 3 arena master

Bir bakıp denemek lazım o zaman fiyatlar makul gibi görünüyor.

Orijinalden alıntı: diego26

Şokta satılan oyuncu koltuğunun sol tarafında ki takılan plastik kapak vida yerine denk gelmiyor böyle bir sorunla karşılaşan var mı

aynısını ben yazacaktım hocam, genel bir sorun olabilir. Merkezden whatsapp iletişim nosu aldım oraya yazdım sonuç bekliyorum bakalım ne diyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLahsız KuvveT -- 26 Mart 2021; 17:9:41 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.