Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.701
Cevap
540
Favori
1.198.198
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şok Aktüel'de rampage kb-r99 x-jammer koltuğu 1099 TL'den satılıyor. Piyasa fiyatına göre ortalama 500 tl daha ucuz.

Suni deri olması biraz koltuktan soğuttu fakat sizce bu fiyata alınır mı?

İnternette çok fazla incelemesi yok. Youtube'da falan var ama reklam olduğunu düşünüyorum açıkçası o videoların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djalmaa -- 23 Mart 2021; 10:48:16 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndOne

Hocam en üstteki Berlin modelini kardeşime sipariş ettik, bi kaç güne ulaşır muhtemelen. Rahatlık konusunu sorup paylaşırım buradan hala koltuk arıyorsanız :)

hocam bende kullanıyorum neredeyse 1 hafta oldu. çok rahat ve güzel tüm parçaları sağlam hatta 2d kol geldi aradım 3d kol gönderdiler ayrıca ayaklarında paslanma gibi birşey vardı onuda yeniden gönderdiler ve eski parçaları geri almadılar. şuanlık herşey çok güzel bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: bbold

Çok iyi fiyat

Tamron Di LD 90mm F2.8 Macro || Tamron 70-300 Di LD Macro || Sigma 28mm F1.8 EX Asp. MACRO
    Helios 77M-4 50mm F1.8 || Porst MC 135mm F1.8
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Bugün yine mağazaları gezmeye devam ettim.

Bu sefer çıkıp Ümraniye'ye kadar gittim.

Mağazalardaki "yerse" türündeki fiyatları yine yaşama şansım oldu.

Rapido Swago için 2700, X-trans ve A-One için 3600 civarının altında hiç fiyat alamadım. A-One gerçekten en beğendiğim modeldi ama daha önce yazdığım tatsızlık yüzünden geri gönderdim koltuğu bugün. Swago da hoşuma giden bir model oldu. Bence Rapido'ları deneyin, ben almasam da işçilik kaliteleri hoşuma giden bir marka Nurus alamayan biri bence bir göz atmalı. Burada 2600'e X-trans alan arkadaş vardı mesela. O fiyata X-Trans yada A-One bulabilirseniz bir inceleyin.

Sonradan Decofis'in Ümraniye'deki yerine de gittim. Oraya kadar gitmişken denemeden dönmek olmazdı.

Arvo-T gerçekten çok rahat ettiren bir modeldi.Bence parasının hakkı olabilecek bir model olabilir. Tabi uzun vadede dayanımı olur mu ne olur konusunu bilemiyorum. Oturumu ve bel desteği çok iyi hissettirdi. Diğerleri de piyasa işi gibiydi. Arvo S, Arvo F, Lumbar Plus -- bunları pek beğenmedim.

Bir de girişin hemen sağında 3 bölgesi ayarlanabilen(sırt) bir model vardı. O gerçekten fark yaratan bir model ama uçuk fiyatlı olacağını düşündüğümden sormadım.

Sonra tekrar Masko'ya döndüm 2200'e Casella Relax'a anlaştım. Belki buna da fazla ödemiş olabilirim ama kendimce ortalama fiyatlara ortalama bir ürün alıp bu arayışı bitirmiş oldum. Pahalıya ürün alıp çok kazıklanacağıma biraz ucuzunu alıp az kazıklanayım dedim.

Koltuğu haftaya gidip teslim alacağım. Aldığımda izlenimlerimi yine yazarım. Aldığım model senkron mekanizma, 3d kolçaklı ve bel-boyun destekli, oturumu ileri geri hareket eden modeliydi.

Merhabalar, Casella Relax için kullandığınız süre boyunca izlenimleriniz nasıl, tavsiye eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MelihTR

Merhabalar, Casella Relax için kullandığınız süre boyunca izlenimleriniz nasıl, tavsiye eder misiniz?

Alıntıları Göster

Henüz teslim almadım. Nasipse Cuma yada Cumartesi bana gelecek.

Denediğim süre için de bir şey demem doğru olmaz. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________
  • Koltukları deneyenler kendinden bel destekli olanlar mı sizce daha rahat yoksa bel yastığı olanlar mı? Bazı oyuncu koltuklarında yastık olmayıp kendinden bel desteği bulunuyor. Genelde ise sırt kısmı düz olup yastıklı bel desteği sağlanıyor. Ofis koltuklarında ise yastık olmadan kavis ile bu destek sağlanıyor.

