< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (378. sayfa)

-
-
gule gule kullanin urununuzu insallah.burada bana edilen laflardan sonra gayet tatminkar bir inceleme olmus.bilerek kendim artik bu koltuk hakkinda en ufak sey yazmiyorum.cunku her bana sorulan soruya sadece ben cevap verince olanlari gorduk.
hep dedigim gibi daha iyisini onerin gidip deneyelim onu alalim.ancak insanlara da saygi duyun..cinde su rakama burada bu rakama vs vs.
ptesiden itibaren siz gorun asil piyasayi ( sadece koltuk icin demiyorum genel olarak ) cuma doviz 7.20 den kapandi su an banka sizin dovizinizi 7.30 dan alabiliyor ( demek black monday bekleniyor ).malum maliye baskani gorevden alindi.
-----
gelelim diger bir konuya..ben sirketime de yeni bir koltuk almak istedim.ancak bunu decofisten degilde farkli daha iyi birsey bulurmuyum diye arastirmaya basladim.dun 1 saat kadar maskoda dolasabildim ve bir marka buldum.hayret ettim forumda bu firma hakkinda hic bilgi paylasilmamis.
alimimi yaptiktan sonra ( eger ki o markanin urununden alirsam ) burada paylasacagim.
_____________________________ Member of DH since 2001
Best Restoration Druid in the world.
Best Pro Evolution Soccer Player in the world
Quake 3 arena master
When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....
-
hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. -
Hayırlı olsun hocam. Böyle yansız incelemeleri çok takdir ediyorum. Umarım uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız. -
-
büronet ofis mobilyaları | online satış mağazası
Büronet Ofis Mobilyaları | Vox Fileli Müdür Koltuğuhttps://www.buronet.com.tr/vox-fileli-mudur-koltugu-850
Bu koltuğu kullanan var mı aramızda? Koctasta satılan jobb marka koltuğun üreticisi. Fiyatı uygun gibi gözüküyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
tşkler
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Ben 130 Kg ağırlığında şişman birisiyim. Her gün uzun saatler bilgisayar başında oturuyor oluyorum. Aldığım koltuklar bir süre sonra bozuluyor. Bana koltuk önerir misiniz?
_____________________________ -
NURUS Core Pro Support çalışma koltuğu şu an amazonda 2500 TL'ye satılıyor. Kendi sitelerindeki fiyatı 4810 TL. Değerlendirmek isteyenler bir bakabilir.
NURUS Core Pro Support®Çalışma Koltuğu (Siyah Kumaş): Amazon.com.tr
Ortalama 700-800 TL civarı koltuk bakıyorum. Git bunu dene diyebileceğiniz koltuk var mıdır acaba? Bazı koltukları not aldım İkea'ya ve Koçtaş'a gidip denemeyi düşünüyorum.
Ek olarak bir şey sormak istiyorum arkadaşlar. Özellikle oyuncu koltuklarını çok önermiyorlar deri olduğu için çok terletiyor falan diyorlar ne düşüyorsunuz acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djalmaa -- 22 Mart 2021; 13:43:17 >_____________________________ -
ben de kullanan var mı diye soracaktım. Siz kullanıyor musunuz hocam?
_____________________________ phantom
battletag: fahrettin75#2554 -
Yok kullanmıyorum. Fiyatı görünce paylaşmak istedim. Bende araştırdım ama internette yorum bulamadım hakkında. Nurus'un modelleri genelde övülüyor ama bu model özelinde durum nedir bilmiyorum.
Teşekkürler haber verdiğiniz için.
Tam da koltuk alma arefesinde iyi oldu bu.
Birkaç ay önce Adore VLT-380 almıştık 1400 tl gibi bir fiyattan, şimdi zamlanmış. Eşime de bir tane almak istiyordum, daha önceden Nurus'un Levent'teki büyük mağazasında çokça koltuğunu deneyim birkaçını beğenmiştik.
Bakalım onlardan biriyse kullanırız, değilse iade ederiz artık.
Sitesinde de 2450 goruyorum suan ama https://shop.nurus.com.tr/tr/urunler/calisma-koltuklari/core-pro-support-siyah-kumas/
Ben yazarken öyle değildi hocam. Hatta amazon bahar fırsatı olarak sunmuştu ve fırsat için 12 saatten geri sayım vardı. Şu an amazonda da herhangi bir geri sayım yok. Sanırım genel bir indirim olmuş anlamadım.
Muhtemelen oyle olmus, tesekkurler.
Hiç içimden gelmese de Hawk oyuncu koltuğu alacağım sanırım 1350 tlye.
Hala o kadar para vermeyi sindiremiyorum gerçi geyming koltuğa.
Kullananların yorumları genel olarak iyi olduğu yönünde.
Ben de bu markanın koltuklarına bakıyorum, daha iyi bir alternatif var mı acaba.
Benimde kullandığım 150TL'lik koltuğun bacakları 1 hafta ara ile iki yerden kırıldı. Home ofis çaılışıyorum normalde kısa sürer diye ucuza kaçtım ama 1 sene dayanabildi ancak. Parçasını alayım desem 100lira vermem lazım. O yüzden yeni almaya karar verdim. Daha dayanıklı bir şey düşünüyorum ama çok pahalı olmamalı. Önerilerinize açığım.
_____________________________ τяaвzoиspoяlu olмak, sıяadaи вiя fuτbol τuτkusu dεğildiя...
ucuz vε popülisτ slogaиlaяdaи öτε вiя külτüяdüя...
..Yüreği BORDO-MAVİ Atanlar..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X