Hawk, Xdrive, Xprime gibi koltukların hepsinde bel yastığı var ama mesela Calitte marka koltuk kendinden eğimli ve beli acaba daha mı iyi kavrar diye düşünmüyor değilim. Oyuncu koltuğu pek almak istemiyorum ama hem almak isteyenlere faydalı olabilir hem de belli olmaz belki alırım :)

Bugün ŞOK'a gelen Rampage KL-R99 X-Jammer koltuk hakkında ne düşünüyorsunuz?

Fiyatı internete göre 400-500 tl daha ucuz görünüyor.

Burada arvo t çok popüler olup önerilince biraz da aramanın verdiği bıkkınlık ile sipariş verdim. Özet olarak yazayım 700-800 liralık koltuklardan çok fazla farkı yok, mekanizması da aynı sanırım. Bel desteği fena değil, minderi biraz daha iyi ve daha eli yüzü düzgün gözüküyor. Fiyatını hak ediyor mu ?. Bence kesinlikle hayır.

Dediğim gibi burada bir arkadaş detaylı olarak deneme imkanı olduğu koltukları deneyerek arvo t yi övünce ben de ne kadar mesafeli yaklaşsam da gerçekten koltuk aramaktan sıkılmıştım ve arvo-t siparişi verdim. Koltuk demonte olarak geliyor kutuda ancak düzgün bir kurulum şeması yok. 2-3 farklı somun civata var neyin nerede kullanılacağı düzgün anlatım yok. Neyse kurulum bir şekilde halloluyor, ancak alt mekanizma oturma tablasına monte ettiğinizde civataların bağlantı kurduğu yer oturma tablasına dengesiz olarak baskı yapıyor. Fazla sıksanız plastiğe zarar verirsiniz. Normal şekilde de plastiği eğiyor zaten. Alt mekanizmanın kendisi diğer 500-600 liralık koltuklar ile aynı hiç bir farkı yok. Kol dayanakları da ucuz modeli ile aynı sanırım. Alt mekanizma sadece 3 farklı pozisyonda kilitlenebiliyor. 90 derece dik, orta ve yatmaya yakın pozisyon. 1. ve 3. pozisyon zaten devamlı oturmak için rahat değil ama 2. pozisyon da sürekli oturum için rahat değil fazla yatık oluyor. Ayrıca arka taraf yatarken oturma tablası da yukarı doğru eğimleniyor. Kimi için iyi olabilir ancak ben sevmedim.

Daha öncede yazmışlar ama bu kadar olduğunu sanmıyordum, gerçekten maksimum yükseliği çok düşük, en aşağı seviyede küçük tabureye otuyorsunuz gibi. Alçakta oturmayı sevdiğim halde en yükseğe yakın seviyede oturuyorum. Boyum 1.84 bu arada. 70 cmlik standart masa yükseliğinde durum bu şekilde. Herşeyi geçtim amortisör kısmında yukarı aşağı inen milin oturduğu yuvada bir kaç milim boşluk var yani oturduğumda sağ sol ön arka farketmez ufak hareketimde o boşluğu hissediyorum. Bu sanırım zamanla artacak ve can sıkıcı seviyeye ulaşacak.

Ne artısı var derseniz eğer, bel desteği fena değil ayarlanabiliyor, sert de olsa o desteği orada hissediyorsunuz. Kafa desteği de işe yarıyor. Bir de minder sertliği ve dolgunluğu iyi. Çalıştığım şirkette standart ofis sandalyesi var arvo t nin minder kısmı ondan daha konforlu. Ancak arvo-t kesinlikle o kadar parayı hakedermiş gibi sağlam durmuyor.

Tavsiyem, kesinlikle iyi bir koltuğa ihtiyacınız varsa paraya kıyıp nurus, rapido vs'nin en iyi modellerine bakın yoksa 700-1000 lira arası bu konuda da tavsiye edilen birkaç model var rapido seduna vs. onları alın. Arvo t üzerinden bakarsak aradaki parayı hakedecek bir şey vermiyor.

• malumunuz sirketime arvo t almistim.(hatta decofis calisani ilan edilmistim-neyseki 20 kusur yillik dh uyesiyim ve gida ambalaji ureticisiyim.)

simdi evime de koltuk alayim dedim ancak bu sefer degisiklik olmasi acisindan baska marka model olabilir mi diye arastirmaya yoneldim.

maskoya ozellikle nurus icin ve casella icin gittim.ardindan birkac firmaya daha ugradim ve bir koltuk cok dikkatimi cekti,ciddi rahattim cunku.

ardindan markayi eve gelip arastirdim,meger 100 kusur yillik alman koltuk ureticisiyimis.benim denedigim en baz versiyonlarindan birisiymis ki o bile cok iyiydi.

hayret ettim forumda son yillarda hic konusu gecmismi diye bakayim dedim birkac mesaj var sadece

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/131844573

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/7566754

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

denedigim model trevo modeli. ardindan firma ile maillesmem sonucu maslak giz plaza da teshir magazalari oldugunu ogrendim.dun oraya gidip siparisimi verdim.Cok yardimci oldular ve diger modellerinden almayacak olsamda tum urunlerinin tanitimlarini yaptilar.

aldigim model ise trevo 9 + minder ileri geri opsiyonu.

firma bu

https://grammerburo.com.tr/

aldigim koltukta bu ;

https://grammerburo.com.tr/tr/urunler/ofis/trevo-9

sirt kismi yukari asagi iniyor,mekanizmasi, kademeleri cok fazla vs.baya rahattim.bel fitigi ve boyun duzlesmesi olan birisi olarak ne yazik ki sirt kismi file modellerin aslinda bana cokta uygun olmadigini da gormus oldum.

koltugu denemeyi birakin yan yana herhangi bir firmanin ust duzey sandalyesini koydugunuzda bile farki anliyorsunuz.nurusun mee to modelini alacaktim az kalsin,ki bu koltugun yaninda bile cok iyi kaliyor saka yapmiyorum.

Simdi bu mesaji yazdim diye de bana atip tutanlar olabilir ancak ben arastirmayi seven birisiyim.son 1 ayda 2 adet koltuk alimi yaptim.daha trevo teslim edilmedi cunku renk opsiyonlari vs derken kisiye ozel uretiliyor.

mekanizmasi almanmis.direk doseme renkler vs burada yapiliyormus.

Forumda bu markanin konusulmamasi garibime gitti.Hemde almanlarin gelip ulkemizde kendi kaliteleri ile zamaninda fabrika acmis olmasi cok ilginc geldi.

Bu adamlar stadyum koltuklarindan tutun sinema salonlari vs koltuklarini proje kapsaminda yapan en iyi firmalarin basindaymis referanslarina bakinca.

teshir magazalarina gittigimde glide tec diye bir teknolojilerinin oldugu koltuktan cok bahsettiler ancak en uygunu 7-8 bin tl idi yanlis hatirlamiyorsam. 1 ay icinde 2. koltuk icin ayirdigim butcemi astigindan almadim fakat o fiyatlara ciksam tereddut etmezdim.

Buraya kadar hersey guzelken en kotu haber ise firmanin fiyat listesi guncellemesi yapacagiydi.yetkilinin dedigi bu fiyatlardan belkide alan son musterilerden birisiniz dedi.

Koltugum gelince detayli tekrar yazacagim.simdi de bu firmanin calisanimisiniz vb mesajlarini da kaale almayacagimi belirtmek isterim.

ayrica hicbir avantajim soz konusu degil bu tarz mesajlarla ozellikle belirtiyorum.

firmanin samimiyeti ve urunlerinin kalitesi gercekten cok tatmin etti ve hic pisman degilim.

Her zaman dedigim gibi koltuk ve yatak isi denemeden alinmayacak urunler.deneme listenize bu firmanin urunlerini de eklemenizi siddetle oneririm.

firma yetkilisine bizim forumdan da bahsettim ve belki uye olup foruma ozel indirimler yapabileceklerini belirttiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 25 Mart 2021; 9:13:35 >
    Quake 3 arena master

When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....

• Blain7845 B kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Amazon'da tükenince kendi sitelerine baktım, orada da aynı fiyata getirdiklerini görünce ben de siparişimi verdim. Umarım memnun kalırız.

Burada herkesin düşüncelerinden ziyadesiyle faydalandım, ben de bu koltuk geldikten sonra bir değerlendirme ileteceğim. Özellikle Ikea Markus, Rapido Game G900 ve Nurus kıyaslaması ile.

Kumaş seçmek daha saglıklı...

• quote:

Orijinalden alıntı: RHN397

Arkadaşlar merhaba,

Bugün ŞOK'a gelen Rampage KL-R99 X-Jammer koltuk hakkında ne düşünüyorsunuz?

Fiyatı internete göre 400-500 tl daha ucuz görünüyor.

ürünü aldım kurulumu basit kullanışlı tavsiye ederim.6 taksit yapıyor world e

Üşenmedim kanepeye oturup ölçüm yaptım, 178 boy, 77 kilo ve basenleri geniş biriyim, normal oturumda 48 cm, yayılarak oturumda 50 cm ölçüyorum, 53 cm rahatlıktan ziyade rahatsızlık vermiyor mu arkadaşlar, yoksa rahat rahat oturma imkanı mı sağlıyor?

(youtube'a seduna thunder pro yazınca bir video çıkıyor, emekli bir mühendis abimiz sırf bu derinlikten dolayı baldır ağrısı yaşayıp minderi sökerek 3 cm geriye tekrar monte etmiş)

Rampage markası ve oyuncu koltuklarıyla ilgili yorum okudukça beklentilerim bayağı bir düşmüş galiba.

• Koltuk bana gayet kaliteli geldi. Ben sert koltuk seviyorum, sağlam hissiyatı veriyor. Bu da öyle. Zamanla süngerler zaten yumuşuyor çünkü. En baştan yumuşak olursa kendilerini fazla bırakıyorlar.
    • Arkaya yatma özelliği çok güzel. Kod yazarken, çalışırken dik konumda kullanmak, dizi izlemeye geçerken yatırmak çok güzel.
    • Koltuk devasa. Bu "oyuncu koltukları" genel olarak böyle galiba. Odanız küçükse adım atacak yeriniz kalmaz. Benim odayı neredeyse doldurdu. Kompakt birşey arıyorsanız oyuncu koltuklarından uzak durun.
    • En kötü özelliğini yazayım: Koltuk çok yüksek. Tasarlayanlar hayatlarında hiç masa kullanmamış olabilir. Oyuncu koltuklarının genel olarak yüksek tasarlandığı doğru. Ama mesela hawk oyuncu koltukları 37-45 arası yüksekliğe sahipken bunun 54-65 arası olması inanılmaz bir fark. Benim hem evde hem işyerimde kullandığım ofis koltukları da 40-42 cm'de ayarlı. İki farklı masaya göre de en ideal yükseklik bana kalırsa. Birden 54 cm'e geçmek inanılmaz bir fark oluşturdu. Koltuğu bu yüzden masanın altına da itemiyorum, sürekli odanın ortasında duruyor. Sırf bu sebepten iade mi etsem diye düşünüyorum. Masayı yükseltme seçeneklerine bakıyorum şu an.

• Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır koltuk arayışındaydım açıkçası 300-500 tllik bir şeylere bakarken kendimi çok daha yüksek fiyatlarda koltuklara bakarken buldum. Sonra grammerin koltuklarını gördüm iletişim kaynaklarından ulaştım fabrikalarına gidip koltukları deneme fırsatım oldu. Oraya gitmeden önce yoldaki büro - ofis koltukları satan yerlere de uğradım. uğradığım yerlerdeki bazı modelleri beğendim gerçekten ancak hepsi 2 yıl garanti veriyordu neredeyse.

Grammer'de de fiyat seviyesi yüksekti ama 5 yıl garantileri vardı ve referansları kuvvetliydi. Şu anlık sadece ilk izlenimlerimi paylaşabilirim, uzun süreli deneyimimi 3 4 ay sonra paylaşırım anca. Eğer 2-3 k lık hatta 900lük koltuk arayışındaysanız grammer'in koltuklarını bir deneyin showroomlarında forumdan bir arkadaş beni haberdar etmese haberim olmayacaktı bu yüzden burdan arada kalanların bir de bu koltukları denemesini tavsiye ederim. Trevo modeli en f/p ürünleri çok uç modelleri de var eğer bütçeniz aşırıysa. Kesinlikle mailden de bir fiyat alın hangisi uyguna gelirse tercihinizi yaparsınız.

Bir de grammer için değil ama diğer satıcılar için farkettiğim diğer bir mevzu uğradığım yerlerde forumdan gördüğümü söylediğimde satıcıların ilgileri değişiyor çoğu satıcının bu konudan haberi var forumdan gördüğünüzü aradığınızda/mailleştiğinizde/bayilerde yüzyüze belirtirseniz daha iyi bir hizmet alabileceğinizi düşünüyorum. Benim koltuk arama maceram grammer Trevo9 ile son buldu. not:190 ım bana bu modeli uydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apostrophe -- 25 Mart 2021; 13:41:3 >

• 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.